مجله سلامت پوست

مزونیدلینگ چیست و چه کاربردی دارد ؟

همه افراد تمام تلاش خود را می کنند تا زیبایی و طراوتی، که در دوران جوانی داشته اند را برای مدت های طولانی حفظ کرده و حتی در سنین بالا هم پوستی صاف و یکدست داشته باشند. همین مسئله باعث می شود که افراد روش های جوان سازی و رفع چین و چروک پوست را به کار بگیرند تا به هدف خود برسند. امروزه یکی از روش های جدید استفاده از مزونیدلینگ می باشد. مزونیدلینگ یکی از روش های جوانسازی پوست است. البته با این روش به رشد موها هم می شود کمک کرد. وقتی مزونیدلینگ مو انجام شود، تولید الاستین سریع تر می شود و به همین خاطر موها استحکام یافته و زیباتر می شوند. چون این روش یک روش بسیار جدیدی است هنوز افراد در مورد این روش اطلاعات زیادی ندارند و بیشتر افراد چون این روش را نمی شناسند ترجیح می دهند که روش هایی را که شناخته شده است را استفاده نمایند. در این مقاله از مجله مفید، زیبایی  تمام تلاش خودمان را می کنیم که در مورد مزونیدلینگ اطلاعات کاملی را برای شما عزیزان ارائه دهیم. پس در کنار ما باشید.

new theme

مزنیدلیونگ چیست؟

مزونیدلینگ ترکیبی از روش های مزوتراپی و میکرونیدلینگ است که این یکی از روش های متداول پزشکی،  پوست و مو است. از ترکیب دو کلمه مزو و نیدلینگ کلمه مزونیدلینگ بدست آمده است. این یکی از روش های ترکیبی می باشد که برای جوانسازی پوست و مو استفاده می شود. در این روش کوکتل های مزوتراپی را توسط سوزن های میکرونیدلینگ وارد پوست می کنند،  که به بافت های آسیب دیده نفوذ کرده و آن ها را درمان کنند.  وقتی که از روش مزونیدلینگ استفاده شود کلاژن در پوست سریع تر تولید می شود و این مسئله انعطاف پذیری و خاصیت ارتجاعی پوست را ارتقا می دهد و سبب رفع چین و چروک شده و پوست را جوانسازی می کند. باید گفت که این، یکی از روش های پیشرفته برای درمان آسیب ها و پیری پوست می باشد. روش مزونیدلینگ ریشه موها را تقویت کرده و باعث محکم شدن موها شده و از ریزش موها جلوگیری می‌کند. در توضیح بیشتر باید گفت که اگر داروهای مخصوص را با این روش به پوست سر تزریق کنند باعث می‌شود سلول های تولید کننده الاستین و فولیکول های مو را تحریک کرده و باعث می‌شود که رشد موها افزایش یابد.

 

20200822 101140 6116 1

چه اتفاقی در مزونیدلینگ پوست می افتد؟

از سیستم تزریق سوزنی برای انجام مزونیدلینگ پوست استفاده می کنند. این دستگاه تعداد زیادی سوزن های ریز و بسیار ظریف دارد که داروهای مخصوص را به پوست سر تزریق می کنند. البته قبل از درمان،  پزشک محل درمان را با دارو های بی حسی، بی حس می کند. در این روش برای اینکه درد به حداقل برسد بی حسی موضعی را بکار می برند. درد این روش بسیار کمتر از روش مزوتراپی می باشد. وقتی که بی حسی صورت گرفت پزشک با توجه به سن بیمار ، نوع پوست و میزان آسیب و محل درمان،  مقدار دارو را تعیین کرده و همچنین عمق نفوذ سوزن ها را تنظیم می‌کند.و کوکتل های مزوتراپی در سیستم سوزن دیجیتال قرار می گیرد. در توضیح بیشتر باید گفت که مدت زمان درمان با توجه به موارد گفته شده تعیین می شود. وقتی این سیستم روی پوست قرار گرفت، سوزن ها وارد پوست می شوند و در قسمت میانی درم و اپیدرم قرار می‌گیرند. میکرو پانچ به محل ورود و قرارگیری سوزن ها گفته می‌شود.که داروها از طریق آن وارد پوست می شوند. وقتی این داروها به پوست وارد شوند سبب تحریک کلاژن ها و رفع اثرات پیری پوست می‌شود. شدت و نوع آسیب، نوع پوست، سن فرد و ناحیه درمان مشخص می کند که تعداد جلسات چقدر باشد. باید گفت که ۶ تا ۸ جلسه برای درمان لازم است البته با فاصله ۱ تا ۲ ماه انجام می‌شود. کسی می تواند از روش مزونیدلینگ استفاده کند که، از سلامت عمومی بر خوردار باشد. برای جای جوش، جای زخم و لکه های ناشی از افزایش سن و بارداری می توانید از این روش استفاده کنید.حتی برای ترک های پوستی هم از این روش استفاده می کنند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  روتین مراقبت از پوست قبل از خواب

چگونه مزونیدلینگ مو را انجام می دهند؟

برای کنترل میزان سبوم یا چربی مضر و تقویت پوست سر مزونیدلینگ را انجام می دهند. با سوزن دیجیتال داروهای مخصوص را به زیر پوست تزریق می کنند.در مزونیدلینگ مو و پوست هیچ فرقی در تزریق داروها ندارد. فقط داروها در هر روش فرق می کند. وقتی تزریق انجام شود سبب می شود فولیکول های مو تقویت شده و با تقویت پوست سر ریشه های مو را نیز تقویت می‌کند. داروهایی که توی این روش استفاده می‌شود دارای مواد مغذی مورد نیاز مو هستند. بعد از تزریق،  سلول های مو تغذیه شده و فعالیت مو بهبود می‌یابد. وقتی که این سلول ها بهبود یافت خون رسانی به مو بهتر شده و ریشه های مو تقویت شده و موها استحکام می یابد و از ریزش مو جلوگیری می شود. اگر دوست دارید از مزونیدلینگ مو تاثیر بیشتری بگیرید، باید متناسب با نوع موها و علت درمان، داروهای مناسب را انتخاب کرد. به طور مثال داروهایی که برای ضخیم تر کردن موها استفاده می‌شود با داروهایی که برای درمان ریزش مو استفاده می شود متفاوت می‌باشد.

new theme

 

به چه کسانی توصیه می شود از مزونیدلینگ مو استفاده نکنند؟

اگر فردی در قسمتی که قرار است درمان صورت گیرد دچار زخم یا عفونت باشد باید تا زمانی که بهبودی کامل صورت نگرفته از مزونیدلینگ استفاده نکنند و یا کسانی که به مزوتراپی حساسیت دارند و همچنین افرادی که بیماری های پوستی دارند نباید از مزونیدلینگ استفاده کنند. این روش فقط جای آکنه را از بین می‌برد و آکنه را بهبود نمی بخشد. پزشکان توصیه می کنند که :

افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف و افرادی که دچار بیماری های نقص ایمنی هستند، بهتر است از روش های دیگر برای مشکلات پوستی استفاده نمایند.
البته کسانی که بعد از آسیب های پوستی دچار کلوئید یا گوشت اضافه شده اند،  بهتر است از روش هایی استفاده کنند که کم تهاجمی تر باشد.
کسانی که نمی توانند در طول درمان مزونیدلینگ داروهای رقیق کننده خون را قطع کنند بهتر است از این شیوه استفاده نکنند. پس اگر از داروهای وارفارین یا آسپرین استفاده می کنید، باید از روش های دیگر برای حل مشکلات پوستی اقدام کنید.
برای درمان چه آسیب هایی بهتر است از مزونیدلینگ استفاده کنید؟

برای برطرف کردن چین و چروک های پوستی می توانید از مزونیدلینگ استفاده کنید. برای از بین بردن لکه های پوستی ، جای زخم ، جوش و آکنه می توانید از این شیوه استفاده کنید. البته باید دقت داشته باشید که پزشک مقدار مواد مورد استفاده را مشخص می‌کند. در توضیح بیشتر باید گفت که وقتی جریان خون در زیر پوست تقویت شود و منافذ پوست تنگ شود، این روش سبب جلوگیری از ایجاد جوش های سر سیاه می شود. توجه داشته باشید که برای درمان نواحی مختلف مثل پوست صورت، دست ها، گردن و……این روش می تواند مورد استفاده قرار گیرد. می توانیم بگوئیم که مزونیدلینگ یک روش بسیار مناسب برای از بین بردن چین و چروک های دور چشم و قسمت های حساس بدن می باشد. این روش همچنین برای مشکلات مو بسیار مفید است چون سلول های تولید کننده فولیکول های مو را تقویت کرده و به استحکام و رشد موها کمک کرده و از ریزش مو جلوگیری می کند. از مزونیدلینگ برای آسیب های زیر می توانید استفاده کنید.

این موارد عبارتنداز :

  • فرورفتگی های به جا مانده از جوش و آکنه را بر طرف می کند.
  • بهبودی جای زخم و آکنه
  • ترک های پوستی که در حاملگی ایجاد شده را برطرف می کند و همچنین وزن را کاهش و یا افزایش می دهد.
  • از ریزش مو جلوگیری کرده و به رشد آن سرعت می بخشد.
  • فرورفتگی اطراف چشم و تیرگی آن را از بین می‌برد.
  • از بین بردن چین و چروک های قسمت های مختلف بدن
  • آفتاب سوختگی را از بین می برد و همچنین اگر قسمتی از پوست تغییر رنگ یافته باشد آن را بهبود می بخشد.
  • به حالت ارتجاعی پوست کمک می‌کند

مزونیدلینگ چه کاربردی دارد ؟

قبل از انجام مزونیدلینگ باید موارد زیر را رعایت کنید :

  • از کرم و مواد آرایشی در روز عمل استفاده نکنید و سعی کنید پوست را کاملا تمیز نمایید.
  • اگر شما تزریق ژل، چربی و بوتاکس را انجام داده اید بهتر است دو هفته صبر کنید و بعد، از این روش استفاده کنید.
  • اگر قصد دارید که از مزونیدلینگ استفاده نمایید بهتر است جلوی آفتاب قرار نگیرید و سولاریوم را انجام ندهید.
  • قبل از مزونیدلینگ مو بهتر است حمام کرده و پوست سر را به خوبی بشویید.
  • از غذاها و داروهای رقیق کننده خون یک هفته قبل از انجام مزونیدلینگ اجتناب نمایید.
  • اگر داروی خاصی مصرف می کنید و یا بیماری خاصی دارید حتما به پزشک خود اطلاع بدهید.
  • وقتی که برای مشاوره نزد پزشک می روید حتما همه سوالات را بپرسید و از نتیجه عمل آگاهی پیدا کنید.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  عوارض پوستی بعد از عمل بینی | مراقبت های پس از رینوپلاستی

بعد از انجام مزونیدلینگ باید به نکات زیر دقت داشته باشید :

  • بعد از دو هفته می توانید غذاها و داروهای رقیق کننده را مصرف کنید.
  • بهتر است بعد از عمل ۳ تا ۵ روز به خود استراحت دهید.
  • داروی خاصی را که پزشک برای شما مشخص کرده به موقع مصرف نمایید.
  • وقتی مزونیدلینگ مو را انجام دادید حتما شامپویی را که پزشک توصیه کرده را استفاده نمایید.
  • زمانی که مزونیدلینگ پوست را انجام دادید از شوینده ها و صابون هایی که پزشک توصیه کرده استفاده کنید
  • از رفتن به استخر و سونا بدون اجازه پزشک اجتناب نمایید.
  • روی محل درمان شده آب گرم نریزید و از آب پر فشار برای دوش گرفتن خودداری کنید.
  • محل درمان را ماساژ ندهید و فشار نیاورید و همچنین محل درمان را خارش ندهید.
  • بهتر است یک روز کامل بعد از عمل از خانه خارج نشوید و اگر مجبور شدید،  از کرم های ضد آفتابی که پزشک توصیه کرده استفاده نمایید.
  • از آلودگی های محیط و گرد و غبار دوری کنید.
  • مواد آرایشی سبب ایجاد حساسیت پوست شده و پوست را تحریک می‌کند پس بهتر است تا ۴۸ ساعت بعد از عمل از مواد آرایشی استفاده نکنید.
  • از محصولاتی که دارای مواد فعال مثل رتینول، ویتامینC و اسید آلفا هیدروکسی دارند پرهیز کنید. البته تا ۵ روز بعد از عمل از این مواد اجتناب کنید.
  • عرق کردن سبب رشد کردن باکتری ها می شود و التهاب پوست را افزایش می دهد پس بهتر است از فعالیتهای سنگین که باعث عرق کردن می شود جلوگیری کنید.
  • بعد از عمل مزونیدلینگ بهتر است مسکن و داروهای ضد التهاب را مصرف نکنید.
  • بعد از عمل از کمپرس سرد استفاده کنید تا التهاب کاهش یافته و رطوبت پوست حفظ شود.

عوارض احتمالی مزونیدلینگ

این روش دارای عوارضی می باشد که البته اگر دستورات پزشکی را رعایت کنید این عوارض ۷ تا ۱۰ روز برطرف می شود. چون در این روش سوزن ها وارد پوست می شوند، قرمزی و التهاب را ایجاد می کند که با انجام توصیه های پزشکی برطرف می شود و همچنین اگر بعد از عمل رنگ پوست تغییر کند چند روز بعد پوست کم کم پوسته پوسته می شود و می ریزد و رنگ طبیعی پوست بر می گردد. اگر بعد از عمل جای زخم هایی که بر اثر استفاده از سوزن ها ایجاد شده است را دست کاری نکنید جای زخم های قسمت های درمان شده چند روز بعد از عمل خوب می شود.

new theme

 

ماندگاری مزونیدلینگ

باید گفت که این روش باعث جوان سازی دائمی شده البته اگر دستورات پزشکی را رعایت کنید تاثیر این روش بسیار طولانی خواهد بود.باید دقت داشته باشید که افزایش سن و رژیم غذایی نامناسب هم در نتیجه کار موثر می باشد. هر چند نوع پوست، شدت آسیب و عوامل ارثی هم از عوامل تاثیر گذار بر روی این روش می باشد.

در نهایت باید گفت که مزونیدلینگ یک روش جدید و بسیار عالی می باشد که در جوان سازی پوست تاثیر بسیاری می گذارد این شیوه جدید بوده و بیشتر افراد اطلاعاتی در مورد آن ندارند. این روش در درمان جای جوش و لکه ها و همچنین چین و چروک پوست تاثیر بسیار خوبی می گذارد. اگر شما قصد دارید از این شیوه استفاده نمایید بهتر است به دقت این مقاله را مطالعه کرده و با آگاهی،  دست به این عمل زیبایی بزنید.

مزنیدلیونگ چیست؟

امتیاز سردبیر - ۹۹%

۹۹%

مجموع امتیازات

مزنیدلیونگ چیست؟

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا