تعمیرات پکیج و آب گرمکن

رادیاتور شیشه ای چیست | معایب و مزایای رادیاتور شیشه ای

آیا خانه ای که در آن زندگی می کنید دارای سیستم تهویه مناسبی نمی باشد؟ آیا در فصل سرد زمستان با مشکل سرد بودن فضای خانه درگیر هستید؟ چنانچه بخواهید بین رادیاتور و بخاری یکی از آنها را انتخاب کنید، انتخاب شما کدام است؟ آیا در کنار گرمایش و عملکرد مناسب، ظاهر و زیبایی دستگاه هم برای شما اهمیت دارد؟ رادیاتور های شیشه ای فناوری جدیدی هستند که محصولی با کیفیت برای تهویه مناسب و گرمایش منزل می باشند و علاوه بر اینها می‌توانند زیبایی ظاهری خاصی به منزل شما ببخشند.

رادیاتور شیشه ای چیست؟

پیشرفت روز افزون تکنولوژی و علم به کاربردی کردن و جذابیت انواع لوازم و تجهیزات می پردازد. تجهیزاتی که به تهویه هوا مربوط می شود هم از این قاعده مستثنی نیستند. در گذشته مردم بیشتر برای گرمایش از بخاری نفتی بهره می بردند اما با ورود لوله کشی گاز به خانه ها بخاری های نفتی کم کم جمع شدند و جای خود را به بخاری های گازی دادند. اگر چه بخاری گازی نسبت به نوع قدیمی تر خود که نفتی بود دارای مزایای بیشتری است اما پیشرفت لوازم گرمایشی به همین جا محدود نشد. پس از بخاری های گازی، رادیاتورها و بخاری های برقی از محبوب ترین و مهمترین محصولات گرمایشی به شمار می آیند و امروزه یکی از آنها را در هر خانه ای می بینیم. بی شک مدرن ترین محصول مربوط به سیستم گرمایشی، رادیاتور شیشه ای می باشد. ویژگی های منحصر به فرد در رادیاتور شیشه ای و محصولاتی که در ساخت و طراحی خود از شیشه بهره می برند، یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین محصولات می باشد. طرح پذیری و شفافیت مناسب شیشه ها یکی از دلایل محبوبیت آنها به شمار می آید. شرکت های مختلفی که فعالیت خود را در زمینه های گوناگونی انجام می دهند برای آنکه محصولاتشان نزد کاربران از محبوبیت خاصی برخوردار شود تلاش می‌کنند تا در ساختار محصولات خود از شیشه هم استفاده کنند. یکی از مهمترین موارد، سقف شیشه ای و یا پارتیشن های شیشه ای می باشد. هر کدام از محصولات نام برده شده توانسته اند در سیستم فروش تحولی عظیم ایجاد کنند.

طراحی و ساخت رادیاتورهای شیشه ای

به دلایلی که در بالا ذکر شد، شرکت های سازنده محصولات گرمایشی اقدام به تولید محصولاتی کردند که از متریال محبوبی ساخته شده باشد. بنابراین تولید رادیاتور های شیشه ای، در دستور کار بیشتر شرکت‌های سازنده قرار گرفت. امروزه رادیاتورهای شیشه ای یکی از باکیفیت ترین و مدرن ترین تجهیزات گرمایشی می باشند. رادیاتور شیشه ای چیست؟/معایب و مزایای رادیاتور شیشه ایممکن است اولین سوالی که به ذهن شما پس از شنیدن نام رادیاتور شیشه ای برسد این باشد که نحوه کار این ابزار چگونه است و یا اینکه چطور ممکن است شیشه قدرت گرم کردن منزل را داشته باشد و آیا ممکن است صدمه ببیند یا خیر؟ با در نظر داشتن تکنولوژی پیشرفته در ساخت شیشه های مقاوم می توان تمام این سوالات را پاسخ داد. در ساختار رادیاتور شیشه ای، دو لایه سکوریت مقاوم مورد استفاده قرار گرفته است. ضخامت این لایه ها حدوداً ۱۳ میلیمتر است و همین مورد می تواند تضمین کننده دوام رادیاتورها باشد. در بین دو لایه شیشه سکوریتی یک المنت برای انتقال دادن گرما به سطح شیشه و محیط قرار گرفته است. در ادامه مطلب چند ویژگی رادیاتورها را مورد بررسی قرار می دهیم.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای تعمیر برد الکترونیکی در پکیج ایران رادیاتور

توان گرمایشی رادیاتور شیشه ای

بسیاری از افراد بر این باورند که فلزات بهتر می توانند گرما را به محیط انتقال دهند و شیشه نمی تواند با فلز رقابت کند. بر طبق بررسی‌ هایی که انجام شده است رادیاتور های شیشه ای قدرت تولید ۷۵ درجه سانتیگراد گرما را دارد. در حقیقت با این رادیاتورها قادر خواهید بود مساحت زیادی از محیط را گرم کنید و به علت کوچکتر شدن فضای خانه ها رادیاتور شیشه ای می تواند انتخابی مناسب برای سیستم گرمایشی خانه باشد. رادیاتور شیشه ای آب را به گرما تبدیل می کند و همین حرارت آب، محیط را گرم می کند. روش گرمایش در این رادیاتورها به گونه ای است که هوای گرمی که تولید می شود به طرف بالا حرکت می کند و هوای سرد را به طرف پایین می راند. علت این حرکت هم چگالی کم هوای گرم می باشد. پس از آنکه هوای سرد به طرف پایین انتقال پیدا کرد، آن هم گرم می شود و به این ترتیب محیط کاملاً یکدست گرم خواهد شد. رادیاتور شیشه ای سیستم لوله کشی ندارد به همین خاطر از اتلاف انرژی کاملاً جلوگیری می کند و بازدهی رادیاتورهای شیشه ای را بسیار بالا می برد.

طرح های متنوع در رادیاتورهای شیشه ای

یکی از مهمترین عواملی که بیشترین تاثیر را در مطابقت رادیاتور شیشه ای با دکوراسیون داخلی منزل دارد، انواع طرح های متنوع در رادیاتورهای شیشه ای می باشد. شما می‌توانید هر طرحی را که دوست داشته باشید به سلیقه شخصی خود سفارش دهید. در حقیقت در این شرایط علاوه بر داشتن یک سیستم گرمایشی بسیار قوی، تابلوی بسیار شیک و زیبایی هم در خانه خود خواهید داشت. رادیاتور شیشه ای هم می تواند باعث گرم شدن خانه شود و هم با طرح و رنگ زیبایی که دارد حس گرمی را به افراد القا کند.

نحوه آسان نگهداری از رادیاتور شیشه ای

یکی دیگر از نکات مثبت رادیاتورهای شیشه ای این است که نگهداری از آنها بسیار راحت است. به علت عدم استفاده کردن از تجهیزات جانبی در رادیاتورهای شیشه ای، نیاز به تعمیر و مراقبت در آنها وجود ندارد. برای تمیز کردن رادیاتور شیشه ای فقط کافیست آن را خاموش کنید و سطح رویی دستگاه را با پارچه نمناکی کاملا تمیز کنید و پس از آن پارچه خشکی روی آن بکشید تا رطوبت آن کاملاً پاک شود. رادیاتور شیشه ای چیست؟/معایب و مزایای رادیاتور شیشه ایدر این شرایط رادیاتور آماده به کار می شود. علت آنکه سطح رادیاتورهای شیشه‌ای کاملاً صاف است بنابراین تمیز کردن آن بسیار آسان می باشد. برخلاف آن که رادیاتور های فلزی دارای سطحی ناهموار هستند افراد برای تمیز کردن آن دچار سختی زیادی می شوند.

مهمترین مزایای رادیاتورهای شیشه ای

همانطور که گفتیم امروزه رادیاتورهای شیشه ای جای رادیاتور های فلزی قدیمی را در بیشتر خانه ها گرفته اند و به علت شیک و زیبا بودن طرح های آن، افراد دوست دارند از رادیاتور شیشه ای در منزل خود استفاده کنند. در ادامه برخی از مزایای رادیاتورهای شیشه ای را بیان می کنیم.

عملکرد بی صدا

رادیاتور شیشه ای نسبت به بخاری گازی دارای صدای کمی می باشد. رادیاتور های شیشه ای از تکنولوژی پیشرفته برخوردار هستند به همین خاطر عملکرد بی صدایی به هنگام فعالیت دارند. صدا در این رادیاتورها به حدی کم می باشد که شاید تصور کنید اصلاً رادیاتور کار نمی کند. به عنوان خریدار گاهی ممکن است تصور کنید شیشه رادیاتور پس از مدتی ترک می خورد و می شکند و یا عمر رادیاتور شیشه ای نسبت به سایر رادیاتورها کمتر است. فناوری پیشرفته در رادیاتور شیشه ای موجب شده تا عمر مفید آنها نه تنها از دیگر رادیاتورها کمتر نباشد بلکه ماندگاری و دوامشان تا حد زیادی بیشتر است. علاوه بر آن رادیاتور شیشه ای در هر فضایی مثل حمام، سرویس بهداشتی و … قابل نصب می باشد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  آبگرمکن گازی و آبگرمکن برقی چه تفاوتی با هم دارند؟

عدم ایجاد گرد و غبار روی سطح

ممکن است متوجه میزان غباری که بر روی رادیاتور فلزی نشسته است نشوید اما خیلی از افراد هستند که با این گرد و غبار دچار آلرژی می شوند. یکی از مزایای رادیاتور های شیشه ای این است که گرد و غبار ایجاد نمی کنند. در واقع می‌توان گفت گرد و غبار روی رادیاتورهای شیشه ای آنقدر کم است که اصلاً متوجه آن نخواهید شد. اگر افرادی در منزل شما دچار مشکلات آلرژی باشند استفاده از رادیاتور شیشه ای برای سیستم گرمایشی خانه بهترین انتخاب می باشد.

معایب استفاده کردن از رادیاتورهای شیشه ای

در بالا مزایای استفاده از رادیاتورهای شیشه ای را بیان کردیم و از عملکرد بی صدا، کارکرد ایمن و عدم وجود گرد و غبار روی این دستگاه صحبت کردیم. در ادامه برخی از معایب رادیاتور شیشه ای را هم توضیح می دهیم تا بتوانید با آگاهی کامل اقدام به خرید این محصول کنید.

هزینه بالا

تمام نکات مثبت و ویژگی های منحصر به فردی که از رادیاتور شیشه ای بیان کردیم باعث می شود که نسبت به رادیاتور معمولی قیمت بالاتری داشته باشد. شیشه قدرتمند و مقاوم رادیاتور شیشه ای یکی از دلایل بالا بودن قیمت این دستگاه ها می باشد.

عدم کنترل دما

معمولا روی رادیاتور شیشه ای در کارخانه تولید کننده آن تنظیمات انجام می شود. دمای رادیاتور شیشه ای را معمولاً روی ۶۵ درجه تنظیم می کنند و همین موضوع موجب خواهد شد که آزادی انتخاب در تنظیم دما از افراد سلب شود.

در کدام فضاها می توان رادیاتور شیشه ای نصب کرد؟

رادیاتور شیشه ای از تجهیزاتی می باشد که در هر مکانی نصب آن امکان پذیر است فقط باید از مسیر لوله ورودی و خروجی آب در آن مکان مطمئن باشید. رادیاتور شیشه ای در برابر رطوبت هم بسیار مقاوم است و بنابراین می‌توان آن را در حمام نصب کرد.رادیاتور شیشه ای چیست؟/معایب و مزایای رادیاتور شیشه ای بسیاری از افراد از رادیاتور شیشه ای در فضای حمام خود برای گرم کردن حمام و خشک کردن حوله ها استفاده می کنند. یکی از دلایل محبوبیت رادیاتور شیشه ای طرح های جذاب و متنوع آن می باشد که به کاربران وسعت انتخاب زیادی می دهد.

جمع بندی

چنانچه در خرید رادیاتور برای منزل خود دچار تردید هستید با مطالعه این مطلب از ایبک امداد می توانید همه معایب و مزایای رادیاتور شیشه ای را متوجه شوید و با آگاهی کامل اقدام به خرید این محصول کنید.

رادیاتور شیشه ای چیست

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

رادیاتور شیشه ای چیست | معایب و مزایای رادیاتور شیشه ای

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا