خدمات ساختمانخدمات

آشنایی کامل با قوانین پمپ آب در ساختمان

هر آن چه اهالی ساختمان باید درباره قوانین استفاده از پمپ بدانند

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

امروزه با افزایش جمعیت برای تأمین آب مورد نیاز مصرفی ساختمان های مسکونی و تجاری و مواجه نشدن با فشار آب کم، نصب پمپ آب بهترین گزینه است. ما در این مقاله از ایبک به بررسی اصول و قوانین در مورد پمپ آب ساختمان می پردازیم، ساختمان نشینی قوانین به خصوصی دارد که تمامی ساکنین ساختمان ملزم به رعایت آن هستند. به مواردی که تمامی افراد یک ساختمان باید انجام دهند مشاعات گفته می شود.

قوانین ساختمان نشینی برای پمپ های آب ساختمان، مختص تمامی ساختمان هاست. طبق این قانون، مشاع قابل انتقال دادن نیست. همه ی مالکین یا سرنشینان هر واحد از ساختمان بسته به متراژ واحد ساختمان خود در هزینه های ساختمان از جمله پمپ آب شریک خواهند بود، به عبارت دیگر هر موضوعی که به مشاع مربوط باشد. باید توسط همگان رعایت شود. پمپ آب ساختمان یکی از مشاعات ساختمان به حساب می آید.

همه ی افراد ساختمان باید قوانین مربوط به استفاده از پمپ آب ساختمان را رعایت کنند و از پمپ آب ساختمان  به درستی استفاده کنند، قوانین ساختمان نشینی در مورد پمپ آب ساختمان به مواردی از جمله چگونگی نصب کنتور آب، اجزایی که در مجاورت پمپ آب قرار گرفته است و… مربوط می شود، همچنین پمپ آب ساختمان، اختصاصی نیست. هدف ما در این مقاله این است که قوانین ساختمان نشینی در مورد پمپ آب ساختمان را به طور کامل برایتان شرح دهیم.

قوانین ساختمان نشینی در مورد پمپ آب ساختمان چگونه است؟

از جمله قوانین ساختمان نشینی برای پمپ آب ساختمان این است که پمپ آب ساختمان از موارد مصرف کلیه ی افراد ساختمان می باشد. طبق این قوانین هیچ کس حتی مدیر ساختمان حق محدود کردن ساکنین ساختمان در استفاده از پمپ آب را ندارد.

قوانین ساختمان نشینی برای پمپ آب ساختمان، یعنی چگونه باید از پمپ آب استفاده کرد که آسیبی کمتری به آن برسد. همچنین پرداخت هزینه هایی که در طول استفاده از پمپ آب ساختمان در جهت تعمیر آن ایجاد می شود. به طور کلی مدیر ساختمان هر تصمیمی که برای پمپ آب ساختمان می گیرد باید با همه ی افراد ساختمان مشورت کند.

قوانین پمپ آب آپارتمان

نحوه ی پرداخت هزینه های مربوط به پمپ آب ساختمان

پمپ آب ساختمان در طول استفاده دستخوش هزینه هایی می شود که تمامی افراد ساختمان باید آن را پرداخت کنند. هیچ شخصی نمی تواند ادعا کند که از پمپ آب ساختمان استفاده نکرده و هزینه های مربوط به آن را پرداخت نمی کند.

زیرا پمپ آب ساختمان جزء وسایل مشترک یک ساختمان است. پرداخت هزینه های ایجاد شده ی پمپ آب ساختمان از جمله نگهداری و تعمیر آن به متراژ هر واحد از ساختمان بستگی دارد.

از این رو تمامی واحد های ساختمان وظیفه دارند هزینه های تعمیر و نگهداری و… مربوط به پمپ آب ساختمان را پرداخت کنند.

جلب رضایت ساکنین ساختمان در انجام نگهداری و تغییرات پمپ آب ساختمان

همان طور که اشاره کردیم برای انجام هر گونه فعالیت در راستای پمپ آب ساختمان باید تمامی اهالی ساختمان در جریان بوده و رضایت داشته باشند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  مزایا و معایب سیستم لوله کشی کلکتوری چیست؟

تغییراتی از جمله : عوض کردن، تعمیر کردن، تغییر محل نصب پمپ آب و … باید با مشارکت و رضایت همه انجام شود. به عبارت دیگر طبق قوانین ساختمان نشینی در مورد پمپ آب ساختمان، هیچ یک از اهالی ساختمان حق ندارند بدون اجازه ی دیگری کاری انجام دهند.

نحوه ی پرداخت هزینه های مربوط به پمپ آب آپارتمان

حد استفاده ی ساکنین ساختمان از مشاعات ساختمان چگونه محاسبه می شود؟

ساکنین ساختمان در استفاده از موضوعاتی که مربوط به مشاعات ساختمان می شود باید طوری استفاده کنند که مانع استفاده ی دیگر واحدها نشود. همچنین در مورد استفاده از پمپ آب ساختمان، مصرف بیش از اندازه ی آب باعث می شود فشار آب دیگر واحد کم شده و اهالی ساختمان ناراضی باشند.

در صورت پرداخت نکردن هر یک از مالکین، مدیر ساختمان باید چه اقداماتی انجام دهد؟

طبق قوانین ساختمان نشینی در مورد پمپ آب ساختمان، اگر هر یک از ساکنین ساختمان هزینه ‌های مشترک از جمله کلیه ی هزینه های پمپ آب ساختمان را پرداخت نکنند. به صورت زیر عمل می شود:

ابتدا مدیر مبلغ تمامی هزینه هایی که انجام شده را به تک تک واحد های ساختمان اعلام می کند. هر یک از واحد ها موظف اند در طول ۱۰ روز پس از اعلام هزینه ها، مبلغ موردنظر را بپردازند.

در غیر این صورت، واحدی که سهم هزینه ی خود را پرداخت نکرده است. حق استفاده از پمپ آب ساختمان یا هر قسمت از مشاع ساختمان که هزینه مربوط به آن را پرداخت نکرده است را ندارد.

اگر باز هم پرداخت نکرد. مدیر ساختمان به اداره ی ثبت محل وقوع ساختمان تقاضایی مبنی بر پرداخت نکردن واحد های ساختمان ارائه می دهد.

اداره ی ثبت محل وقوع ساختمان، به واحدی که هزینه های مربوط به ساختمان را پرداخت نکرده است. اجرائیه ای تحت عنوان وصول هزینه های موردنظر ساختمان طبق اظهارنامه ی ابلاغ شده، صادر می کند.

همچنین مدیر ساختمان می تواند به مراجع قضایی موضوع را اعلام و شکایت کند. دادگاه به این گونه شکایت ها سریعاً رسیدگی می کند.

در این شرایط مالکی که هزینه های مشترک ساختمان را پرداخت نکرده است. باید جریمه ای حتی دو برابر هزینه ای که باید پرداخت می کرد، بپردازد.

نکات مهم در نصب پمپ آب آپارتمان

نکات مهم در نصب پمپ آب ساختمان

  1. انتخاب مکانی سر پوشیده برای نصب پمپ آب
  2. نصب پمپ و مخزن آب ساختمان در نزدیکی یکدیگر
  3. انتخاب فضای کافی و مناسب برای نصب پمپ و مخزن آب ساختمان
  4. امکان لوله‌کشی آسان از ورودی آب در ساختمان به مکان نصب پمپ آب و اتصال خروجی آن به لوله‌کشی ساختمان
  5. انتخاب سطح صاف و هموار برای زیر مخزن، به گونه ای که سطح مورد نظر وزن مخزن پر از آب را بتواند تحمل کند.
  6. ایجاد شرایطی برای محافظت و جلوگیری از خرابی پمپ آب های ساختمان در فصل سرما در برابر برف و باران، و در فصل گرما در برابر آفتاب
  7. تعیین حجم مخزن ذخیره آب بر اساس آب مورد نیاز ساختمان

روش‌های نصب پمپ آب ساختمان

پمپ آب ساختمان، هم به صورت مستقیم روی منبع آب شهری و هم روی منبع آب خانگی نصب می شود. در زیر به طور خلاصه به این مطلب پرداخته ایم.

۱- نصب پمپ آب های ساختمان روی منبع آب شهری

توصیه ی کارشناسان اداره آب برای صرفه جویی در هزینه، نصب پمپ آب ساختمان روی منبع آب شهری است. در این روش آب ساختمان فشار بالایی دارد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  نحوه هوشمند سازی ساختمان | تجهیزات و مراحل هوشمند سازی ساختمان

زیرا از لوله‌های آب شهری تغذیه می شود. با قطع شدن آب شهر، آب ساختمان قطع می شود. همچنین به دلیل نبود منبع، پمپ آب ساختمان به مرور زمان خراب می شود.

نصب پمپ آب های ساختمان روی منبع آب شهری یک روش غیرقانونی است و جریمه دارد. زیرا در این روش فشار آب ورودی ساختمان ‌های هم جوار کم می شود.

۲- نصب پمپ های آب ساختمان روی منبع آب خانگی

نصب پمپ آب ساختمان روی منبع آب خانگی، بهترین روش نصب پمپ آب است. در این روش آب ساختمان از یک منبع اختصاصی که مربوط به خود ساختمان است، تغذیه می شود.

در قسمت پایین منبع آب، یک خروجی قرار داده شده که مختص نصب پمپ آب ساختمان به روش خانگی است. زمانی که مخزن را نصب کردید. با یک لوله‌ ی ۳۰ سانتی متری، یک مغزی و یک بوشن، پمپ آب ساختمان را به مخزن وصل کنید.

در این حالت با قطع شدن آب شهر، آب ساختمان قطع نمی شود. همچنین زمانی که با کم شدن فشار آب ورودی رو به رو شدید، پمپ، آب مورد نیاز ساختمان را تأمین می کند.

روش‌های نصب پمپ آب آپارتمان

روش صحیح لوله کشی پمپ آب ساختمان

در لوله کشی پمپ های ساختمانی، یک لوله برای ورودی مخزن و یک لوله به کمک سه راهی، برای ورودی ساختمان قرار داده می شود. در مسیر ورودی‌ها یک والو قرار داده می شود.

زمانی که پمپ پر می شود شناور پمپ، مانع ورود آب به مخزن می شود. برای جلوگیری از کارکرد اضافی پمپ، می توان از یک شیر یک طرفه در مسیر ورودی استفاده کرد. این کار مانع ورود پمپ به مدار می‌شود.

پمپ آب خانگی با ست کنترل

ست کنترل یک پمپ دیجیتال است. کارکرد سیستم ست کنترل ساده تر از پمپ مکانیکی است. پمپ خانگی با ست کنترل برای ساختمان های یک یا دو واحدی کاربرد دارد. زیرا سیستم دیجیتال آن محدودیت آمپر دارد.

مزیت استفاده پمپ آب خانگی با ست کنترل این است که به ابزار خاصی نیاز نیست. زمان ساخت این پمپ روی بدنه ی ست کنترل، فشارسنجی نصب شده که توسط کارخانه تنظیم شده است.

این فشارسنج ها نیاز به تنظیم ندارند. در هنگام استفاده از پمپ آب خانگی با ست کنترل، تنها کافی ست با استفاده از یک پیچ، فشار استارت پمپ مشخص و تنظیم شود.

نصب کردن پمپ دو منظوره

در نصب پمپ دو منظوره از یک منبع ذخیره آب استفاده می‌شود. به این شکل که از آب اصلی یک شاخه به ورودی منبع آب ساختمان وصل می شود و آب ساختمان تأمین می شود.

نتیجه گیری :

نصب پمپ آب ساختمان به نقشه ی ساختمان بستگی دارد. مهندسان ساختمان می دانند که پمپ آب باید در نقطه ای از ساختمان نصب شود که مزاحمتی برای تمامی واحدها مخصوصاً واحد های پایین تر ایجاد نکند.

بنابراین قبل از نصب پمپ آب ساختمان، وضعیت لوله‌کشی ساختمان را چک کنید و از درست بودن لوله کشی آب مطمئن شوید. همچنین هنگام نصب پمپ آب ساختمان حتما از نصابان با تجربه کمک بگیرید.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

قوانین پمپ آب آپارتمان که باید رعایت شوند

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

مقاله ای برای آشنایی کامل با قوانین استفاده از پمپ آب در ساختمان

امتیاز کاربر: ۴.۱ ( ۱ نتایج)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا