خدماتخدمات باربری و اسباب کشی

راهکارهای حمل وسایل سنگین در اثاث‌کشی

یکی از مهمترین نگرانی های خانواده‌ها در زمان اسباب کشی منزل، برداشتن و جابجایی وسایل است.امروزه افراد در طبقات بالای آپارتمان ها زندگی می کنند که نیمی از این آپارتمان ها فاقد آسانسور هستند. از این رو جابجایی برایشان به کابوس تبدیل می گردد. برای نقل مکان به منزل جدید نیاز به صرف وقت، هزینه و انرژی، از جمع آوری وسایل گرفته تا کارتن زدن آنها، جابجایی و حمل آنها توسط کامیون که حداقل به مدت یک هفته الی ده روز طول می کشد. حمل وسایل سنگین مانند تختخواب، مبلمان، یخچال، لباسشویی و پیانو بسیار مشکل ساز و نیاز به یاری خانواده ،دوستان یا در اختیار گرفتن کارگر است که نیاز به صرف هزینه دارد.

نکات مهم در بسته بندی

  1. اولین قدم برای بسته بندی و جمع کردن وسایل را از لوازمی آغاز نمایید که کمتر استفاده می‌کنید، مثل لوازم ورزشی
  2. بعد از بسته بندی روی کارتن‌ها با ماژیک یا برچسب، محتویات داخل هر جعبه را یادداشت نمایید. این کار در زمان چیدن مجدد وسایل کمک زیادی می‌کند.
  3. مبادا وسایل سنگین را داخل کارتن های بزرگ قرار دهید، چرا که کارتن‌های بزرگ استحکام بالایی ندارند. بهتر است وسایلی مثل پتو، بالش، تشک و… را در کارتن‌های بزرگ و وسایلی مثل کتاب و ظروف شکستنی را در کارتن‌های کوچک قرار دهید.
  4. کتاب ها را به تنهایی در کارتن های بزرگ قرار ندهید. چون حمل آن به علت وزن بالا مشکل ساز می‌شود، در نتیجه کارتن ها را نصف با کتاب و نصف دیگر را با لوازم ریز پر نمایید.
  5. چیدمان وسایل داخل کارتن بگونه ای باشد که کف کارتن را از لوازم سنگین پر کنید و سپس وسایل سبک تر را روی آنها قرار دهید.
  6. لوازم شیشه ای، و یا سرامیکی خود را با روزنامه‌ها و یا کاغذ باطله بپیچید و یا با پلاستیک‌های حباب دار بسته بندی نمایید.
  7. تابلو، عکس‌ها، بشقاب و پرونده‌هایتان و هر ظروف مسطح را در کارتن و یا جعبه های بسته بندی بخوابانید(به شکل افقی).
  8. از نکات مهم دیگر چسب زدن درست کارتن‌ها است. توجه داشته باشید که زیر و روی کارتن را با چسب محکم کاری کنید بهتر است که به صورت چهارخانه با چسب پهن کارتن را محصور نمایید.
  9. بسته هایی که ظروف شکستنی در آن قرار دارد را علامت گذاری نمایید.

 

نکاتی پیرامون بسته بندی تخصصی برخی لوازم در جابجایی و اسباب کشی

بسته بندی یخچال ساید بای ساید

۴۸ ساعت قبل از اسباب کشی یخچال را از برق کشیده تا عمل برفک زدایی انجام شود و تا قبل از جابجایی شسته و خشک گردد. زیرا اگر برفک زدایی نشود در طول مسیر برفک آب شده و لوازم خیس می گردند.

برای جابجایی مواد غذایی فریزر می توانید از جعبه های مخصوص مواد غذایی استفاده نمایید.

لوازم متحرک داخل یخچال را برداشته و یا محکم کنید تا حین جابجایی سقوط نکند و از خسارت مالی جلوگیری کنید.

در ابتدای ورود به منزل جدید سریعا اقدام به اتصال یخچال به برق نکنید. زیرا حین جابجایی روغن داخل موتور حرکت می‌کند لذا ۲ الی۳ ساعت صبر کنید.

بسته بندی مبلمان

در بسته بندی مبلمان به نایلون حباب دار، سلفون و چسب پهن نیاز است. ابتدا مبلمان را با سلفون پوشانده پایه‌ها و دسته‌های مبل ها را با نایلون حباب دار بپوشانید تا حین جابجایی از وارد آمدن آسیب به آن جلوگیری نمایید.

در حین جابجایی مواظب برخورد  مبلمان به دیوار و سایر سطوح باشید اگر مبلمان شما کاور دارد از کاور برای محافظت هرچه بیشتر آنها استفاده کنید. زمان جابجایی از گرفتن پایه های مبل جدا خودداری کنید چون احتمال شکستگی آن خیلی بالاست.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  نگهداری استخر روباز در فصل زمستان

حمل وسایل

بسته بندی انواع تلویزیون ها

در هنگام اسباب کشی بخاطر داشته باشید که تلویزیون را با کارتن مخصوص خودش بسته بندی کنید. و به علت وارد آمدن آسیبات احتمالی و هرگونه ضربه و یا فشار اطرافش را با کائوچوهای مخصوص یا با ابر و پارچه بپوشانید.

نکات ضروری در زمان حمل وسایل

بررسی همه جانبه اسباب و وسایل

در گام اول پیش از جابجایی باید بررسی شود که وسایل از نظر شکل، وزن و ابعاد جز لوازم سنگین محسوب می‌گردند یا نه تا برای جابجایی آنها را به طبقات بالا مورد بررسی قرار دهیم و راهکار مناسبی را برای جابجایی وسایط سنگین پیدا کنید.

توجه کنید اگر لوازم سنگین کشویی و قفسه دار هستند، و قابل جاسازی می‌باشد قفسه ها را جدا کنید تا سبک گردند و جداگانه حمل کنید و اگر قابلیت جدا کردن ندارند، حتما آنها را با چسب محکم بسته تا موقع جابجایی باز نشوند تا از وارد آمدن آسیبات احتمالی جلوگیری نمایید.

بطور مثال از چند روز قبل خوراکی هایی که در یخچال و فریزر قرار دارند را مصرف کنید تا در زمان اسباب کشی یخچال خالی باشد. تمام بخش‌های یخچال از قبیل قفسه‌ها، یخساز و طبقه ها را جدا کنید تا از سنگینی بار کاسته شود.

در‌ مورد تخت هم همینطور، می‌توانید قطعات میله ها و کشورهای را جدا کنید تا حین حمل بار از خسارت های احتمالی به آنها جلوگیری شود.

استفاده از وسایل حرکت دهنده در جابجایی منزل

در قدم اول مکانی که قرار است جابجایی وسایل سنگین در آن انجام گردد را بررسی نمایید که آیا هموار است یا نه؟ آیا سُر یا لغزنده نیست؟ برای آزادی عمل می‌توانید از ابزاری چون اهرم، غلتک، سرسره، چرخ دستی و… استفاده نمایید. چرخ دستی می‌تواند گزینه ی خوبی برای جابجایی در خانه های ویلایی باشد که حمل اسباب سنگین را آسان می نماید.

استفاده کردن از لغزنده ها

لغزنده چیست؟ ابزاری  هستند که برای جابجایی وسایل سنگین در اسباب کشی  استفاده شده و راندمان حمل را افزایش می دهند لغزنده های پلاستیکی  مناسب سطوح سرامیکی و چوبی اند تا در حین جابجا کردن  وسایل منزل از وارد آمدن آسیب به سطح خانه چون خط و خش و شکستگی  جلوگیری نمایند.

در این روش باید با تکنیک های حمل بار را آشنا باشید و حتما این کار را با کمک دیگران انجام دهید

یکی دیگر از ترفندها در جابجایی وسایل سنگین حین اسباب کشی  مایع ظرفشویی است که با لیز کردن سطح کار جابجایی را آسانتر کرده  و وسایل سنگین تر به راحتی جابجا می شود.

استفاده کردن از تسمه

استفاده کردن از تسمه

خطر آسیب به ستون فقرات در جابجایی ها زیاد است، از همین رو استفاده از تسمه  یکی از راه‌های تسهیل کننده برای جابجایی وسایل، مورد توجه قرار می‌گیرد زیرا حین بلند کردن وسایل فشار زیادی به کمر وارد می‌شود که با این روش از وارد شدن این فشار به ستون فقرات کاسته و در تمام نقاط بدن پخش می‌شود.

روش استفاده کردن از تسمه به این صورت است که تسمه را روی وسیله مورد نظر تنظیم کرده و روی شانه هایتان قرار دهید. تهیه تسمه خیلی آسان و در دسترس است فقط کافی است به فروشگاه مراجعه کنید.

استفاده کردن از مجله های براق

در این روش ما با به حداقل رساندن اصطکاک عمل کشیدن را انجام می‌دهیم ،به این صورت که گوشه اجسام و وسایل سنگین را با مجله براق پوشانده و براحتی وسایل را روی زمین می کشیم. مزید این روش آن است که به کف منزل آسیب وارد نمی شود و از سنگینی بار کاسته می شود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  بهترین روش های تمیز کردن یخچال و یخچال فریزر در منزل

استفاده از تخته های حمل بارهای سنگین

از این روش روی پله ها استفاده می‌شود. بدلیل سبک زندگی امروزی و گسترش جمعیت، منازل ما به شکل آپارتمانی است و حمل وسایل از راه پله بسیار دشوار است، بنابراین این تخته ها مناسب این شرایط هستند. با قرار دادن جسم سنگین روی تخته ها و هل دادن کار جابجایی راحت می‌شود. می‌توانید با قرار دادن یک پارچه نرم مثل ملحفه یا پتو زیر تخته ها از وارد آمدن خسارات احتمالی به وسایل جلوگیری کنید.

استفاده کردن از چرخ های متحرک

استفاده از چرخ های متحرک راهکار دیگری در جابجایی وسایل سنگین است ولی این نکته را در نظر داشته باشید که نیاز به کمک شخص دیگری هست تا برای بلند کردن وسایل و قراردادن آن روی چرخ کمکتان باشد. این روش روی سطح های هموار و صاف انجام می‌شود.

استفاده کردن از پلاستیک‌های حباب دار و کارتن های محکم

بهترین و امن ترین  وسیله برای جلوگیری از شکستگی ظروف شیشه ای یا چینی استفاده از وسایل مخصوص بسته بندی ظروف شکستنی یعنی پلاستیک‌های حباب دار و کارتن های محکم است. روش کاربردی این است که برای جمع آوری بشقاب ها در کف کارتن پارچه نرم  قرار داده  و طبقه بعد پلاستیک حباب دار و بعد بشقاب   به این صورت تا آخر کارتن را پر کنید.

حمل بار

استفاده کردن از پتوهای مخصوص اسباب کشی

همانطور که از اسمش پیداست برای حفظ امنیت در محل جابجایی وسایل سنگین ،پتوها را زیر اجسام مور نظر قرار دهید. پتو را به هر سمت که خواستید می ‌توانبد بکشید. پتو در واقع کار جابجایی را انجام می دهند . این  کار به شما این امکان را می دهد تا به راحتی وسایل را جابجا کرده و درد کمتری را حس کنید.

چه نکات مهمی در  حمل وسایل سنگین در اثاث‌کشی  وجود دارد؟

برای جابجا کردن و حمل وسایل سنگین در اثاث‌کشی حتما به موارد زیر دقت کنید:

  • در حمل و جابجایی اجسام سنگین همیشه خطرات آن روی سلامتی خود را جدی بگیرید.
  • با توجه به ظرفیت و توان بدنتان اجسام را بلند و حمل کنید.
  • در حین حمل وسایل سنگین در اثاث‌کشی بیشتر از عضلات پرتوان پاهایتان به جای کمر استفاده نمایید تا آسیبی به ستون فقرات شما وارد نگردد.
  • برای حمل و نقل مبلمان  به جای دست‌ها بیشتر از قدرت پاها بهره ببرید.
  • وسایل و اجسام سنگین را زمان حمل در موقعیتی نزدیک به بدن خودتان نگه داشته تا هنگام حرکت تعادل شما بهم نخورد.

حمل درست بار

  • در هنگام حمل و جابجایی اسباب، آنها را طوری حرکت دهید که مانع دید نشود و بتوانید جلویتان را ببینید تا زمین نخورید.
  • می توانید در هنگام جابجایی وسایل سنگین با چند دسته جارو غلتک درست کنید و اسباب را روی آن هل دهید.
  • در جابجایی وسایل حین اسباب کشی حتما از کمک خانواده و یا کارگر بهره مند شوید تا کارها راحت تر انجام شود و مشکلی برایتان ایجاد نشود.

حمل وسایل

یک شرکت باربری در هنگام جابجایی اسباب منزل به چه نکاتی باید توجه کند تا ما با خیال راحت کار حمل و نقل خودمان را به آنها بسپاریم؟
  • شرکت حمل بار باید بسته بندی و جابجایی وسایل را در مدت زمان کوتاه تری به اتمام برساند.
  • بسته بندی وسایل باید به گونه ای باشد که در حین جابجایی و حمل و نقل آسیب نبینند و گم نشوند.
  • نکته مهم دیگر این است که بسته بندی وسایل با استفاده از کارتن های همان شرکت انجام گردد.

چه نکات مهمی در حمل وسایل سنگین در اثاث‌کشی وجود دارد

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

نکات بسته بندی تخصصی لوازم در جابجایی و اسباب کشی-استفاده کردن از لغزنده ها -چه نکات مهمی در حمل وسایل سنگین در اثاث‌کشی وجود دارد؟

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا