مجله لوازم خانگی

تعمیر بخارشو زیمنس siemens | دلایل عمده خرابی

تعمیر بخارشو زیمنس | دلایل خرابی بخارشو | دلایل عمده خرابی بخارشو زیمنس

برند زیمنس یکی از معروف ترین و محبوب ترین برند های موجود در ایران  می باشد. سالیان زیادی است که محصولات زیمنس وارد ایران می شود و از کیفیت بالایی هم برخوردار می باشند. این برند در سال ۱۸۴۷ فعالیت خود را در شهر مونیخ آلمان آغاز کرده و بنیان گذار این برند محبوب فردی به نام ارنست زیمنس می باشد. در ابتدا شرکت زیمنس در زمینه ی تولیدات لوازم مخابراتی فعالیت خود را آغاز نموده است اما به مرور زمان به سمت تولید لوازم خانگی متمایل شده است. این شرکت علاوه بر تولید لوازم خانگی و مخابراتی در زمینه تولید ژنراتور و ترانسفورماتور و موتوره ای الکتریکی و … نیز فعالیت می کند. از تولیدات عمده شرکت زیمنس در زمینه لوازم خانگی می توان از اسپر سوساز، چرخ گوشت، آبمیوه گیری، یخچال، جاروبرقی، همزن، اتو بخار، توستر، لباسشویی و… نام برد.

بخارشو

بخارشو زیمنس به شما کمک می کند تا در کمترین زمان اقدام به تمیز کردن منزل از آلودگی ها و گرد و غبار نمایید. لذا با توجه به کاربردی بودن این دستگاه پیشنهاد می شود برای جلوگیری از خرابی بخارشو آن را به صورت دوره ای سرویس کنید.

دلایل عمده خرابی بخارشو زیمنس

بخارشوی زیمنس هم مانند سایر لوازم برقی ممکن است به مرور زمان برای آن مشکلاتی به وجود بیاید که باید به صورت اصولی این ایرادات رفع گردد تا علاوه برا صرفه جویی در وقت و هزینه باعث افزایش عمر مفید دستگاه شود. در این مقاله ما قصد داریم برخی از مشکلات و ایرادات رایج در این دستگاه را بررسی کرده و راهکار های رفع آن را نیز ارائه نماییم در صورتی که ابزار کافی را داشته باشید و علاقمند به انجام کارهای فنی باشید می توانید برخی از ایرادات سطحی بخارشوی خود را رفع نمایید.

دلایل کار نکردن اسپری بخارشو

دلایل عمده کار نکردن اسپری بخارشو زیمنس را می توان ناشی از خراب شدن تسمه، دکمه ی اسپری و همچنین رسوب در دیگ بخار دستگاه دانست. در زیر مواردی جهت عیب یابی هر چه بهتر بخارشو ارائه کرده ایم.

  1. در صورتی که مدت زمانی طولانی از بخارشو خود استفاده نمودید. باید توجه داشته باشید که تسمه دستگاه از جمله اقلام مصرفی بوده و باید به صورت دوره ای بررسی شود چرا که در این قطعه در اثر ساییدگی، در رفتگی و یا داغ شدن از کار می افتد و همین امر موجب می شود اسپری بخارشو کار نکند.
  2. دکمه ی اسپری را بررسی کنید و از عملکرد آن اطمینان حاصل کنید.
  3. همانطور که می دانیم آب شهری دارای املاح و سختی می باشد. در صورتی که از آب شهری برای پر کردن مخزن دستگاه استفاده  می کنید باید توجه داشته باشید که املاح موجود در آب باعث ایجاد رسوب و جرم در دیگ بخار دستگاه می شود که برای رفع آن باید ماهیانه دیگ بخار دستگاه را بررسی و در صورت وجود رسوب آن را پاکسازی نمایید.

بخارشو

علت کاهش مکش بخارشو

علت کم شدن مکش بخارشو را می توان ناشی از موارد زیر دانست:

  1. چک کنید که درب مخزن حتما بسته شده باشد.
  2. تمامی اتصالات بخارشو را بررسی کنید که محکم باشد.
  3. لوله ها را کنترل کنید تا دچار انسداد یا گرفتگی نشده باشند.
  4. خراب شدن نازل ها هم می تواند یکی از دلایل کاهش مکش بخارشو باشد.
  5. درون مخزن آب باید به مقدار کافی آب وجود داشته باشد.
  6. واشر ها را از لحاظ خراب بودن و پوسیدگی بررسی نمایید.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای تعمیرات مخلوط کن میگل | نمایندگی خدمات مخلوط کن Migel

علت نشتی بخارشو زیمنس و روش های رفع آن

اگر در هنگام استفاده از بخارشو متوجه نشتی در قسمت هایی از دستگاه شده اید می توانید با بررسی موارد زیر علت آن را پیدا کنید.

  1. ممکن است در اثر ضربه روی بدنه ی بخارشو ترک یا شکاف به وجود آمده باشد و باعث نشتی بشود.
  2. پیچ های بخارشو را بررسی کنید که شل نباشد.

بخارشو

علت بخار ندادن بخارشو زیمنس

در زیر دلایل عمده که باعث بخار ندادن بخارشو زیمنس می شود را بررسی کرده ایم اگر شما هم این مشکل را دارید توصیه می شود موارد زیر را به دقت مطالعه و سپس دستگاه را مورد بررسی قرار دهید.

  1. مخزن آب دستگاه را چک کنید که درون آن آب وجود داشته باشد.
  2. بدنه ی دستگاه و همچنین قسمت های مختلف بخارشور را از نظر نشتی مورد بررسی قرار دهید.
  3. یکی از ایرادات رایج بخارشو که باعث بخار ندادن دستگاه نیز می شود شل بودن کلاهک در زیر مخزن بخارشو می باشد.
  4. اگر آب به اندازه کافی داغ نشود در نتیجه بخاری هم وجد نخواهد داشت.
  5. منافذ دستگاه و فیلتر بخارشو را چک کنید که دچار گرفتگی یا انسداد نشده باشد

بخارشو

اگر احساس می کنید که قدرت تمیزکنندگی بخارشو خود به نسبت روز اول کمتر شده است برای پیدا کردن ایراد باید موارد زیر را بررسی نمایید.

  1. مقدار شوینده موجود در دستگاه را از لحاظ کافی بودن چک کنید.
  2. اگر مدت زمان زیادی فیلتر های دستگاه را تمیز نکرده اید توصیه می شود فیلتر ها را تمیز نمایید.
  3. خرابی نازل ها و پوسیدگی واشر هم می تواند از دیگر دلایل کاهش قدرت تمیزکنندگی باشد.

مشکلات شیر دستی بخارشو و روش های رفع آن

شیردستی بخارشو یک قطعه ی پلاستیکی بوده که از فنر، واشر و مهره های پلاستیکی تشکیل شده است. این وقطعه وظیفه ی قطع و وصل کردن بخار از بخارشو را برعهده دارد.

وجود رسوبات واملاح از دلایل عمده خرابی در این قطعه می باشد. لذا توصیه می شود در صورت امکان از آب مقطر استفاده کنید و یا در صورت استفاده از آب شهری می توانید به روش گفته شده در زیر رسوبات موجود را پاکسازی کنید.

در ابتدا باید پیچ های موجود بر روی دسته بخارشو را باز کرده سپس با باز کردن بست، شلنگ را از دهانه دستگاه جدا کنید. اکنون می توانید با استفاده از جسم نوک تیز مثل چاقو اقدام به کندن و تمیز نمودن رسوبات نمایید. بعد از خارج کردن رسوبات به وسیله ی آب با فشار بالا بخارشو را بشویید تا رسوبات باقی مانده نیز تمیز شود.

توجه داشته باشید که در برخی از بخارشو ها قفل کودک تعبیه شده است. در صورتی که این قفل فعال باشد، امکان استفاده از ماشه وجود ندارد لذا این مساله را مورد بررسی قرار دهید.

نکاتی که در صورت رعایت آن ها از خراب شدن بخارشو جلوگیری می شود

در صورتی که بطور مداوم از دستگاه بخارشو استفاده می کنید. باید نحوه استفاده صحیح از دستگاه را نیز یاد بگیرید تا حتی الامکان از بروز برخی از مشکلات در دستگاه خود جلوگیری کنید. هر چند برند های متفاوتی از این دستگاه در بازار موجود می باشد اما مکانیزم کلی عملکرد آن ها یکی بوده پس می توان نکات زیر را جهت افزایش طول عمر بخارشو به هنگام استفاده به کار گرفت.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای تعمیر مخلوط کن دلونگی Delonghi | نمایندگی محصولات دلونگی

توجه داشته باشید که کلیه دستگاه هایی که با بخار سر و کار دارند باید حداقل هفته ای یکبار مورد استفاده قرار گیرند در غیر اینصورت قسمت های داخلی بخارشو دچار رسوب شده  و دستگاه نیازمند سرویس می باشد.

اکثر تولیدکنندگان و تعمیرکاران بخارشو توصیه می کنند که از آب مقطر در بخارشو استفاده نمایید زیرا در صورت استفاده از آب شهری، گرفتگی لوله دهانه دستگاه، امری اجتناب ناپذیر است. علت این موضوع هم همانطور که گفته شد وجود املاح و موادسخت در آب شهری است که باعث ایجاد رسوب در دستگاه شده و به مرور زمان عمر دستگاه را کاهش می دهد.

اگر نمی توانید از آب بدون املاح استفاده کنید پیشهاد می شود که دستگاه را بصورت هفتگی و یا ماهیانه سرویس نموده تا از انسداد و گرفتگی روزنه های ریز دستگاه توسط رسوبات جلوگیری شود.

توجه داشته باشید که دوشاخ برق بخارشو با پریز به درستی چفت و بست شده باشد زیرا در صورت شل بودن دوشاخ با توجه به اینکه این دستگاه برای تولید بخار به توان بالایی احتیاج دارد موجب می شود دستگاه علاوه بر جریان مورد نیاز جریانی مضاعف بکشد و این امر باعث ذوب شدن و خرابی قسمت های مختلف بخارشو خواهد شد.

بعد از استفاده از حوله و یا پارچه روکش بخارشو باید آن را با آب گرم بشویید. برای خشک کردن آن نیز توصیه می شود از خشک کن ماشین لباسشویی استفاده شود و یا می توانید آن را زیر آفتاب پهن کنید تا خشک شود زیرا این موضوع باعث می شود که علاوه بر خشک شدن ضدعفونی نیز گردد.

یکی از مواردی که توجه به آن باعث افزایش کارایی و طول عمر دستگاه می شود فیلتر بخارشو می باشد سعی کنید پس از هر ۳ تا ۶ ماه و یا ۵۰ تا ۷۵ ساعت استفاده از بخارشو فیلتر آن را باز کرده و آن را تعویض نمایید. زیرا سالم و تمیز بودن فیلتر از خرابی زودهنگام بخارشو جلوگیری می کند.

آب موجود در مخزن بخارشو را همواره بررسی کنید که به مقدار کافی باشد. به خاطر داشته باشید که یکی از رایج ترین و ساده ترین ایراد در بخارشو نبود آب در مخرن آن است. توجه داشته باشید که وجود آب بیش از حد درون دستگاه نیز شما را به دردسر می اندازد.

پس میزان آبی که درون مخزن بخارشو می ریزید باید با سطوحی که قصد تمیز کردن آن را دارید متناسب باشد. توجه داشته باشید که بخارشو نباید خشک کار کند و همچنین برای ریختن مجدد آب داخل مخزن دستگاه، باید آن را حتما از برق بکشید و مقداری منتظر بمانید تا دستگاه سرد شود و سپس دریچه را باز کنید و اقدام به ریختن آب داخل مخزن بخارشو نمایید.

تعمیر بخارشو زیمنس

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

خدمات تعمیر بخارشو زیمنس چیست؟

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا