خدمات ساختمان

تعمیر و بازسازی دستشویی / رفع نم سرویس بهداشتی

منازلی که قدیمی هستند معمولاً با مشکلاتی مانند نم دیوارهای حمام و سرویس های بهداشتی درگیر می باشند. برای برطرف کردن نم حمام و توالت باید سریعاً اقدام کنید تا مشکلاتی برای شما ایجاد نکند. حتی منازلی هم که نوساز هستند، ممکن است بعد از مدتی دچار مشکلاتی مانند نم سرویس بهداشتی شوند زیرا این قسمت از خانه زیاد مورد استفاده قرار می گیرد؛ بنابراین در صورتیکه با نم دیوار سرویس بهداشتی روبرو شدید حتماً باید اقدامات لازم را انجام داده تا بازسازی ساختمان به صورت تخصصی انجام بگیرد. دقت داشته باشید این کار کاملاً تخصصی می باشد و حتماً باید به افرادی که در این زمینه تخصص و تجربه کافی دارند، مراجعه کنید تا اقدامات لازم را انجام دهند.

در صورتی که با نم حمام و سرویس بهداشتی روبرو شدید، معمولاً اولین فکری که به ذهن شما خود خطور خواهد کرد، تخریب و کنده کاری است. ولی باید به این نکته توجه کنید که این کار نه تنها بسیار زمان‌بر است، بلکه باعث کثیف کاری های زیادی شده و جلوه چندان خوبی هم ندارد. بنابراین برای رفع نم سرویس بهداشتی و توالت باید از روش‌های بدون تخریب استفاده کرد که هم مقرون به صرفه می باشند و هم کثیف کاری ندارند.

مهمترین دلایل به وجود آمدن رطوبت و نم در حمام و توالت چیست؟

عوامل زیادی می توانند باعث رطوبت و نم در حمام و سرویس بهداشتی شوند که مهمترین آنها را برایتان نام خواهید برد. حتماً بعد از دیدن رطوبت سریعاً برای رفع نم سرویس بهداشتی و حمام اقدامات لازم را انجام دهید:

بازسازی دستشویی

۱- عدم وجود سیستم تهویه هوا

یکی از دلایلی که باعث به وجود آمدن رطوبت و نم در حمام و سرویس های بهداشتی می شود، استفاده نکردن از تهویه هوا می باشد، زیرا رطوبت در حمام زیاد است و سیستم تهویه هوا باعث می شود رطوبت از محیط خارج شده و نم دیوار هم برطرف شود.

۲- لوله های آب کهنه باشد

لوله آب گرم و سرد بعد از مدتی دچار فرسودگی شده و دیگر کارایی اولیه را ندارند. به همین علت باید بعد از گذشت زمان، حتماً لوله ها را عوض کنید تا با شکستگی و یا ترکیدگی لوله ها و همچنین ایجاد نم در حمام و سرویس بهداشتی روبرو نشوید.

۳- نشتی لوله فاضلاب

احتمال دارد لوله فاضلاب دچار نشتی شود و علت رطوبت در حمام هم همین نشتی لوله است. به همین علت باید حتماً لوله های فاضلاب را تعمیر یا تعویض کنید تا با برطرف کردن نم کف و دیوار حمام، بتوانید درست از آنها استفاده کنید.

البته موارد دیگری هم وجود دارند که می‌توانند باعث انباشته شدن و رطوبت در کف و یا دیوار حمام شوند که در هر صورت باید شما در هنگام مشاهده نم در کف و یا دیوار سرویس بهداشتی، سریعاً آن را رفع کنید تا به دور از عواقب و بیماری ها بتوانید از سرویس های بهداشتی استفاده کنید.

رفع نم دیوارهای حمام را می توانید بدون تخریب هم انجام دهید و این یکی از فرایند مهم در کار مهندسین به حساب می آید. برای انجام این کار باید فرد دانش و تخصص بسیار زیادی داشته باشد، زیرا مهندس باید از مواد آب بندی مناسب، خوب و با دوام استفاده کند تا آب بندی دوام زیادی داشته باشد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  تفاوت سیلر و کیلر و پلی استر چیست و چه زمانی استفاده می شود؟

برای رفع نم دیوار حمام، استفاده کردن از روش های قدیمی مناسب نیست زیرا باعث بهم ریختگی و شلوغ کاری شده و زندگی شما را هم مختل خواهد کرد. به همین علت برای اینکار، باید از روش‌های بدون تخریب استفاده کنید که اهمیت زیادی دارد. از طرفی هم به دلیل نشت و رطوبت در این قسمت های خانه، ممکن است صدمات جبران ناپذیر و جدی به ساختمان وارد شود. حتی ممکن است باعث ایجاد انواع بیماری ها شود و ساکنین منزل را تحت شعاع خود قرار بدهد.

باید در صورت ایجاد نم و رطوبت حتماً با صرف کمترین زمان و کمترین هزینه دوباره آن را احیاء کرده تا بتوانید به راحتی از سرویس های بهداشتی استفاده کنید. شاید سؤال کنید بهترین روش برای تعمیر و بازسازی دستشویی و رفع نم سرویس بهداشتی چیست؟ می خواهیم به این سوال مهم شما پاسخ بدهیم.

تعمیر و بازسازی دستشویی و رفع نم سرویس بهداشتی

در تعمیر و بازسازی دستشویی و رفع نم سرویس بهداشتی گاهی می توان بدون تخریب این کار را انجام داد ولی گاهی هم نم و آسیب وارده آنقدر زیاد است که باید از تخریب برای رفع رطوبت استفاده کنید.

در صورتیکه نیاز به تخریب کلی کف باشد باید به روش زیر سیفون، کاسه توالت و لوله کشی را عوض کنید:

  1. کف را تخریب کنید. ( جمع کردن و تخریب کاشی های کف سرویس بهداشتی ، کندن قیرگونی و ایزوگام، برداشتن کاسه توالت)
  2. لوله کشی آب و فاضلاب را تعویض کنید.
  3. برای مسطح کردن، خاک و یا ماسه بریزید.
  4.  کف را سیمانکاری کنید.
  5. قیرگونی یا ایزوگام کنید.
  6. کاسه توالت را کار بگذارید.
  7. کف سرویس بهداشتی را کاشی کاری کنید.

مواردی را که نام بردیم برای تعمیر کف سرویس های بهداشتی بود. برای بدنه سرویس بهداشتی هم بعد از تخریب باید شروع به کار کنید. البته اگر نیازی به تخریب داشته باشید و یا بخواهید به شکل ملاتی کاشی کاری کنید در غیر اینصورت با چسب و تیشه کاری بدنه، می توانید کاشی کاری را انجام دهید.

نکته مهم: به این نکته مهم باید توجه داشته باشید که هیچ گاه برای تعمیر حمام نباید از چسب کاشی استفاده شود، زیرا حمام به صورت مداوم با رطوبت و آب ارتباط دارد و امکان دارد کاشی ها لق شده و بیفتد. چسب کاشی مقاومت زیادی در مقابل رطوبت و آب ندارد.

مراحل بازسازی سرویس بهداشتی

مراحل بازسازی سرویس بهداشتی عبارت است از:

  1. باکس، روشویی و.. را باز کنید.
  2. فلاش تانک، شیرآلات و… را باز کنید.
  3. درب سرویس بهداشتی را در بیاورید.
  4. کلید و پریز ها را باز کنید.
  5. دریچه های خروجی آب را مسدود کنید.
  6. تخریب را شروع کنید.

نکات مهم دیگری هم وجود دارد که در هنگام انجام کار باید به آن توجه کنید:

  • بعد از اینکه شیرآلات را باز کردید حتماً باید با درپوش مناسب آن را ببندید و یا در صورتی که شیر قطع کن وجود دارد، باید شیر قطع کن را ببندید.
  • دریچه خروج آب مانند سیفون، کاسه توالت و کفشور را تا اتمام کار خود مسدود کنید.
  • بعد از اینکه کلید و پریز ها را باز کردید حتماً باید با نوار چسب دور آن را بپیچید تا دچار برق گرفتگی نشوید.
  • اگر تصمیم ندارید به قیرگونی کف حمام و سرویس بهداشتی دست بزنید، باید دقت کنید که هنگام تخریب، سوراخ نشده و یا آسیب نبیند.
  • اگر می خواهید حمام و سرویس بهداشتی را قیرگونی کنید، باید از بدنه سرویس، حداقل ۵۰ سانت را قیر گونی کنید.
  • دقت داشته باشید که بند کشی کف را کاملاً درست انجام دهید تا درزها کاملاً پر شود.
  • اتصالات کفشور، سیفون و لوله پلیکا را هم درست نصب کرده و کاملاً آن را چسب کاری کنید و سپس از آب بندی شدن اتصالات مطمئن شوید.
  • بعد از اینکه کار کاشی کاری به تمام رسید، ۲۴ ساعت نباید از سرویس های بهداشتی استفاده کنید تا چسب و یا سیمان آن کامل خشک شود.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  آشنایی با انواع کفپوش چوبی | کف پوش های چوبی و طرح چوب

روش رفع نم سرویس بهداشتی بدون تخریب

توالت، حمام و سرویس های بهداشتی جاهایی هستند که به دلیل عبور آب و همچنین نزدیک بودن به مواد شیمیایی و فاضلاب، محل مناسبی برای رشد جلبک ها و قارچ ها می باشد و از جهت بهداشتی هم می تواند صدمات بسیار جبران‌ناپذیری را وارد کند. بعضی اوقات ممکن است سرویس بهداشتی به دلایل مختلفی در معرض خرابی قرار بگیرد و به مرور دچار ترک در کاسه، پوسیدگی لوله های فاضلاب و.. باشد، که نیاز به بازسازی و تعمیرات پیدا کند.

ممکن است در بین کاشی های دستشویی و حمام، فضای خالی کوچکی مشاهده کنید ولی دقت داشته باشید که کوچک بودن فضا، برای نفوذ آب معنا ندارد و آب می تواند به راحتی از همین فضای کوچک هم نفوذ کند و باعث تخریب های زیادی در دستشویی و یا کف حمام شود. برای اینکه نشتی حمام و سرویس بهداشتی را از بین ببرید باید درزهای کاشی و سرامیک را در چند مرحله با ترکیبات نانو عایق رطوبتی و سیمان سفید پر کنید.

این کار از لق شدن کاشی های دیوار و یا سرامیک کف و نفوذ آب به زمین جلوگیری خواهد کرد و مکان را کاملاً آب بندی کند. به این ترتیب می توانید بدون برداشتن کاشی و کندن سرامیک ها زیر سازی را انجام دهید.

نانو برای رفع رطوبت دیوار

بهترین روش برای رفع نم دیوار، استفاده از فناوری نانو می باشد. شما می توانید با استفاده از رنگ نانو عایق رطوبتی مشکل نم دیوار را رفع کنید. ویژگی های خاص فناوری نانو برای رفع نم سرویس بهداشتی و حمام موارد زیر است:

  • نانو بسیار مقرون به صرفه است.
  • دوام بسیار بالا و طول عمر زیادی دارد.
  • وزن آن به اندازه قابل توجهی سبک است.
  • نانو ضد آتش بوده و غیر قابل احتراق است.
  • ایمنی بسیار بالایی دارد.
  • ایده آل است.
  • در برابر رطوبت مقاومت زیادی دارد.
  • قابلیت چسبندگی زیادی به سطح زیرین دارد.
  • در برابر پارگی مقاوم بوده و ضد ضربه است.
  • بدون داشتن تخصص زیاد می توان از آن استفاده کرد.

ویژگی های قابل توجه نانو باعث شده که امروزه به عنوان یک فناوری منحصر به فرد و پیشرفته از آن استفاده شود.

بازسازی دستشویی

سخن پایانی

بعد از مشاهده رطوبت در دیوار و کف سرویس بهداشتی و حمام، باید حتماً به افراد متخصص برای این کار مراجعه کنید زیرا آنها می توانند در کمترین زمان و با کمترین هزینه، اقدامات لازم را برای رفع نم در حمام و توالت انجام دهند.

تعمیر و بازسازی دستشویی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

مهمترین دلایل به وجود آمدن رطوبت و نم در حمام و توالت چیست؟

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا