مجله

آیا شکلات بر روی جوش صورت یا آکنه تاثیر دارد؟ | آرا نیک

تاثیر شکلات بر روی جوش صورت چیست و چگونه می توان آن را رفع کرد؟

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

در این مقاله از سایت ایبک به بررسی تاثیر شکلات بر روی جوش صورت می پردازیم. آیا شکلات مورد علاقه شما واقعاً عامل ایجاد جوش های آزاردهنده است؟ شکلات مدت‌هاست که مقصر جوش‌ها بوده است، اما آیا واقعاً می توان شکلات را عامل اصلی جوش صورت دانست؟

از سال ۱۹۶۹، شکلات به عنوان یک عامل احتمالی در ایجاد آکنه مورد مطالعه قرار گرفته است. آیا ممکن است چربی، شکر یا حتی مواد شیمیایی برای ساخت شکلات باعث ایجاد جوش روی پوست شما باشد؟

آنچه که تحقیقات در مورد تاثیر شکلات روی جوش صورت می گوید

نظریات به دلیل مواد اضافی موجود در شکلات – مانند شیر و شکر – که ممکن است روی پوست نیز تأثیر بگذارد، رد شده است.

برای مطالعات اولیه روی شکلات و تاثیر آن روی جوش صورت در واقع از انواع شکلات‌های شیرین استفاده می‌کردند.

این تحقیقات منجر به نتایج متناقضی شد که محققان در این زمینه را به شک انداخته است. بنابراین جای تعجب نیست که پس از دهه‌ها تحقیق، هنوز پاسخ روشنی وجود ندارد.

برخی مطالعات شکلات را عامل جوش صورت می دانند

برخی تحقیقات نشان می دهد که شکلات ممکن است جوش های صورت را تشدید کند یا باعث ایجاد جوش های جدید در پوست مستعد آکنه شود. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۳ بر روی سلول‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که شکلات ممکن است با تشویق سیستم ایمنی به واکنش تهاجمی‌تر به دو باکتری که باعث آکنه یا جوش صورت می‌شوند، شدت و فراوانی جوش‌ها را افزایش دهد.

آیا شکلات بر روی جوش صورت تاثیر دارد؟

تحقیقات و آزمایشات برای اثبات تاثیر شکلات بر جوش صورت

یک مطالعه کوچک و کنترل شده با دارو در سال ۲۰۱۴ از ۱۴ مرد مستعد آکنه و جوش انجام شد. در این تحقیقات کپسول های پر شده از ۱۰۰ درصد کاکائو شیرین نشده، پودر ژلاتین یا ترکیبی از این دو برای تعیین اینکه آیا شکلات روی جوش صورت تاثیر دارد یا نه استفاده می شد.

این مطالعه نشان داد که ارتباط مثبتی بین میزان مصرف کاکائو و افزایش علائم جوش صورت وجود دارد.

یک مطالعه مشابه در یک مجله دیگر نشان داد که پس از خوردن ۲۵ گرم شکلات تلخ ۹۹ درصد در هر روز، ۲۵ مرد مستعد آکنه پس از دو هفته جوش صورت بیشتری داشتند. این تغییرات پس از چهار هفته همچنان وجود داشت.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ نشان داد که فقط ۴۸ ساعت پس از خوردن شکلات، دانشجویان مبتلا به جوش صورت نسبت به همسالان خود که مقدار قابل مقایسه ای از دانه های ژله مصرف می کردند، ضایعات جدید بیشتری داشتند.

برخی از محققان تاثیر شکلات بر جوش صورت را انکار کردند

با این حال، مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۲ انجام شد و از ۴۴ بزرگسال خواستند تا یک دفتر خاطرات غذایی سه روزه داشته باشند. در نتیجه این تحقیقات نشان داد شکلات هیچ تاثیری روی جوش صورت و آکنه ندارد.

تحقیقات بیشتری با نمونه‌های بزرگ‌تر و متنوع‌تر برای تأیید یافته‌ها و تعیین اینکه چه ترکیبی در شکلات ممکن است باعث جوش صورت شود نیاز است.

تاثیر شکلات بر روی آکنه یا جوش صورت

تأثیر شکلات بر انسولین نیز به عنوان تأثیر احتمالی بر جوش صورت مطرح شده است. یک مطالعه در سال ۲۰۰۳ نشان داد که شرکت‌کنندگانی که غذاهای طعم‌دار با پودر کاکائو می‌خوردند نسبت به گروه کنترلی که همان غذاها را بدون کاکائو می‌خوردند، پاسخ انسولین بالاتری داشتند.

مطالعه ای در سال ۲۰۱۵ سطح انسولین و گلوکز خون را در ۲۴۳ شرکت کننده مستعد آکنه و ۱۵۶ بزرگسال سالم مورد بررسی قرار گرفت. این تحقیقات برای اثبات این موضوع بود که آیا مقاومت به انسولین ممکن است در بروز آکنه نقش داشته باشد یا خیر؟ این مطالعه ارتباط مثبتی بین جوش صورت شدید و مقاومت به انسولین نشان داد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  نکات مهم برای خرید یخچال دست دوم

در حالی که شواهد محدودی وجود دارد که از این ایده حمایت می کند که شکلات خالص می تواند باعث شود صورت جوش بزند یا جوش را شدیدتر کند.

آنچه در مورد رژیم غذایی و جوش صورت باید بدانیم

مطالعات یک منبع معتبر نشان داده اند که آکنه در افرادی که از رژیم غذایی غربی استفاده نمی کنند کمتر دیده می شود. از طرف دیگر، رژیم های غذایی با گلیسمی بالا، آنهایی که مملو از کربوهیدرات ها و قندهای سریع هضم هستند، با جوش صورت مرتبط هستند.

از ۱۲۰۰ نفر از افراد جزیره کیتاوان پاپوآ گینه نو که مورد مطالعه قرار گرفتند، حتی یک نفر به جوش صورت مبتلا نشدند. این گروه از رژیم‌های غذایی با گلیسمی پایین استفاده می‌کنند که سرشار از ماهی و میوه است و غذاهای تصفیه‌شده‌ای که معمولاً در رژیم‌های غذایی غربی یافت می‌شوند مانند نان، کلوچه و غلات را شامل نمی‌شود.

مطالعه ای در سال ۲۰۱۷ در مجله آکادمی تغذیه و رژیم غذایی نشان می دهد که غذاهای غنی از کربوهیدرات و قند (مانند نان شیرینی، برنج سفید و کیک شکلاتی) ممکن است با جوش صورت و شدت آن مرتبط باشند.

 

آیا شکلات روی پوست شما تأثیر می گذارد؟

آیا لازم است که از لذت خوردن شکلات محروم باشید و تمامی شکلات های موجود در یخچالتان را کنار بگذارید؟

اینکه شکلات روی جوش صورت تاثیر می گذارد یا نه، به خود فرد بستگی دارد. علیرغم دهه‌ها تحقیق، منبع معتبر کمی وجود دارد که نشان دهد غذاهای منفرد مانند شکلات مستقیماً باعث ایجاد جوش صورت می‌شوند.

شکلات و جوش صورت

اما این بدان معنا نیست که رژیم غذایی تأثیری ندارد.

به احتمال زیاد قند موجود در شکلات‌ شما نسبت به خود کاکائو مقصر جوش‌های جدید یا جوش‌های عمیق‌تر است.

اگر می‌خواهید مقداری شکلات بخورید، به سراغ شکلات تلخ بروید و در طول روز مراقب قندهای اضافه شده و کربوهیدرات‌های ساده باشید.

غذاهایی که می توانند باعث ایجاد جوش صورت شوند

جوش یا آکنه یک بیماری شایع پوستی است که تقریباً ۱۰٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می دهد.

عوامل زیادی در ایجاد جوش صورت نقش دارند، از جمله تولید سبوم و کراتین، باکتری‌های عامل آکنه، هورمون‌ها، مسدود شدن منافذ و التهاب.

ارتباط بین رژیم غذایی و جوش صورت بحث برانگیز بوده است، اما تحقیقات اخیر نشان می دهد که رژیم غذایی می تواند نقش مهمی در ایجاد آکنه داشته باشد.

غلات و قندهای تصفیه شده یکی از دلایل عمده جوش صورت

افراد مبتلا به جوش صورت تمایل به مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده بیشتری نسبت به افراد با جوش  کم یا بدون آکنه دارند.

غذاهای سرشار از کربوهیدرات های تصفیه شده شامل:

نان، کراکر، غلات یا دسرهایی که با آرد سفید تولید می شوند.

پاستا تهیه شده با آرد سفید

برنج سفید و رشته برنجی

انواع نوشیدنی های گازدار مانند نوشابه که داری قند زیادی هستند.

شیرین کننده هایی مانند نیشکریا شیره خرما یا انگور یا حتی عسل

یک مطالعه نشان داد افرادی که به طور مکرر قندهای افزوده مصرف می کنند ۳۰٪ بیشتر در معرض خطر ابتلا به جوش صورت هستند. کسانی که مصرف شیرینی و کیک بالایی دارند ۲۰٪ بیشتر در معرض خطر ابتلا به جوش صورت هستند.

این افزایش خطر را می توان با اثرات کربوهیدرات های تصفیه شده بر سطح قند خون و انسولین توضیح داد.

سرعت جذب کربوهیدارت های تصفیه شده در خون بسیار بالاست و باعث افزایش قندخون می شوند. هنگامی که قند خون افزایش می یابد، سطح انسولین نیز افزایش می یابد تا به انتقال قند خون از جریان خون به سلول های شما کمک کند.

سطوح بالای انسولین برای افراد مبتلا به جوش صورت خوب نیست.

انسولین باعث فعالسازی هورمون های آندروژنیک می شود باعث تولید شبه انسولین ۱ یا همان IGF1 می شود. این امر سبب سریعتر شدن رشد سلول های پوست و افزایش تولید سبیوم می شود که باعث به وجود امدن آکنه می شوند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای خدمات پس از فروش فریجیدر Frigidaire

از سوی دیگر، رژیم های غذایی با گلیسمی پایین، که قند خون یا سطح انسولین را به طور چشمگیری افزایش نمی دهند، با کاهش شدت جوش صورت همراه هستند.

محصولات لبنی و جوش صورت

بسیاری از مطالعات ارتباط بین فرآورده های شیری و شدت آکنه در نوجوانان را پیدا کرده اند.

دو مطالعه همچنین نشان داد که بزرگسالان جوانی که به طور منظم شیر یا بستنی مصرف می‌کنند، چهار برابر بیشتر از آکنه رنج می‌برند.

با این حال، مطالعات انجام شده تاکنون از کیفیت بالایی برخوردار نبوده است. تحقیقات تا به امروز عمدتا بر روی نوجوانان و بزرگسالان جوان متمرکز شده است و فقط ارتباط بین شیر و جوش صورت را نشان داده است.

تاثیر محصولات لبنی بر جوش صورت

هنوز اثبات نشده که شیر چطور باعث ایجاد آکنه می شود، اما نظریات متعددی برای اثبات این موضوع وجود دارد.

شیر عاملی برای افزایش سطح انسولین، مستقل از اثرات آن بر قند خون شناخته شده است، که ممکن است شدت آکنه را بدتر کند.

شیر گاو دارای آمینو اسیدهایی است که کبد را برای تولید بیشتر IGF-1 تحریک می کند و سبب ایجاد جوش صورت می شود.

اگرچه گمانه زنی هایی در مورد اینکه چرا نوشیدن شیر ممکن است جوش صورت را بدتر کند وجود دارد. اما به طور قطع مشخص نیست که آیا لبنیات نقش مستقیمی دارند یا خیر. تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا مقدار یا نوع خاصی از لبنیات وجود دارد که ممکن است جوش صورت را تشدید کند، مورد نیاز است.

مواد موثر در کاهش آکنه پوست صورت

در حالی که غذاهایی که در بالا به آنها اشاره شد ممکن است به ایجاد آکنه کمک کنند، غذاها و مواد مغذی دیگری نیز وجود دارند که ممکن است به شفاف نگه داشتن پوست شما کمک کنند. این شامل:

اسیدهای چرب امگا ۳: امگا ۳ باعث کاهش التهاب می شود و مصرف آن باعث کم شدن اثرات جوش صورت می شود.

پروبیوتیک ها: پروبیوتیک ها باعث تقویت روده می شوند و میکروبیوم را متعادل می سازند. این دو با کاهش التهاب پوست و کاهش خطر ابتلا به جوش صورت مرتبط است.

چای سبز: چای سبز دارای پلی فنول هایی است که منجربه کاهش التهاب می شود. استفاده از عصاره چای سبز به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان شدت جوش صورت را کم می کند.

زردچوبه: زردچوبه حاوی پلی فنول کورکومین ضد التهابی است که می تواند به تنظیم قند خون، بهبود حساسیت به انسولین و مهار رشد باکتری های مولد آکنه کمک کند، که ممکن است آکنه را کاهش دهد.

ویتامین های A، D، E و روی: این مواد مغذی نقش مهمی در سلامت پوست و ایمنی دارند و ممکن است به پیشگیری از آکنه کمک کنند.

رژیم های غذایی به سبک پارینه سنگی: رژیم های پالئو سرشار از گوشت های بدون چربی، میوه ها، سبزیجات و مغزها و غلات، لبنیات و حبوبات کم هستند. این نوع از رژیم با کاهش سطح آنسولین و قندخون همراه هستند.

رژیم های غذایی مدیترانه ای: رژیم هایی که مملو از میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، ماهی و روغن زیتون و لبنیات و چربی های اشباع کم است.

نتیجه گیری

در این مقاله از مجله پزشکی ایبک با شما همراه بودیم تا تاثیرهای شکلات بر روی جوش های صورت را بررسی کنیم، دانستید که شکلات می تواند چقدر تاثیر منفی بر روی صورت شما داشته باشد، اگر شما هم در این زمینه تجربه ای دارید از شما دعوت میکنم تا از طریق بخش دیدگاه ها با دیگران به اشتراک بگذارید.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

شکلات بر روی جوش صورت

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

مقاله ای آموزشی برای شناخت تاثیرهای شکلات بر روی جوش های صورت

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا