تعمیرات لباسشویی

شیوه ریست کردن ماشین لباسشویی

با روی کار آمدن ابزاری مانند ماشین لباسشویی زندگی شکل دیگری از راحتی را به خود دید. شستشوی لباس ها در گذشته با سختی های فراوانی روبرو بود اما در روزگار امروز با وسایل برقی مانند ماشین لباسشویی این کار به راحتی امکان پذیر است. اما این وسیله نیز ممکن است دچار مشکلاتی شود، بنابراین باید در هنگام استفاده نکات ایمنی و اصول استفاده از آنها را رعایت کرد.

ریست کردن ماشین لباسشویی

گاهی اوقات لوازم برقی مانند ماشین لباسشویی دچار مشکلاتی می شوند که نیاز به ریست شدن دارند در واقع شدن این امکان را به شما میدهد که بار دیگر بتوانید از وسیله برقی خود استفاده کنید. به طور معمول ریست شدن کار سختی نیست و شما با مطالبی که گفته می شود به سادگی می توانید آن را انجام دهید. اما برای اطمینان خاطر و جلوگیری از مشکلات احتمالی بهتر است ریست کردن دستگاه را به تعمیرکار بسپارید. در بیشتر مدل های ماشین لباسشویی امکان ریست کردن وجود دارد اما چه عواملی باعث می شوند دستگاه نیاز به ریست شدن داشته باشد؟ برای مثال ر ولتاژ که به دستگاه میرسد نامناسب باشد یا حجم بیش از اندازه ای از لباس را وارد دستگاه کنیم که بیشتر از ظرفیت نوشته شده برای دستگاه می باشد و حتی هنگام زمان اوج مصرف برق به علت نوسانات ای که در جریان برق ایجاد می شود تغییراتی در ماشین لباسشویی شکل می گیرد که باید ریست شود تا  به طور مجدد بتوانیم از ماشین لباسشویی استفاده کنیم. برای اینکه بتوانیم عیب ماشین لباسشویی را پیدا کنیم باید  دانش فراوانی درباره اجزای داخلی آن و تعمیرات ماشین لباسشویی داشته باشیم و  نمیتوان تنها با دیدن چند علائم و ربط دادن آن به  سیستم های دستگاه  عیب یابی آن پرداخت خط زیر را بیشتر مشکلاتی که برای ماشین لباسشویی پیش می آیند علائم مشابهی دارند برای اینکه دستگاه شما در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون آسیب  تعمیر شود آن را به نمایندگی های رسمی برند ماشین لباسشویی خود بسپارید. یکی از عللی که تاکید داریم ماشین لباسشویی را به افراد متخصص برای تعمیر آن بسپارید این است که اگر تعمیرکار مهارت کافی را نداشته باشد ممکن است در اثر تشخیص اشتباه یکی از اجزای ماشین لباسشویی را تعویض کند که هیچ ربطی به مشکل ایجاد شده ندارد و در واقع فقط هزینه اضافی را بر دوش شما بیندازد بنابراین  تشخیص درست عیب ماشین لباسشویی حتی از تعمیر آن مهمتر است.

روشهای ریست کردن ماشین لباسشویی 

معمولاً برندهای مختلف به شیوه های گوناگونی ریست می شوند و هم ماشین لباسشویی بسته به ساختار آن ریست شدن متفاوتی دارد.

ریست کردن ماشین لباسشویی

ریست کردن ماشین لباسشویی به وسیله دکمه

در ماشین لباسشویی های جدید امکان ریست شدن به وسیله دکمه وجود دارد برای اینکه ماشین لباسشویی را به وسیله دکمه ریست کنیم باید مراحلی را انجام دهیم و شیوه انجام این مراحل به شرح زیر میباشد. در ابتدا باید ماشین لباسشویی را خاموش کنیم دقایقی صبر  کنیم چرا دستگاه به حالت آرامش خود برسد بعد از آن اهرم دستگاه را بچرخانیم تا بر روی حالت  COTTON قرار بگیرد. در مرحله بعد باید ماشین لباسشویی را روشن کنیم در این زمان به طور همزمان با روشن کردن دکمه TEMP را می زنیم. بعد از مرحله قبل باید سرعت عمل خود را بالا ببریم و کلید Function  را به سرعت فشار دهیم و خیلی زود دست خود را از روی دکمه برداریم. اگر مراحل را به طور صحیح انجام داده باشیم بر روی صفحه نمایش ماشین لباسشویی عبارت TO 2 به نمایش در می آید. هنگامی که عبارت گفته شده را ملاحظه نمودید دکمه روشن ماشین لباسشویی را فشار دهید. اگر با فشار دادن دکمه روشن ماشین لباسشویی عبارت ELT  را مشاهده نمودید یعنی به طور سیستمی ماشین لباسشویی خطایی را نشان میدهد بنابراین نیاز است تا دکمه TEMP را برای چند ثانیه نگه دارید تا واژه EOD نمایان شود. بعد از پایان مراحل گفته شده  ریست کردن با موفقیت به انجام رسیده است.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  آموزش تعمیر ماشین لباسشویی اسنوا SNOWA

ریست کردن ماشین لباسشویی بدون دکمه

از این روش برای ماشین لباسشویی های قدیمی که فاقد دکمه ریست هستند استفاده می کنیم در واقع به این روش ریست دستی دستگاه گفته می شود برای ریست کردن در این روش هم باید مراحلی را طی کنید که به شرح زیر می باشد. نکته مهمی که هنگام ریست کردن ماشین لباسشویی باید به آن دقت داشته باشیم خشک بودن دست ها باشد زیرا اگر دست‌هایتان رطوبت داشته باشد ممکن است باعث برق گرفتگی شود و سلامت شما را به خطر بیندازد. در روش ریست کردن دستی نیز به مانند ریست کردن با دکمه نیاز است ابتدا ماشین لباسشویی را خاموش کنیم به مدت چند دقیقه دو شاخه آن را از برق جدا کنیم این روش در بعضی مدل های ماشین لباسشویی منجر به ریست شدن آنها میشود.

ریست شدن ماشین لباسشویی به وسیله دکمه POWER

ریست شدن ماشین لباسشویی به وسیله این دکمه کار آسانی است کافیست یک برنامه شستشو دلخواه را انتخاب کنید و سپس دکمه را فشار دهید تا  ماشین لباسشویی به صورت مجدد راه اندازی شود.

ریست شدن به وسیله دکمه CANCEL

این روش هم روشی رایج برای درست کردن ماشین لباسشویی به شمار می رود کافیست دکمه را فشار دهید تا خطا های برنامه ریزی موجود در دستگاه را پاک کند و دستگاه را به طور مجدد راه اندازی نماید. البته باید بدانید شیوه ریست کردن در هر دستگاهی متفاوت است و می توانید با مراجعه به دفترچه راهنمای محصول از شیوه های درست کردن آن آگاهی پیدا کنید و متاسفانه آن ریست کردن بپردازید.

نکاتی برای ریست کردن 

ریست کردن امری هم برای ماشین لباسشویی به شمار می رود  زیرا باعث میشود دستگاه به حالت اولیه خود برگردد به کیفیت آن افزایش پیدا کند. بنابراین  یادگیری ریست کردن    برای کسانی که با ماشین لباسشویی سر و کار  دارند ضروری است. مشکلاتی مانند آغاز نشدن فرآیند شستشوی لباس خاموش شدن ناگهانی توقف در هنگام شستشو و .. را میتوان با ریست کردن دستگاه برطرف کرد بنابراین نیاز است شما بدانید در چه صورتی باید دستگاه را ریست کنیم که به چند مورد از آنها اشاره شد گاهی اوقات بر روی صفحه نمایشگر دستگاه خطای نشان  داده می شود برای رهایی از این خطا ها و کارکرد درست دستگاه نیز نیاز به ریست کردن می باشد. در هنگامی که ماشین لباسشویی وسط کار متوقف میشود و می‌توانیم با ریست کردن نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید. ممکن است ماشین لباسشویی را روشن کنید برنامه شستشو را انتخاب کنید اما هر چی هستم کنید ماشین آغاز به کار نکند در این هنگام هم میتوانید با ریست کردن مشکل را برطرف نمایید. در مثالی دیگر ماشین لباسشویی دچار به هم ریختگی تنظیمات شده است ریست کردن در این مرحله به شدت کارآمد می باشد. اما دلایل نیز وجود دارند که منجر به اختلال در کار ماشین لباسشویی می شوند و ما باید با آنها آشنا باشیم تا اگر مشکل از آنها بود به طور اشتباه دستگاه را ریست نکنیم. مثلاً حجم لباسی که در دستگاه قرار داده ایم را بررسی کنیم ممکن است حجم لباسی که وارد دستگاه کرده ایم به قتل زیاد باشد که دستگاه امکان شستشوی آن را ندارد. در این هنگام ساده ترین اقدام آن است که حجم لباسی که در دستگاه قرار دارد را کاهش دهیم و مجددا راه اندازی نماییم  اگر مشکل برطرف شد نیاز به ریست کردن نمیباشد. در هنگامی که دستگاه شروع به کار نمیکند به مسدود بودن شلنگ های تخلیه آب  به درون دستگاه شک کنید  و آنها را بررسی کنید. وجود اتصالی در دوشاخه برق نیز  عللی دیگر در اختلال در کار دستگاه می باشد. بنابراین با هرگونه اختلال در دستگاه  نسبت به ریست کردن آن اقدام ننمایید اول بررسی کنید تا ببینید مشکل در کجا اتفاق افتاده است شاید اصلا نیاز به ریست کردن نباشد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  کد خطای TE در ماشین لباسشویی ال جی LG

ریست کردن ماشین لباسشویی

نکات مهم در حفظ و نگهداری ماشین لباسشویی

برای نگهداری و افزایش ماندگار و عمر دستگاه رعایت نکاتی میتواند برای ما کمک کننده باشد. هنگامی که ماشین لباسشویی در حال کار است هرگز اجسام سنگین را روی آن قرا ندهید. این کار به دستگاه آسیب های جدی وارد میکند. هنگام کار با ماشین لباسشویی درب دستگاه را به آرامی باز یا بسته کنید زیرا درب ها از اجزای حساس ماشین لباسشویی هستند که خیلی زود در معرض آسیب قرار میگیرند. هنگامی که کار شستشوی ماشین لباسشویی به اتمام رسید و لباس ها را از آن خارج کردید  درب آن را برای ساعاتی باز بگذارید تا درون دستگاه خشک شود  و رطوبت آن از بین برود. مرطوب بودن درون دستگاه میتواند باعث کپک زدن ماشین لباسشویی و حتی در مواقعی زنگ زدن بعضی از اجزای درونی آن شود. سرویس دوره ای ماشین لباسشویی را فراموش نکنید و اجزایی از آن را که نیاز به تعویض  دارند در نظر داشته باشید. هرگز بیشتر از توان ماشین لباسشویی، لباس وارد آن نکنید این کار بیشترین ضربه را به ماشین لباسشویی وارد میکند.

سخن پایانی

ریست کردن یکی از روش هایی است که  با کمک آن میتوانیم مجددا از دستگاه استفاده کنیم و اگر این امکان وجود نداشت در صورت بروز بعضی مشکلات ممکن بود دستگاه غیر قابل استفاده شود. بنابراین آشنایی با شیوه های ریست کردن ماشین لباسشویی بسیار اهمیت دارد.

شیوه ریست کردن ماشین لباسشویی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

شیوه ریست کردن ماشین لباسشویی

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا