تعمیرات لباسشویی

چرا لباس ها در ماشین لباسشویی چروک می شود؟

شاید شما هم از چروک شدن لباس‌هایتان در ماشین لباسشویی خسته شده و به دنبال یک راهکار مناسب برای رفع مشکل بگردید. خارج کردن لباس‌های داغ و چروک از داخل لباسشویی به هیچ وجه خوشایند نبوده و شما مجبورید که لباس‌ها را به سختی اتو کنید تا چروک آنها باز شود. در این مقاله از آی بک امداد می‌خواهیم به بررسی دلایل چروک شدن لباس‌ها در لباسشویی پرداخته و راهکارهای مناسبی را در اختیارتان قرار دهیم تا بتوانید از این مشکل رها شوید. پیشنهاد می‌کنیم برای اینکه از چروک شدن لباس‌هایتان جلوگیری کنید، کمی وقت گذاشته و این مقاله را مطالعه کنید.

چرا لباس‌ها در ماشین لباسشویی چروک می‌شوند؟

دلایل زیادی می‌تواند باعث چروک شدن لباس‌ها در ماشین لباسشویی شما شود که در ادامه تمام این موارد را برایتان نام برده و آنها را توضیح می‌دهیم تا بتوانید به راحتی مشکل چروک شدن لباس‌ها را در لباسشویی رفع کنید. مهمترین دلایل بروز این مشکل عبارتند از:

  1. شما دمای مناسبی را برای لباسشویی انتخاب نکرده‌اید.
  2. شیرهای آب گرم و سرد را درست متصل نکرده‌اید.
  3.  برای شستن لباس‌ها، دور خشک کن مناسبی انتخاب نشده است.
  4. استفاده از دکمه ضد چروک در لباسشویی ضروری است.
  5. زیاد بودن مقدار لباس ها، باعث چروک شدن آنها می‌شود.
  6. بعد از اتمام شستشو، لباس ها داخل ماشین باقی مانده‌اند.
  7. شاید از نرم کننده‌ها استفاده نکرده‌اید.

در ادامه مواردی که نام بردیم را به طور کامل برایتان توضیح می‌دهیم تا بتوانید مشکل چروک شدن لباس‌ها در لباسشویی را رفع کنید.

۱- دمای مناسبی را برای لباسشویی انتخاب نکرده اید.

مهمترین دلیلی که می‌تواند باعث شود لباس‌ها در لباسشویی چروک شود، این است که شما از دمای نامناسبی برای شستن لباس‌ها استفاده کرده‌اید. بعضی از کاربران فکر می‌کنند درجه هایی که در روی نمایشگر لباسشویی قرار دارد با هم فرق زیادی ندارند و می‌توانند هر کدام را که می‌خواهند انتخاب کنند. باید بدانید که بافت پارچه‌ها با هم کاملاً فرق کرده و هر کدام را باید در دمای مخصوصی بشویید. ولی به طور کلی مناسب‌ترین دما جهت شستن لباس‌ها در لباسشویی حدود ۳۰ الی ۴۰ درجه است.

اگر دمای بالاتری را برای شستشوی لباس‌ها انتخاب کنید نه تنها لباس‌ها بعد از شستشو چروک می‌شوند بلکه آسیب زیادی هم به بافت پارچه وارد می‌آید. گاهی هم ممکن است شما لکه هایی را در روی لباس مشاهده کنید.

اگر دمای بیشتر از ۴۰ درجه را برای شستشو انتخاب کنید، شیشه لباسشویی هم داغ شده و شما تصور می‌کنید که ماشین داغ کرده و تحت فشار است. مثلاً در صورت لمس کردن شیشه، متوجه حرارت زیاد دستگاه خواهید شد، هرچند که در تمام ماشین‌های لباسشویی، آبکشی با آب سرد صورت می‌گیرد و وقتی لباس‌ها بیرون می‌آیند کاملاً خنک هستند. ولی گاهی هم ممکن است در هنگامی که لباس‌ها را از دستگاه خارج می‌کنید، همه آنها چروک و داغ باشند. شاید سؤال کنید چه چیز باعث خواهد شد که لباس‌ها با آب گرم آبکشی شده باشند؟ در ادامه مقاله شما را با این موارد آشنا می‌کنیم.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای تعمیرات انواع ماشین لباسشویی

ماشین لباسشویی

۲- شیرهای آب گرم و سرد را درست متصل نکرده‌اید.

حتماً می‌پرسید اگر آبکشی با آب سرد انجام می‌شود پس چرا لباس‌ها در لباسشویی داغ می‌شوند؟ باید بگوییم که نیازی نیست در این مواقع به تعمیر کردن لباسشویی فکر کنید، باید اتصال شیرهای آب گرم و سرد را بررسی کنید. اگر لباسشویی شما به هر دو شیر وصل شده، احتمال دارد که شیرها به صورت جابجا وصل شده باشد. اگر هم از یک شیر برای لباسشویی استفاده کردید، ممکن است به جای اینکه دستگاه را به آب سرد وصل کرده باشید، از آب گرم برای آن استفاده کنید.

هرچند که لباسشویی، لباس‌ها را با آب سرد آبکشی می‌کند ولی وقتی شما شیر لباسشویی خود را به صورت اشتباه به آب گرم وصل کنید، باعث می‌شود در کارکرد دستگاه اختلال ایجاد شده و آب داغ داخل ماشین شود و به این صورت است که لباس‌های شما چروک و گرم می‌شود، پس دلیل داغ بودن آب لباسشویی می‌تواند اتصال اشتباه شیر آب باشد.

اگر در انتهای کار ماشین لباسشویی و مرحله آبکشی، متوجه شدید که حرارت آب بالا است، اتصال شیرها را سریعاً بررسی کنید. اگر اتصال‌ها مشکلی نداشت ممکن است که لباسشویی شما به صورت درست نصب نشده باشد. دقت داشته باشید که برای نصب ماشین لباسشویی از یک کارشناسان متخصص ماهر کمک بگیرید.

۳- برای شستن لباس‌ها، دور خشک کن مناسبی انتخاب نشده است.

اگر برای خشک کن دور بالایی را انتخاب کنید، باعث می‌شود لباس‌ها خشک شود. مناسب‌ترین دور خشک کن برای لباسشویی، ۸۰۰ الی ۱۰۰ است و اگر بیشتر از این باشد، باعث چروک شدن لباس‌ها خواهد شد. بعضی از افراد می‌خواهند که لباسشان کاملاً خشک شده و سپس آن را از لباسشویی بیرون بیاورند. باید بدانید که فرق رطوبتی که بین دور خشک کن های ۱۰۰۰ و ۱۴۰۰ وجود دارد فقط ۵ درصد می‌باشد و این مقدار نمی‌تواند تأثیر زیادی در روی لباس‌های شما داشته باشد.

در ماشین لباسشویی‌های جدید بهترین درجه برای خشک کن، درجه‌های Delicate, EasyCare, Easylron   و درجه Syntetics می‌باشد. بهترین گزینه برای لباسشویی‌های قدیمی هم ۳۰ الی ۴۰ درجه است که می‌تواند از چروک شدن لباس‌ها جلوگیری کند.

۴- استفاده از دکمه ضد چروک در لباسشویی ضروری است.

لباسشویی‌های امروزی دکمه‌ای به اسم Crease Relax یا Crease Care دارند که با علامت اتو در روی دستگاه نشان داده شده است. شما با فشار دادن این دکمه می‌توانید لباس‌هایی بدون چروک تحویل بگیرید. این دکمه ضد چروک، در لباسشویی های پاکشوما، سامسونگ، ال جی و ماشین‌های لباسشویی خارجی و ایرانی دیگر هم با همین نام قرار داده شده است. اگر آن را در روی لباسشویی پیدا نکردید، می‌توانید با مراجعه به دفترچه راهنمای لباسشویی خود، این دکمه را به راحتی پیدا کنید. ممکن است لباسشویی شما قدیمی بوده و این دکمه را نداشته باشد، به هیچ وجه نگران این موضوع نباشید زیرا برای جلوگیری از چروکی لباس‌ها، روش‌های دیگری هم وجود دارد که در ادامه شما را با آنها آشنا می‌کنیم.

۵- زیاد بودن مقدار لباس ها، باعث چروک شدن آنها می‌شود.

یکی از اشتباهات بزرگی که بعضی از کاربران انجام می‌دهند این است که تمام لباس‌های خود را با حجم زیاد و یکجا در داخل دستگاه می‌ریزند. شاید تصور می‌کنند با این کار در مصرف انرژی صرفه جویی خواهند کرد ولی باید بدانید که این کار نه تنها باعث چروکی لباس‌های شما خواهد شد، بلکه به لباسشویی‌تان هم آسیب می‌زند. ماشین‌های لباسشویی وزن معینی را تحمل می‌کنند و شما باید در هنگام خریدن لباسشویی به این نکته مهم توجه کرده و با توجه به نیازی که دارید، لباسشویی مناسبی خریداری کنید. هیچگاه با ریختن لباس‌های بیش از اندازه در داخل دستگاه، باعث آسیب رسیدن به لباسشویی خود نشوید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  بررسی اصلی ترین دلایل گرم نشدن آب ماشین لباسشویی

۶- بعد از اتمام شستشو، لباس ها داخل ماشین باقی مانده‌اند.

ممکن است شما لباس‌ها را در داخل لباسشویی ریخته و دنبال کار خود بروید. بعد از خاموش شدن لباسشویی، اگر برای مدتی لباس‌ها در داخل دستگاه بماند، می‌تواند مهم‌ترین دلیل چروکی پارچه باشد. باید بعد از تمام شدن عملیات شستشو، سریعاً لباس‌ها را از دیگ بیرون بیاورید و تا نمدار هستند آنها را پهن کنید. به این وسیله می‌توانید از چروکی آنها به راحتی جلوگیری کنید. باقیماندن لباس‌ها در ماشین لباسشویی بعد از شستشو، باعث می‌شود لباس‌ها و همچنین ماشین لباسشویی شما بوی بدی بگیرد.

هوا و نور خورشید، باکتری‌هایی که در داخل لباس وجود دارند را تماماً از بین می‌برند، پس بهتر است لباس‌ها را کاملاً در خشک کن خشک نکنید و اجازه دهید آنها در نور خورشید و هوای آزاد خشک شوند.

۷- شاید از نرم کننده‌ها استفاده نکرده‌اید.

استفاده از نرم کننده‌ها می‌تواند برای جلوگیری از چروکی لباس‌ها تأثیر زیادی داشته باشد. البته دقت داشته باشید نباید از نرم کننده‌ها به مقدار زیاد استفاده کنید زیرا مقدار بیش از اندازه نرم کننده‌ها، باعث به وجود آمدن لکه هایی در روی لباس شما خواهد شد. اگر می‌خواهید از چروکی لباس‌ها در ماشین لباسشویی جلوگیری کنید، باید از شوینده‌هایی استفاده کنید که نرم کننده دارند.

ماشین لباسشویی

سخن پایانی

در این مقاله از آی بک امداد، به بررسی علل چروکی لباس‌ها در لباسشویی پرداختیم و راهکارهایی را هم برایتان بیان کردیم تا بتوانید به راحتی از ایجاد چروک در لباس‌ها پس از شستشو جلوگیری کنید. اتو کردن لباس‌ها کار وقت گیر و گاهی هم مشکلی است، که بعضی از افراد علاقه‌ای به آن ندارند. پس بهتر است در هنگام شستن لباس‌ها دقت زیادی کرده و از ایجاد چروک زیاد در آن جلوگیری کنید، تا مجبور نشوید ساعت‌ها وقت خود را برای اتو کردن لباس‌ها تلف کنید.

دلایل چروکی لباس‌ها در لباسشویی‌های ال جی، سامسونگ و برندهای دیگر فرق زیادی با هم ندارد و می‌توانید از یک الگو برای این کار پیروی کنید. دقت داشته باشید که شما با رعایت بعضی از نکات ساده می‌توانید به راحتی مشکل چروک شدن لباس‌ها را برطرف کنید و نیازی هم به مراجعه به تعمیرکار ندارید.

امیدواریم مطالبی که در این مقاله بیان کردیم، برایتان مفید بوده باشد. اگر سؤالی در زمینه چروک شدن لباس‌ها در ماشین لباسشویی داشتید، در انتهای مقاله و در قسمت دیدگاه‌ها مطرح کنید تا متخصصین آی بک امداد پاسخگوی شما باشند.

چرا لباس ها در ماشین لباسشویی چروک می شود؟

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

استفاده از دکمه ضد چروک در لباسشویی

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا