مجله لوازم خانگی

راهکارهای اساسی جهت تمیز کردن رسوبات چای ساز

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

چای ساز به عنوان یکی از پرکاربردترین لوازم موجود در آشپزخانه شناخته شده است. استفاده طولانی مدت و زیاد از چای ساز با گذشت زمان می‌تواند موجب کثیفی و ایجاد رسوبات در این دستگاه شود. چنانچه به تازگی دریافته اید که مزه چای با قبل فرق کرده است و بد طعم شده لازم است کتری و چای ساز خود را تمیز کنید و رسوبات را در آن از بین ببرید. چنانچه روش رسوب زدایی از چای ساز را نمی دانید ما در این مقاله می خواهیم راهکارهای اساسی جهت تمیز کردن رسوبات چای ساز را آموزش دهیم.

اهمیت جرم گیری و رسوب زدایی در چای ساز

برای آنکه بتوانید عمر چای ساز خود را افزایش دهید باید هر چند وقت یکبار اقدام به جرم گیری و رسوب زدایی در این دستگاه کنید. اهمیت رسوب زدایی در چای ساز به قدری زیاد است که در صورتی که این کار انجام نشود با گذشت زمان چای ساز شما دیرتر آب را به جوش می‌آورد و به المنت و همچنین موتور چای ساز فشار زیادی وارد می شود. در ادامه این مشکل می تواند باعث سوختن المنت شود و در نتیجه باید هزینه زیادی جهت تعمیر آن انجام دهید. علاوه بر آن طعم و مزه چای هم نامطلوب خواهد شد.

روش اصولی شستن و تمیز کردن چای ساز

یکی از نکات مهمی که در استفاده از هر مدل چای ساز باید آن را مورد توجه قرار دهید این است که پس از هر بار استفاده کردن از چای ساز باید آن را بشویید. با رعایت کردن این نکته می توانید از بروز بسیاری از مشکلاتی که در چای ساز به به وجود می آید پیشگیری کنید. راهکارهای اساسی جهت تمیز کردن رسوبات چای سازعدم رسیدگی به دستگاه چای ساز و کمبود وقت می تواند باعث شود که افراد زیاد در شستن و تمیز کردن چای ساز دقت نکنند. در ادامه روش سریع و آسان برای شستن و رسوب زدایی چای ساز را توضیح می دهیم.

روش سریع و آسان جهت شستشوی چای ساز

برای اینکه چای ساز را پس از هر بار استفاده کردن کاملاً تمیز کنید لازم نیست از مواد شوینده خاصی استفاده کنید و یا روشی تخصصی به کار ببرید. شما می توانید در کمترین زمان اقدام به شستشوی چای ساز کنید. برای انجام این کار باید چای ساز را پر از آب کنید و کمی مایع ظرفشویی داخل آن بریزید سپس پارچ چای ساز را تکان دهید تا کاملاً تمیز شود. پس از آن آب را خالی کنید و آبکشی کنید تا برای نوبت بعد بتوانید راحت تر از آن استفاده کنید. فیلتر چای ساز هم باید پس از هر نوبت استفاده کاملا شسته شود. برای شستن فیلتر هم می توانید از مایع ظرفشویی و آب گرم استفاده کنید. صافی را کاملاً بشویید و خشک کنید و داخل چای ساز قرار دهید. شستن درب چای ساز را هم فراموش نکنید. از یک اسفنج تمیز استفاده کنید و تمام قسمتهای داخلی و بیرونی چای ساز را تمیز کنید. هرگز از پارچه های زبر و اسکاچ برای تمیز کردن چایی ساز استفاده نکنید زیرا باعث خط و خش و خراش روی چای ساز خواهد شد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  خدمات تعمیرات اتو آاگ AEG | آموزش گام به گام تعمیر اتو آاگ

روش های سریع و ارزان رسوب زدایی در چای ساز

مواد معدنی و املاحی که در آب وجود دارد به مرور زمان باعث ایجاد رسوبات در چای ساز خواهد شد. این رسوبات می تواند طعم و مزه چای را تحت تاثیر قرار دهد. خیلی از افراد برای برطرف کردن رسوبات داخل چای ساز از مواد شوینده استفاده می کنند اما این مواد شوینده علاوه بر گرانقیمت بودن تاثیر چندانی هم روی رسوبات ندارد. روش های طبیعی بسیاری برای برطرف کردن رسوبات در چای ساز وجود دارد که معمولاً در همه خانه ها هم یافت می‌شود و لازم نیست هزینه زیادی برای انجام این کار کنید.

رسوب زدایی در چای ساز با سرکه

یکی از روش هایی که برای رسوب زدایی در چای ساز استفاده می شود کمک گرفتن از مواد طبیعی مانند سرکه است. حداقل ماهی یک بار سرکه داخل چای ساز بریزید و رسوب زدایی انجام دهید. برای انجام این کار باید حجم بیشتری از چای ساز را پر از آب کنید و مابقی آن را سرکه سفید بریزید. چای ساز را روشن کنید تا آب به جوش بیاید. پس از آن اجازه دهید چند ساعت این ترکیب داخل پارچ چای ساز باقی بماند و بعد آن را خالی کنید. سرکه خاصیت رسوب زدایی دارد اما ممکن است بوی آن داخل دستگاه باقی بماند. برای رفع بوی سرکه باید چندین بار چای ساز را پر از آب کنید و به جوش آید و دوباره خالی کنید تا بوی سرکه از بین برود.راهکارهای اساسی جهت تمیز کردن رسوبات چای ساز اگر مشاهده کردید که هنوز رسوبات داخل پارچ چای ساز باقی مانده است بهتر است این بار سرکه بیشتری استفاده کنید. سرکه باعث می شود جرم ها و رسوباتی که در دیواره چای ساز باقی‌ مانده‌اند از بین برود و چای ساز ظاهری زیباتر به خود بگیرد.

رسوب زدایی در چای ساز به کمک جوش شیرین

می‌توانید رسوب زدایی در چای ساز را به کمک جوش شیرین هم انجام دهید. برای انجام این کار بهتر است جوش شیرین را داخل آب بریزید و دستگاه را روشن کنید. پس از آن اجازه دهید ۲۴ ساعت جوش شیرین و آب داخل چای ساز باقی بماند تا عملیات رسوب زدایی و جرم گیری به خوبی انجام شود. بعد از آن بهتر است یک تا دو بار آب جوش داخل چای ساز درست کنید و آن را بیرون بریزید سپس می توانید از چای ساز طبق روال قبل استفاده کنید.

رسوب زدایی در چای ساز به کمک آبلیمو

آبلیموی طبیعی فقط برای مزه دار کردن انواع مواد غذایی به کار نمی رود بلکه کاربردهای زیاد دیگری در نظافت و تمیز کردن انواع لوازم دارد. برای تمیز کردن چای ساز به کمک لیمو لازم نیست کار دشوار و سختی انجام دهید و فقط کافی است یک لیموی طبیعی را از وسط به دو نیم کنید. یکی از تکه ها را برداشته و دوباره به قطعات کوچک برش بزنید. چای ساز را پر از آب کنید و تکه هایی که برش داده اید را داخل کتری چای ساز بیندازید. چای ساز را روشن کنید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید و داغ شود. پس از آن که چای ساز خاموش شد اجازه دهید محلول لیمو و آب داخل چای ساز چندین ساعت باقی بماند و پس از آن آب را خالی کنید. در این مرحله باید چای ساز را چندین مرتبه با آب پر و خالی کنید و اجازه دهید چای ساز با آب بجوشد تا بوی لیمو از بین برود. لیمو همچنین علاوه بر رفع رسوبات در چای ساز می تواند برای از بین بردن بوی نامطبوع نیز موثر باشد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  انتخاب بهترین چای ساز برند ایرانی و خارجی | انواع مختلف چای ساز ها

چگونه کفه چای ساز را تمیز کنیم؟

برای اینکه بتوانید سینی و یا کف چای ساز را تمیز کنید بهتر است از یک شوینده ملایم و آب گرم استفاده کنید. ابتدا شوینده ملایم را روی اسفنج بریزید و اسفنج را داخل آب داغ فرو ببرید و آن را داخل چای ساز و کفه آن بکشید تا کاملا تمیز شود. هیچگاه شوینده را مستقیماً روی کفه چای ساز نریزید. قبل از آنکه دوباره چای ساز را استفاده کنید باید همه قطعات آن کاملاً خشک شود. دقت کنید قبل از آن که اقدام به تمیز کردن کف چای ساز کنید حتما آن را از برق جدا کنید.

علت ایجاد ذرات چربی روی آب داخل چای ساز چیست؟

یکی از دلایل اصلی در ایجاد ذرات چربی در داخل چای ساز این است که دستگاه شما تمیز نیست. قبل از آن که آب را داخل چای ساز بریزید و اقدام به جوش آوردن آن کنید بهتر است ابتدا دستگاه را کاملا تمیز کنید. یکی دیگر از مواردی که می تواند از ایجاد ذرات چربی در چای ساز جلوگیری کند استفاده از آب تصفیه شده می باشد. پس از مدتی مشاهده خواهید کرد که ذرات چربی در چای ساز شما وجود ندارد و می توانید از نوشیدن چای خود لذت ببرید.

نکات مهم در نگهداری و مراقبت از چای ساز

  • پس از آنکه کارتان با چای ساز به اتمام رسید دکمه خاموش آن را بزنید و سپس آن را از برق جدا کنید.
  • برای اینکه جرم و رسوبات را از چای ساز برطرف کنید حتماً باید ابتدا آن را از برق بکشید و دقت کنید که چای ساز حتماً خنک باشد.

راهکارهای اساسی جهت تمیز کردن رسوبات چای ساز

  • سرپوش کتری، سرپوش توری چای، توری چای و قاشق چای قابلیت شستشو داخل ماشین ظرفشویی دارند.
  • بخش هایی از چای ساز که نباید در معرض رطوبت و آب قرار گیرند را هرگز با آب نشویید. این بخش ها عبارتند از کفه اصلی چای ساز، کف کتری و سیم برق.

کلام پایانی

در این مقاله از ایبک امداد به بررسی راهکارهایی جهت جرم گیری و رسوب زدایی از چای ساز پرداختیم. یکی از عوامل اصلی خراب شدن چای ساز جمع شدن مقدار زیادی آهک و مواد معدنی موجود در آب در چای ساز می باشد. رسوبات به مرور زمان می توانند کیفیت چای را از بین برده و آن را تحت تاثیر قرار دهند. همچنین ایجاد جرم و رسوبات در چای ساز می تواند عمر دستگاه را کاهش دهد. بنابراین بهتر است هر چند وقت یک بار با روش های طبیعی و راهکارهایی ساده اقدام به جرم گیری و رسوب زدایی در چای ساز خود کنید. منتظر پیشنهادات و نظرات شما در بخش دیدگاه ها هستیم.

 

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

راهکارهای اساسی جهت تمیز کردن چای ساز

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

راهکارهای اساسی جهت تمیز کردن رسوبات چای ساز

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا