رفع جوش با زالو درمانی | فواید زالو درمانی
یکی از شایع ترین مشکلات پوستی که در هر سنی ممکن است برای افراد رخ دهد جوش صورت می باشد، عواملی چون تراکم بیش از حد چربی، مسدود شدن منافذ و رشد باکتری ها در فولیکول های مو از دلایل اصلی جوش روی صورت و بدن به شمار می آیند. قطعا داشتن پوستی زیبا و شاداب آرزوی هر شخصی است اما زمانی که این زیبایی تحت تاثیر جوش، لک و چروک قرار گیرد نگرانی و نارضایتی شخص را در پی دارد، از این رو افراد همواره به دنبال راهکارهایی جهت رفع این مشکل هستند و برخی ترجیح می دهند برای جوش های خود از لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده کنند اما امروزه بسیاری افراد جهت رفع مشکلات پوستی خود از جمله جوش استفاده از مواد طبیعی و روش های سنتی را ترجیح می دهند چرا که عوارض کمتری به همراه دارند. یکی از بهترین و کارآمدترین روش های سنتی استفاده از زالو درمانی می باشد که قدمتی دیرینه دارد و می تواند بسیاری از مشکلات پوستی را از بین ببرد.
زالو درمانی چگونه باعث از بین رفتن جوش می شود؟
زالو نوعی از کرم حلقوی کوچک و از گروه آبزیان می باشد که طول آن بین ۲ تا ۱۵ سانتی متر است. با قرار گرفتن زالو روی بدن به آن محکم چسبیده و از این طریق شروع به مکیدن خون می کند، این روش درمانی سبب خارج شدن خون آلوده به همراه عفونت از بدن می شود. زالو با مکیدن خون آلوده از بدن و نیز ترشح برخی آنزیم ها فواید بسیاری برای بدن دارد.
در بزاق زالو چند نوع آنزیم مفید وجود دارد که بر سلامت انسان تاثیرات شگرفی دارند، هیرودین یکی از این آنزیم های مفید بوده که نقش موثری در رقیق کردن خون دارد و قدرت رقیق کنندگی آن چند برابر آسپرین می باشد. هیستامین دیگر آنزیم موجود در بزاق زالو، در ناحیه مورد گزش سیستم ایمنی را فعال می کند که با ورود سیستم ایمنی به محل گزش موجب از بین رفتن میکروب های موجود در این ناحیه می شود. همراه این دو آنزیم تری گلیسرید نیز به محل گزش وارد شده و سبب آب شدن چربی های موضع گزش می گردد، در نتیجه زالو با مکش خود چربی های آب شده را ساکشن می کند. همچنین مکیدن خون آلوده توسط زالو پاکسازی خون را در پی دارد و زالو درمانی از طریق چند راهکار ساده سبب از بین رفتن جوش ها می شود.
فواید زالو درمانی
امروزه از زالو درمانی نه تنها برای رفع جوش و مشکلات پوستی بلکه جهت درمان طیف وسیعی از بیماری ها استفاده می شود، برخی از کاربردهای مهم زالو درمانی شامل موارد زیر است.
- به کارگیری آن در عمل های جراحی برای رقیق تر شدن خون در زمان آنژیوپلاستی قلب
- کمک به بهبود جریان خون و از بین رفتن التهابات
- روش درمانی موثر برای بیماران قلبی و عروقی
- استفاده از زالو در عمل پیوند عضو، سرعت دادن به خونرسانی موضع درمان و جلوگیری از انعقاد خون در عروق بیمار
- روشی بسیار موثر و کاربردی در رفع مشکلات پوستی مختلف و کمک به زیبایی و جوانی پوست
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- موثر در پیشگیری و درمان بیماری های خونی و عفونی، بیماری های مرتبط با فشار خون و سکته
- تاثیرگذار در درمان زخم ها، عفونت ها و کسالت های موضعی
- انجام زالو درمانی صورت مانع از فساد دهان و لثه شده و کمک کرده تا دندان ها محکم باشند.
- تاثیر بسیار زالو در درمان بیماری های چشم، واریس، بواسیر، بیماری های پوستی، آبسه های چرکی و بسیاری موارد دیگر
- با توجه به تحقیقات صورت گرفته در بزاق زالو بازدارنده های تجمع پلاکت و آنزیم های خاصی وجود دارد که می توانند به درمان بعضی از سرطان ها کمک کنند.
- زالو درمانی روشی موثر در درمان دیابت
تاثیر زالو درمانی بر زیبایی و جوانی پوست
اکثر افراد به داشتن پوستی زیبا و جوان اهمیت می دهند و همین امر سبب عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی شیمیایی بسیاری در بازار شده است تا به پاکسازی و مراقبت از پوست کمک کنند با وجود هزینه های بسیاری که در این زمینه به افراد تحمیل می گردد اما در بیشتر مواقع نتایج مثبتی کسب نمی گردد. یکی از روش های درمانی بسیار موثر در طب سنتی برای رفع این مشکلات زالو درمانی می باشد که نداشتن اطلاعات در این زمینه سبب شده تا بسیاری از افراد با این روش آشنایی نداشته و تمایلی به درمان مشکلات پوستی خود با زالو نداشته باشند.
بسیاری از حکیمان طب سنتی بر این باورند وجود گردش خون کثیف در بدن عامل بسیاری از بیماری ها می باشد، همچنین اختلال در جریان گردش خون، عدم تصفیه صحیح خون و ایجاد خون مردگی در بافت های پوست از عوامل اصلی تیره شدن رنگ پوست می باشند. اما زالو قادر بوده این خون کثیف و آلوده را از بدن خارج کند و نه تنها در رفع جوش موثر بوده بلکه تاثیر بسزایی در درمان لک ها و شفافیت پوست دارد.
عوارض احتمالی زالو درمانی جوش
عوارض جانبی که زالو درمانی صورت جهت رفع جوش به همراه دارد بسیار نادر بوده اما در برخی موارد ممکن است تعداد زالوهای مورد استفاده بیش از حد استاندارد باشد و خونریزی در محل گزش افزایش یابد از این رو مشکلاتی را برای شخص ایجاد کند. یکی دیگر از عوارض احتمالی این روش بروز حساسیت و آلرژی به زالو است و ممکن است برخی افراد دچار حساسیت و آلرژی گردند اما بروز این عوارض برای رفع جوش بسیار نادر است و جای نگرانی وجود ندارد. همچنین در صورتی که زالو درمانی توسط یک متخصص و در محیطی با رعایت نکات بهداشتی صورت گیرد احتمال بروز عوارض تا حد زیادی به حداقل می رسد.
چقدر احتمال دارد نیش زالو روی پوست باقی بماند؟
یکی از نگرانی هایی که در استفاده از زالو درمانی برای افراد وجود دارد باقی ماندن جای نیش زالو روی پوست است اما باید گفت جای نیش زالو بعد از سپری شدن چند روز از بین می رود اما در صورتی که بیشتر از چند روز باقی ماند به نحوه انجام درمان و نوع زالو مورد استفاده بستگی دارد. چنانچه برای زالو درمانی به مراکز نامعتبر یا شخصی که تخصص کافی را نداشته مراجعه گردد و همچنین استفاده از زالو سمی و مشکل دار می تواند عوارضی چون باقی ماندن جای نیش زالو روی پوست داشته باشد، بنابراین برای استفاده از این روش حتما به مراکز معتبر و کسانی که تجربه کافی در این زمینه را دارند مراجعه نمایید تا با عوارض احتمالی آن مواجه نگردید.
با تغییر مزاج و غلبه سودا و صفرا، خون کثیف و آلوده می شود و همین امر تیره شدن پوست را در پی دارد. اگر به دنبال داشتن پوستی شفاف و زیبا هستید ابتدا باید خون کثیف از بدن خارج شود و خون تمیز جای آن را بگیرد، بنابراین زالو درمانی می تواند این خون آلوده و کثیف را از بین برده و یک جریان خون سالم و روشنی ایجاد کند که به دنبال آن پوست جوان و شفاف می گردد. در واقع زالوها با مکنده های قوی که روی بدنشان دارند به پوست می چسبند و سبب گشاد شدن رگ های خونی می شوند با این کار سرعت جریان گردش خون افزایش می یابد و مانع از لخته شدن خون در بدن فرد می گردند.
نکات قابل توجه در زالو درمانی
- افراد مبتلا به بیماری های خاص چون بیماری های گوارشی پیش از استفاده این روش با پزشک مشورت کنند زیرا ممکن است آسیب زا باشد.
- زالو درمانی برای کسانی که دارای مزاج سرد هستند روش مناسبی نیست، از این رو پیش از اقدام به زالو درمانی از نوع مزاج خود مطلع گردید.
- تا دو روز پس از زالو درمانی از تماس محل مورد درمان با آب خودداری کنید.
- احتمال خونریزی در محل درمان ۸ تا ۱۲ ساعت پس از زالو درمانی وجود دارد، بنابراین نگران نباشید و چند ساعت بعد از درمان به خود استراحت دهید.
- از باز نمودن پانسمان تا ۲۴ ساعت پس از زالو درمانی خودداری کنید.
- پس از باز نمودن پانسمان پمادی که پزشک تجویز کرده را تا پایان دوره نقاهت استفاده کنید.
- ممکن است محل زخم تا یک هفته خارش داشته باشد.
- بعد از سپری کردن دوره درمان استراحت را در اولویت قرار دهید چرا که بدن به آن نیاز دارد.
- رژیم غذایی پیشنهاد شده حکیم خود را تا پایان دوره نقاهت به صورت جدی دنبال نموده و سعی کنید همواره از مواد غذایی سالم استفاده کنید تا خون دوباره کثیف و آلوده نگردد.
- بهترین زمان برای انجام زالو درمانی صورت فصل بهار است پس در این فصل به زالو درمانی صورت اقدام نمایید.
استفاده از زالو درمانی نه تنها در رفع جوش بلکه در درمان بیماری های مختلفی مفید است و می تواند تاثیرات چشمگیری روی بدن داشته باشد، همچنین به زیبایی و درخشندگی صورت و از بین رفتن جوش، لک و چین و چروک کمک می کند. با این حال اگر زالو درمانی به درستی انجام نشود و برای این کار به مراکز غیر معتبر مراجعه شود احتمال بروز عوارض بسیار زیاد است و فرد را با مشکلات زیادی مواجه می سازد پس بهتر است پیش از اقدام اطلاعات کافی در این زمینه را کسب کنید و به فردی متخصص مراجعه نمایید.
رفع جوش با زالو درمانی | فواید زالو درمانی
امتیاز سردبیر
مجموع امتیاز
رفع جوش با زالو درمانی | فواید زالو درمانی