تعمیرات سرمایش گرمایش

رادیاتور شیشه‌ای چیست | ویژگی های رادیاتور شیشه‌ای

رادیاتور شیشه‌ای چیست؟|ویژگی‌های رادیاتور شیشه‌ای، نگهداری رادیاتور شیشه‌ای

پیشرفت تکنولوژی و علم به کاربردی کردن و جذابیت بیشتر انواع لوازم و تجهیزات می پردازد. لوازمی که به تهویه هوا مربوط هستند هم مستثنی از این قاعده نمی باشند. در گذشته از بخاری نفتی برای گرم کردن خانه‌ها استفاده می‌شد. پس از از اینکه در هر خانه لوله کشی گاز انجام شد، بخاری گازی جای بخاری نفتی را گرفت. بخاری گازی نسبت به دیگر بخاری ها دارای مزیت و کیفیت بهتری بود، ولی پیشرفت تجهیزات گرمایشی به این مورد بسنده نکرده و پس از از این دوره، رادیاتورها و بخاری های برقی به بازار آمدند، که امروزه در هر منزلی یکی از این موارد وجود دارد. از محصولات جدید سیستم گرمایشی رادیاتور شیشه ای می باشد.

ویژگی‌های رادیاتور شیشه‌ای

شیشه و لوازم که در ساخت و طراحی آنها از شیشه استفاده می شود از جمله محبوب ترین و پرکاربردترین محصولات می باشند. طرح پذیری و شفافیت شیشه ها از دلایل مهم محبوب بودن آنها است. به همین سبب شرکت هایی که در زمینه های گوناگون فعالیت دارند، برای این که محصولاتشان محبوبیت بیشتری داشته باشد، تلاش می‌کنند در ساختار محصولات خود از شیشه استفاده کنند. از موارد مهم می توان به پارتیشن بندی شیشه‌ای، سقف‌های شیشه ای و… اشاره کرد. محصولات شیشه ای در فروش تحولی عظیم ایجاد کرده‌اند.

شرکت هایی که محصولات گرمایشی تولید می‌کنند نیز به این فکر افتادند، که محصولات خود را با متریال های محبوب بسازند. به همین سبب تولید و طراحی رادیاتور های شیشه ای را انجام دادند. رادیاتور های شیشه ای از باکیفیت ترین و باکلاس ترین محصولات گرمایشی محسوب می شوند. وقتی که اسم رادیاتور شیشه ای شنیده می‌شود، افراد در مورد نحوه عملکرد آن کنجکاو می شوند. در ساختار رادیاتورهای شیشه ای، دو لایه مقاوم شیشه سکوریت به کار برده شده است. چون این لایه های شیشه ای ضخامت سیزده میلیمتری دارند، دوام آنها تضمین می شود. میان دو لایه شیشه، برای انتقال دادن گرما، المنتی تعبیه شده است. با استفاده از این المنت، سطح رادیاتور و محیط گرم می‌شوند.

رادیاتور شیشه‌ای

توان گرمایشی رادیاتور شیشه‌ای

فلزات گرما را به خوبی انتقال می‌دهند و جنس شیشه نمی تواند با آن رقابت کند. طبق تحقیقاتی که صورت گرفته است، رادیاتورهای شیشه ای می‌توانند ۷۵ درجه سانتیگراد گرما تولید کنند. امکان گرم کردن مساحت زیادی با استفاده از رادیاتور های شیشه ای وجود دارد. امروزه اکثر خانه ها فضای کمتری دارند و انتخاب رادیاتور شیشه ای برای گرم کردن خانه در زمان کم مناسب خواهد بود.

رادیاتور های شیشه ای نیز مثل رادیاتور های دیگر گرما را از آب داغ گرفته و محیط را به خوبی گرم می کند. طریقه گرمایش رادیاتور های شیشه‌ای به این ترتیب است، که هوایی که توسط رادیاتور های شیشه ای تولید شده است، به طرف بالا حرکت می کند و هوای سردی که در سمت بالا است را به طرف پایین هدایت می کند. علت این حرکت ها این است، که هوای گرم چگالی پایین تری دارد. وقتی که هوای سرد پایین می آید، گرم می‌شود و در نتیجه به این ترتیب محیط به خوبی گرم خواهد شد. لوله کشی رادیاتور های شیشه ای با انواع دیگر آن متفاوت است. در واقع برای استفاده از رادیاتور های شیشه ای در سیستم کلی از لوله کشی استفاده نمی گردد و همین موضوع موجب می‌شود، که اتلاف انرژی به حداقل ممکن برسد و بازدهی رادیاتور های شیشه ای نزدیک به صد درصد باشد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  قیمت مینی چیلر | عوامل موثر بر قیمت چیلر و مینی چیلر

طرح رادیاتور شیشه‌ای

از موارد مهمی که موجب تاثیر زیاد رادیاتور شیشه ای بر دکوراسیون فضای داخلی در مقایسه با رادیاتور های دیگر می گردد، طرح متنوع آن می باشد. افراد می توانند طرحی که موردنظرشان است را سفارش دهند. در این حالت شما در عین حال که رادیاتور گرمایشی دارید، تابلوی زیبای خواهید داشت، که روح تازه ای به محیط خانه خواهد بخشید. رادیاتور شیشه ای علاوه بر اینکه محیط و فضای منزل را گرم می‌کند، با توجه به رنگ و طرحش موجب حس گرمی در وجود مصرف کنندگان نیز می گردد.

نگهداری رادیاتور شیشه‌ای

از دیگر مزایای رادیاتور های شیشه ای می توان به نگهداری ساده و راحت آن اشاره کرد. چون در رادیاتور شیشه ای از تجهیزات جانبی استفاده نمی شود، برای مراقبت و تعمیر به شیوه خاصی نیاز نخواهند داشت.

تمیز کردن رادیاتور شیشه‌ای

برای اینکه بتوانید رادیاتور شیشه ای را تمیز کنید، فقط باید این رادیاتور را خاموش نموده و سطح رادیاتور شیشه ای را به وسیله پارچه نم‌دار پاک کنید. پس از آن رطوبت سطح رادیاتور را با پارچه خشک به خوبی خشک نمایید. چون سطح رادیاتور صاف است، می‌توانید تمیز کردن آن را بدون دغدغه و مشکل انجام دهید. در حالی که سطح رادیاتور فلزی قطعه قطعه است و در زمان تمیز کردن با سختی هایی همراه می باشد.

رادیاتور شیشه‌ای برای محیط مرطوب مناسب است

استفاده از رادیاتور های شیشه ای برای محیط هایی مثل گلخانه ها، هتل ها و ویلا ها مناسب خواهد بود. اگر چه عمر مفید و توان رادیاتور با رطوبت کاهش پیدا می‌کند، ولی رادیاتور های شیشه ای دارای مقاومت بیشتری هستند.

مزایای رادیاتور شیشه‌ای

رادیاتور های شیشه ای دارای مزایای زیادی هستند، به همین دلیل در بین اکثر افراد محبوب می باشد. در ادامه به چند مورد از مزایای مهم رادیاتور شیشه ای اشاره می کنیم:

عملکرد رادیاتور شیشه‌ای بی صدا است

چون در رادیاتورهای شیشه ای از تکنولوژی پیشرفته استفاده شده است، در زمان کار کردن کمترین صدا را ایجاد خواهد کرد. رادیاتورها در کل نسبت به وسایل گرمایشی دیگر مانند بخاری گازی صدای کمتری دارند. صدای رادیاتور شیشه ای به اندازه‌ای کم می‌باشد، که برخی از افراد گمان می کنند، رادیاتور های شیشه ای در زمان فعالیت خود هیچ صدایی تولید نمی کنند.

رادیاتور شیشه‌ای ایمن است

افرادی که رادیاتور شیشه ای را انتخاب می کنند این تصور را دارند، که احتمالاً رادیاتورهای شیشه ای پس از مدتی ترک برداشته یا میشکنند و یا اینکه طول عمر مفید رادیاتور های شیشه ای در مقایسه با رادیاتور های دیگر کوتاه تر می باشد، اما باید بگوییم، که در رادیاتور شیشه ای از تکنولوژی های بسیار پیشرفته استفاده شده است و این موجب می گردد، که رادیاتورها عمرمفید بیشتری نیز نسبت به رادیاتور های دیگر داشته باشند و ماندگاری و دوام آنها نسبت به برخی از رادیاتورهای دیگر زیادتر باشد. رادیاتور های شیشه ای برای فضاهای مختلف مثل سرویس بهداشتی، سالن پذیرایی و… مناسب خواهد بود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  فن کوئل چیست و انواع آن کدام است | مزایا و معایب فن کوئل ها

رادیاتور شیشه‌ای گرد و غبار ایجاد نمی‌کند

افرادی که از رادیاتورهای فلزی استفاده می کنند، حتماً متوجه گرد و غباری که از این رادیاتور ها به وجود می آید، شده‌اند. این گرد و خاک ها ممکن است، که موجب ناراحتی و ایجاد آلرژی در بین افراد منزل گردد. از مزیت های مهم رادیاتورهای شیشه ای این است، که گرد و غبار تولید شده توسط آن بسیار کم می باشد و مقدار آن به قدری است، که در نظر گرفته نمی شود. اگر در منزل شما افرادی مشکل آلرژی دارند، برای گرمایش و تهویه هوا بهترین گزینه رادیاتور شیشه خواهد بود.

معایب رادیاتور شیشه‌ای

برای اینکه بتوانید مزایا و معایب رادیاتور های شیشه ای را با یکدیگر مقایسه کنید و بهترین و مناسب ترین انتخاب را داشته باشید، در این بخش معایب رادیاتور شیشه ای را بیان می کنیم:

قیمت بالای رادیاتور شیشه‌ای

نقاط مثبت و ویژگی هایی که در رادیاتور شیشه ای وجود دارد، موجب شده است، که در مقایسه با رادیاتور هایی که معمولی هستند، دارای قیمت بیشتری باشند. شیشه های قدرتمند و مقاومی که در این رادیاتور ها به کار برده شده است از عوامل بسیار مهم در بیشتر بودن قیمت رادیاتور های شیشه‌ای می باشد.

دمای رادیاتور شیشه‌ای غیر قابل کنترل است

تنظیمات رادیاتورهای شیشه ای در کارخانه‌ای که تولید می‌گردد، انجام می‌شود. دمای رادیاتور نیز جزو همین تنظیمات است. در کارخانه هایی که رادیاتور شیشه ای تولید می گردد، دما در روی ۶۵ درجه تنظیم می‌شود. این موضوع موجب می گردد، که افراد برای تنظیم دمای رادیاتور شیشه ای آزادی انتخاب نداشته باشند.

رادیاتور شیشه‌ای

طریقه نصب رادیاتور شیشه‌ای

نصب رادیاتور شیشه ای بهتر است، که توسط تکنسین متخصص انجام شود. چون آنها تجربه کاری بالاتری دارند. اما اگر با ابزارآلات مورد نیاز و برخی از قوانین آشنایی دارید، می‌توانید این کار را خودتان نیز انجام دهید. در ابتدا برای اینکه بتوانید رادیاتور شیشه ای را نصب نمایید، لوله خروجی و ورودی آب را در مکان مورد نظر بررسی نمایید. وقتی که قصد دارید رادیاتور شیشه ای را به جای رادیاتور قدیمی جایگزین نمایید، نیاز به بررسی لوله های آب نخواهد بود و اتصالات دو رادیاتور را فقط باید عوض کنید. قبل از اینکه رادیاتور شیشه ای را نصب نمایید، یک ساعت قبل شیر آب گرم را ببندید، تا به دست نصاب آسیبی وارد نشود. در صورتی که برای بار اول رادیاتور شیشه ای را نصب می نمایید، پیشنهاد می گردد، که از قبل اندازه لوله ها را تنظیم نمایید و مسیر لوله رادیاتور را با لوله های خروجی و ورودی با دقت تنظیم کنید. وقتی که اتصالات را مورد بررسی قرار دادید، براکت ها را به صورت متقارن و در یک راستا نصب نمایید. رادیاتور شیشه ای از زمین باید حداقل فاصله استاندارد را داشته باشد. وقتی که رادیاتور شیشه ای را وصل نمودید، می‌توانید آن را روشن نمایید. وقتی رادیاتور شیشه ای آغاز به فعالیت کرد، عملکرد صحیح رادیاتور و اتصال رادیاتور به لوله های ورودی و خروجی را کنترل کنید.

رادیاتور شیشه‌ای چیست؟|ویژگی های رادیاتور شیشه‌ای

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

بررسی مزایا و معایب رادیاتور شیشه‌ای

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا