خدمات

باز و بست انواع کمد دیواری و پارتیشن | سفارش ساخت کمد

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

نصب کمد دیواری در خانه یکی از روش های مؤثر برای نظم دادن به فضای داخلی منزل و اتاق خواب می باشد مخصوصاً آپارتمان هایی که کوچک هستند نیاز مبرمی به کمد دیواری دارند. در این مقاله از مجله ایبک می خواهیم شما را با روش های نصب کمد دیواری و پارتیشن آشنا کنیم تا بتوانید اطلاعات کافی در این مورد داشته باشید. با ما همراه باشید.

سفارش ساخت کمد

امروزه کمد های زیبا با طرح ها و ابعاد و رنگ متنوع در بازار عرضه می شود اشخاص می توانند با مراجعه به مراکز فروش، کمدی را که در نظر دارند انتخاب و خریداری کنند؛ ولی گاهی بعضی از افراد تمایل به خریدن کمد آماده نداشته و ترجیح می دهند که ابعاد، رنگ، طبقه و کشو های کمد را به دلخواه خود تعیین کنند؛ به همین دلیل سفارش ساخت کمد را به تولید کنندگان معتبر داده و کمد مورد نظر و دلخواه خود را تحویل می گیرند. سفارش ساخت کمد این روزها طرفداران زیادی دارد.

آموزش ساخت کمد دیواری

برای ساخت کمد دیواری حتماً باید شخص مهارت خاصی داشته باشد. نوع کمد دیواری باید با اندازه اتاق و همچنین انتظاری که از آن دارید مشخص شود. کمد دیواری معمولاً برای جالباسی و جا رختخوابی ساخته می شود ولی امروزه در ساخت کمدها تغییراتی داده شده و در آنها از آینه کاری هم استفاده شده است و این باعث شیک شدن کمد ها شده که می توان در سالن پذیرایی هم از آنها استفاده کرد.

یکی از بهترین روش ها برای نظم دادن به فضای داخلی منزل نصب کمد دیواری است که امروزه به دلیل زندگی آپارتمان نشینی اهمیت زیادی پیدا کرده زیرا می توان از فضای عمودی اتاق خواب برای طبقه بندی کمد دیواری استفاده کرد. کمد دیواری ها انواع مختلفی دارند که با توجه به هزینه ای که می خواهید  اختصاص دهید و همچنین فضای اتاق، می توان از استفاده کرد. با ما همراه باشید تا شما را با ساخت کمد دیواری بیشتر آشنا کنیم.

کمد دیواری

مراحل ساخت کمد دیواری

در ادامه می خواهیم شما را با مراحل ساخت کمد دیواری آشنا کرده و هر کدام را به طور کامل برایتان توضیح دهیم:

  1. انتخاب مدل کمد دیواری
  2.  اندازه گیری دقیق محل قرارگیری کمد
  3.  طراحی مناسب کمد دیواری
  4. خرید مواد اولیه باکیفیت برای کمد دیواری
  5. برش قطعات
  6. متصل کردن قطعات به یکدیگر
  7. رنگ آمیزی کمد دیواری

۱- انتخاب مدل کمد دیواری

یکی از مراحل مهم برای ساختن کمد دیواری، انتخاب طرح و مدل مناسب است. برای اینکه راحت تر بتوانید مدل مورد نظر خود را انتخاب کنید باید ابتدا بدانید که هدف تان از ساختن کمد دیواری چیست؟ آیا کمد را برای لباس درنظر گرفته اید یا برای رختخواب؟ آیا نوع درب خاصی برای کمد دیواری می خواهید یا خیر؟

با پاسخ دادن به سؤال ها می توانید کمد دیواری مناسبی را برای اتاق خود انتخاب کنید.

۲- اندازه گیری دقیق محل قرار گیری کمد دیواری

همانطور که در ابتدا گفتیم معمولاً از کمد دیواری در اتاق خواب استفاده می شود ممکن است در بعضی از منازل برای این کار یک فرو رفتگی در دیوار قرار داده باشند، در اتاق هایی که فرورفتگی وجود ندارد باید یک ضلع اتاق را برای نصب کمد در نظر بگیرید. اگر می خواهید از یک ضلع اتاق استفاده کنید باید ارتفاع از کف تا سقف و همچنین عرض دیوار را اندازه بگیرید. در هنگامی که کار اندازه گیری را انجام می دهید باید ارتفاع باکس های تزیینی سقف های دکوراتیو را هم در نظر گرفته که اندازه ها درست و دقیق باشد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  هزینه بازسازی آپارتمان مسکونی و اداری در تهران

ولی در مورد مواقعی که کمد دیواری را باید در فرورفتگی دیوار نصب کنید، باید عقب فرورفتگی و همچنین عرض جلو را اندازه بگیرید و بعد از آن کمترین اندازه را هم در نظر بگیرید. گاهی ممکن است در قسمت فرورفتگی، کانال کولر و یا حتی ستون قرار گرفته باشد در هنگامی که می خواهید نقشه بکشید باید به این مورد هم توجه کنید.

بعد از اندازه گیری و تعیین عرض کمد دیواری، باید ارتفاع داخل فرورفتگی را هم اندازه گیری کنید. برای ساخت کمد دیواری باید دقت کنید که عملکرد خوبی داشته باشید. ساخت کمد دیواری نیاز به مهارت خاصی نداشته و شما می توانید با کمی مهارت، تمرکز و دقت بهترین و زیباترین کمد دیواری را بسازید.

۳- طراحی مناسب کمد دیواری

طراحی برای ساخت کمد دیواری اهمیت زیادی دارد. حالا نوبت طراحی کمد دیواری است که باید در آن تعداد درب ها، کشوها و همچنین قفسه های کمد دیواری را تعیین کنید. طرحی را که در نظر دارید در روی کاغذ رسم کرده و سپس اندازه هایی را که گرفتید، در روی آن تعیین کنید. در این مرحله باید در نقشه ای که کشیده اید، محل کانال کولر و همچنین قناس ها را هم مشخص کرده تا در زمان برش قطعات و اجرا، مشکلی برایتان به وجود نیاید.

عمق کمدهای جالباسی باید حدوداً ۶۰ تا ۹۰ سانتی متر بوده و همچنین عمق کمد های جا رختخوابی هم باید حدوداً ۹۰ سانتی متر باشد.

۴- خرید مواد اولیه باکیفیت برای کمد دیواری

مهمترین مرحله ای که باید در ساخت کمد دیواری در نظر داشته باشید خرید مواد اولیه با کیفیت و مرغوب است تا باعث افزایش طول عمر کمد دیواری شود معمولاً کمد دیواری ها را باید از جنس های گلاس، MDF و PVC تهیه کنید. توجه داشته باشید که هر کمد دیواری به وسایل مختلفی نیاز دارد.

کمد دیواری از جنس MDF  بسیار رایج می باشد که قیمت آن هم مناسب است، کمد دیواری که از جنس PVC باشد به دلیل خاصیت ضد آب آن قیمت بیشتری هم دارد؛ بنابراین چوبی که می خواهید برای کمد دیواری خود انتخاب کنید، بسیار مهم است‌ توصیه می‌کنیم چهارچوب کمد دیواری را از جنس فلز درست کنید نه از جنس ام دی اف، زیرا باعث مقاومت بیشتر آن شده و کمتر دچار آسیب و شکستگی خواهد شد. در صورتی که می خواهید کمد دیواری ریلی بسازید به یراق آلات با کیفیتی نیاز دارید و برای این منظور باید بهترین نوع را انتخاب کنید.

۵- برش قطعات

بعد از اندازه گیری، طراحی و همچنین تهیه مواد اولیه با کیفیت و مرغوب، باید بر اساس اندازه گیری انجام شده، چوب را اره کاری و همچنین سمباده کاری کنید و آنها را هم  به شکل دقیق برش دهید تا بتوانید یک کمد دیواری با کیفیت و زیبا بسازید.

در این مقاله در آموزش ساخت کمد دیواری، تلاش کردیم تا کار با ابزار را به طور ساده و اصولی به شما آموزش دهیم تا بتوانید بدون مشکل کار خود را انجام دهید.

۶- متصل کردن قطعات به یکدیگر

در ادامه باید با استفاده از میخ و چسب، قطعات چوبی را که برش داده اید به صورت صحیح به یکدیگر وصل کنید تا بتوانید ریل های کشو و لولا ها را هم درست جایگذاری کنید. در این قسمت باید دقت زیادی داشته باشید تا بتوانید کمد دیواری بدون ایراد درست کنید.

درب های کمد دیواری باید بر اساس کاربردی که دارد، در نظر گرفته شود؛ که معمولاً برای کمد جا رختخوابی از درب لولایی استفاده می کنند ولی برای کمد جالباسی مخصوصاً در اتاق هایی که کوچک می باشد، از درب ریلی استفاده می کنند تا به فضای کمتری نیاز باشد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  سقف کاذب چیست و چگونه می توان آن را تمیز کرد؟

۷- رنگ آمیزی کمد دیواری

آخرین مرحله ای که برای ساخت کمد دیواری باید انجام دهید رنگ آمیزی کمد است که در ساخت کمد های جنس چوب کاربرد دارد. کمد های MDF تنوع رنگ زیادی داشته و شما می توانید رنگ مورد نظر خود را به راحتی انتخاب کنید و نیازی هم به رنگ آمیزی نیست. البته در بازار، درب کمد دیواری پیش ساخته هم وجود دارد که شما می‌توانید از آن استفاده کنید.

در ادامه می خواهیم برای شما روش نصب پارتیشن را هم توضیح دهیم با ما همراه باشید.

پارتیشن چیست؟

پارتیشن Partition به معنای قسمت بندی می باشد. گاهی در محیط های اداری نیاز به اضافه کردن فضاهای جدید است؛ بنابراین بدون اینکه دیوارهای آجری ساخته شود پارتیشن را در اتاق نصب کرده تا بتوانند فضاهای قابل تفکیک در آنجا ایجاد کنند. برای ساختن پارتیشن از آلومینیوم، شیشه، چوب و… استفاده می شود. امروزه پارتیشن های شیشه ای اداری و چوبی از محبوبیت زیادی برخوردارند و از آن ها برای ایجاد اتاق، فضاهای مورد نیاز و… استفاده می شود. در ادامه شما را با روش نصب پارتیشن اداری آشنا می کنیم.

نحوه نصب پارتیشن اداری

نصب پارتیشن شیشه ای اداری مراحلی دارد که در ادامه می خواهیم شما را با آن آشنا کنیم:

۱- انتخاب متریال: قبل از هر چیز شما باید متریال مورد نظر را برای ساختن پارتیشن با توجه به محیط و همچنین بودجه خود انتخاب کنید. پارتیشن ممکن است آلومینیوم یک جداره و یا دوجداره، ام دی اف یک جداره یا دو جداره، نیمه یا تمام شیشه ای و یا حتی پارتیشن شیشه ای رنگی باشد.

۲- اندازه گیری: بعد از اینکه متریال مورد نظر خود را انتخاب کردید باید به وسیله یک فرد متخصص پارتیشن مورد نظر را به طور دقیق اندازه گیری کنید و محل قرارگیری پارتیشن را هم معین کنید. پارتیشن اداری ممکن است نیمه و یا حتی تا سقف باشد و این به نیاز شما بستگی دارد.

۳- ساختن پارتیشن: در این مرحله باید قطعات پارتیشن به طور پیش ساخته در کارگاه های تولیدی درست شود. ستون ها ، درب ها ، دیوارها، ریل ها و همچنین قید ها هرکدام باید بر طبق اندازه و طراحی مورد نظر، ساخته شود.

۴- نصب پارتیشن: در آخرین مرحله باید قطعات ساخته شده را در محل مورد نظر نصب کنید. ابتدا باید ریل ها و قید ها و همچنین ستون ها را در جای خود محکم کنید و سپس دیواره، درب و پنجره پارتیشن را هم به آن وصل کنید. پارتیشنی که نیمه آن شیشه باشد پرکاربردترین نوع پارتیشن اداری است زیرا شما می توانید نام اداره و برند شرکت را در روی آن برچسب کنید.

کمد دیواری

سخن پایانی

کمد دیواری امروزه فقط برای نظم بخشیدن به اتاق خواب کاربرد ندارد بلکه در اتاق نشیمن و پذیرایی هم می‌توان از آنها به عنوان بوفه و کتابخانه استفاده کرد و جنبه تزیینی هم دارند. گاهی برای اینکه فضای اتاق بزرگ تر به نظر برسد، در روی درب کمد دیواری روکشی از آینه قرار می‌دهند تا زیبا و شیک شود.

در این مقاله از مجله ایبک شما را با نصب کمد دیواری و همچنین نصب پارتیشن آشنا کردیم. در صورتی که سؤالی در مورد نصب پارتیشن دارید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید تا متخصصین ایبک پاسخگوی شما باشند.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

باز و بست انواع کمد دیواری و پارتیشن

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

پارتیشن چیست؟

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا