مجله لوازم خانگی

تفاوت چرخ گوشت صنعتی با چرخ گوشت خانگی در چیست؟

تفاوت چرخ گوشت صنعتی با چرخ گوشت خانگی در چیست؟ | مهم ترین تفاوت های چرخ گوشت صنعتی و خانگی

چرخ گوشت هایی که در رستوران ها، قصابی ها و کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد با چرخ گوشت های خانگی متفاوت است. برای اینکه که بتوان تفاوت های چرخ گوشت صنعتی با چرخ گوشت خانگی بیان کرد، بهتر است که در مورد هر کدام از این چرخ گوشت ها اطلاعاتی داشته باشید و کاربرد هر کدام از چرخ گوشت ها را بدانید.

چرخ گوشت های صنعتی

یکی از ابزارهای ضروری در قصابی ها، مکان های تجاری، آشپزخانه فست فود و رستوران ها چرخ گوشت صنعتی می باشد. چرخ گوشت های صنعتی قادر هستند که گوشت بسیار زیادی را به راحتی و در مدت زمان کم چرخ کنند. علاوه بر آن چرخ گوشت های صنعتی حتی قادر خواهند بود که گوشت های منجمد را نیز چرخ کنند و یا گوشت ها را با دیگر مواد ترکیب نموده و محصولاتی مانند کباب کوبیده، انواع ناگت و همبرگر و… تولید کنند.

انواع مدل های چرخ گوشت صنعتی

چرخ گوشت های صنعتی دارای مدل های متنوعی می باشند و با توجه به نیاز و خواسته افراد به چندین دسته تقسیم می گردند. اما تنوع چرخ گوشت های خانگی زیاد نیست و این مورد را می توان یکی از تفاوت های چرخ گوشت خانگی با چرخ گوشت صنعتی دانست.

چرخ گوشت

چرخ گوشت صنعتی بر اساس دمای گوشت

با توجه به دمای گوشت منجمد و یا گرم تا دمای منفی ۲۵ درجه دو نوع چرخ گوشت صنعتی وجود دارد. برای چرخ کردن گوشت هایی با دمای صفر و بالای صفر نوعی چرخ گوشت صنعتی طراحی و ساخته شده اند، که به آنها در اصطلاح چرخ گوشت گرم گفته می شود. مانند چرخ گوشت هایی که در مراکز تهیه غذا و رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرد.

چرخ گوشت های صنعتی با مدل زیر صفری نیز وجود دارند. این چرخ گوشت صنعتی برای چرخ کردن گوشت هایی با دمای منفی ۲۵ درجه مورد استفاده قرار می گیرد. در این مدل از چرخ گوشت صنعتی یک قطعه استخوان بر قرار دارد که به جز دما می توان این مورد را نیز از تفاوت های چرخ گوشت خانگی با چرخ گوشت صنعتی دانست.

در چرخ گوشت خانگی قطعه استخوان بر وجود ندارد. در آشپزخانه ها و رستوران های صنعتی از چرخ گوشت صنعتی مدل زیر صفر استفاده می کنند. چون با سرعت بیشتر و در زمان کمتر گوشت های بیشتری می تواند چرخ کند و در این حالت در آشپزخانه ها از فساد گوش جلوگیری خواهد شد.

انواع چرخ گوشت صنعتی با توجه به ابعاد دستگاه

چرخ گوشت های رومیزی: این نوع از چرخ گوشت های صنعتی برای چرخ کردن گوشت هایی با حجم کم مورد استفاده قرار می گیرد. در صورتی که هشتم گوشتی که قرار است چرخ شود کمتر باشد، می توان از این نوع چرخ گوشت صنعتی استفاده کرد. چرخ گوشت های مدل ۱۲ و بعضی مدل‌های ۴۲ در این دسته هستند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای تعمیر چرخ گوشت ناسا الکتریک | نمایندگی تعمیرات NASA ELECTRIC

چرخ گوشت صنعتی از مدل مبله: چرخ گوشت هایی که پایه کابینت زیر چرخ گوشت دارند و یا به بیان دیگر چرخ گوشت هایی که در اندازه بزرگتر طراحی گردیده و ارتفاع آنها بیشتر است، چرخ گوشت صنعتی از مدل مبله می‌باشند. چرخ گوشت مدل ۴۲ و ۳۲ در این گروه از چرخ گوشت های صنعتی قرار دارند.

انواع چرخ گوشت صنعتی با توجه به اندازه خروجی

در صورتی که در طول روز حجم بسیار زیادی از گوشت ها چرخ می شوند، انتخاب چرخ گوشت صنعتی مدل ۲۴۰ یا ۲۰۰ مناسب تر خواهد بود، اما چنانچه مقدار گوشتی که در طول روز چرخ می‌شود، در حد معمولی است، می‌توان از چرخ گوشت صنعتی مدل های ۴۲، ۳۲، ۲۲ و ۱۲ استفاده کرد. قبل از اینکه برای خرید چرخ گوشت صنعتی اقدام کنید، بهتر است مقدار گوشتی که در طول روز قرار است چرخ شود را بررسی نمایید تا در این زمینه هزینه گزافی نکنید.

انواع چرخ گوشت صنعتی با توجه به قدرت موتور

انواع چرخ گوشت های صنعتی با توجه به توان موتور و قیمت تمام شده آن به دو گروه تقسیم بندی می شوند. چرخ گوشت های گیربکسی و چرخ گوشت های تسمه ای. چرخ گوشت های صنعتی از مدل گیربکسی دارای کیفیت بهتری می باشند. به همان نسبت قیمت آنها نیز بالاتر خواهد بود. بنابراین استفاده از چرخ گوشت های صنعتی با مدل تسمه ای ارزان تر و مرسوم تر می باشد.

نکات مهم خرید چرخ گوشت صنعتی

نکته بسیار مهم که در هنگام انتخاب چرخ گوشت صنعتی باید به آن توجه داشته باشید، جنس و نوع آلیاژ به کار رفته در این دستگاه می باشد. نوع آلیاژ و جنس مواد اولیه باید به گونه ای باشد که وقتی با گوشت تماس مستقیم دارند، ایجاد آلودگی نکنند و تمام اصول و جنبه های بهداشتی دستگاه رعایت گردد. متریال استفاده شده در چرخ گوشت صنعتی بهتر است از جذب جنس استیل نگیر ساخته شده باشد و هنگامی که با آب تماس پیدا می کند دچار آسیب دیدگی و زنگ‌زدگی نشوند.

قیمت چرخ گوشت های صنعتی و نیمه صنعتی به عوامل گوناگونی مانند موتور دستگاه، برند تولید کننده، مدل چرخ گوشت و… بستگی دارد. اختلاف قیمتی که در میان برندهای مختلف چرخ گوشت صنعتی وجود دارد بسیار زیاد است. افراد باید با توجه به نیاز خود چرخ گوشت صنعتی با مدل و قیمت مناسب را انتخاب کنند.

چرخ گوشت خانگی

امروزه چرخ گوشت ها از جمله وسایل کاربردی در آشپزخانه ها می باشند، که برای مصارف گوناگون از آنها استفاده می شود. تفاوت چرخ گوشت خانگی با چرخ گوشت صنعتی در تیغه ها، توان موتور و وسایل جانبی آنها می باشد. چرخ گوشت های خانگی دارای ابعاد کوچکتر بوده و توان موتور آنها نیز کمتر است. وقتی در منزل دستگاه چرخ گوشت خانگی دارید، می توانید هر وقتی که نیاز بود گوشت را چرخ کرده و از آنها استفاده کنید. در این شرایط مقدار چربی موجود در گوشت چرخ کرده شما کمتر خواهد بود.

گوشت های چرخ کرده‌ای که در بازار وجود دارد کیفیت مناسبی ندارند. به همین دلیل چرخ گوشت خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. چرخ گوشت های خانگی جدیدی که تولید می شود، نسبت به دستگاه های قدیمی کارایی بیشتری دارند و در بعضی از مدل‌های چرخ گوشت خانگی امکان چرخ کردن سبزی، آب میوه گرفتن، تهیه کالباس و سوسیس خانگی و… نیز وجود دارد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  ماهیتابه رژیمی دو طرفه چیست و چه کاربردی دارد | انواع مختلف ماهیتابه رژیمی

چرخ گوشت

ویژگی های مهم چرخ گوشت خانگی

  • همانطور که گفته شد، توان قدرت و کارایی چرخ گوشت خانگی از جمله مواردی هستند که دارای اهمیت زیادی می باشد. بنابراین در هنگام انتخاب چرخ گوشت خانگی باید این موارد و چرخش سیستم معکوس چرخ گوشت را مد نظر داشته و به آن توجه نمایید.
  • چرخ گوشت های جدید خانگی حسگر هایی دارند که وقتی موتور بیش از اندازه گرم شود، به صورت خودکار دستگاه خاموش خواهد شد. بنابراین وقتی چرخ گوشت خانگی تهیه می‌کنید، توجه داشته باشید که دارای حسگر های حساس به گرما باشند.
  • یکی دیگر از موارد بسیار مهمی که هنگام خرید چرخ گوشت خانگی باید به آن توجه داشته باشید، داشتن چرخ دنده های متعدد و تیغه های مختلف برای ساختن غذا های متنوع می باشد.
  • در هنگام انتخاب مدل چرخ گوشت خانگی، باید دستگاهی را انتخاب نمایید که دارای صدای کمتری باشد.
  • یکی دیگر از ویژگی های چرخ گوشت خانگی مناسب داشتن اهرم تغییر موتور است.

تفاوت چرخ گوشت خانگی با چرخ گوشت صنعتی

  • اولین تفاوت چرخ گوشت های خانگی و چرخ گوشت صنعتی بازدهی این دو دستگاه می باشد. در چرخ گوشت های صنعتی افراد قادر خواهند بود گوشت های منجمد را نیز به راحتی و بدون مشکل چرخ کنند.
  • تفاوت دیگر چرخ گوشت های خانگی و صنعتی در قدرت موتور این دستگاه ها می باشد.
  • تعداد اجزای مختلف چرخ گوشت صنعتی نسبت به قطعات و اجزای چرخ گوشت خانگی بیشتر است و قطعات درون چرخ گوشت صنعتی بیشتر ضد زنگ و استیل می باشد.
  • در چرخ گوشت های صنعتی حجم بیشتری از گوشت ها را نسبت به چرخ گوشت خانگی می‌توان چرخ کرد. با استفاده از چرخ گوشت صنعتی در یک ساعت حداقل ۷۱۵ تا ۱۰۰۰ گرم گوشت را می توان چرخ کرد.
  • چرخ گوشت ها میزان برق مصرفی زیادی دارند و میزان برق مصرفی در چرخ گوشت صنعتی بیشتر می‌باشد.
  • در چرخ گوشت های صنعتی چرخ کردن گوشت در مدت زمان بسیار کمتری انجام می‌شود و دلیل آن وجود سه پنجره و تیغه پشت سر هم می باشد، که چرخ کردن گوشت را در مدت زمان کوتاه تری می توانند انجام دهند.
  • قیمت چرخ گوشت صنعتی نسبت به چرخ گوشت خانگی بیشتر است.
  • چرخ گوشت های مدل صنعتی نسبت به چرخ گوشت های خانگی دارای کیفیت بهتری بوده و مقاومت آنها بیشتر است.

سخن تکمیلی

امروزه چرخ گوشت‌ها از جمله لوازم کاربردی و پر استفاده می‌باشند. چرخ گوشت‌ها با توجه به اینکه در کجا مورد استفاده قرار می گیرند و حجم گوشتی که قرار است به وسیله آنها چرخ شود، انتخاب می‌شوند. در مکان‌هایی مانند رستوران ها، قصابی ها و… از چرخ گوشت های صنعتی استفاده می شود، اما در منازل از چرخ گوشت های خانگی استفاده می کنند. تفاوت چرخ گوشت های خانگی و صنعتی در اندازه دستگاه، توان موتور، تعداد قطعات، قیمت و… می باشد. در هنگام انتخاب چرخ گوشت افراد باید به نیاز خود و بودجه‌ای که برای تهیه چرخ گوشت در نظر گرفتند، توجه کنند.

تفاوت چرخ گوشت صنعتی با چرخ گوشت خانگی در چیست؟

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

تفاوت های چرخ گوشت صنعتی با چرخ گوشت خانگی

امتیاز کاربر: ۰.۴۵ ( ۱ نتایج)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا