تعمیراتتعمیرات لباسشویی

صدا هنگام تخلیه آب در ماشین لباس شویی

علت صدا هنگام تخلیه آب در ماشین لباس شویی

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

یکی از لوازم پر کاربرد در منزل ماشین لباس شویی می باشد . تصور زندگی بدون ماشین لباس شویی بسیار سخت است. این وسیله نیاز به مراقبت و سرویس به موقع دارد اگر به آن بی توجهی شود مشکلاتی را برای ما به بار می آورد. یکی از این مشکلات می تواند ایجاد صدا هنگام تخلیه آب باشد که این خود دلایل متعددی دارد. اگر مشکل صدا هنگام تخلیه آب را حل نکنید صدمات بیشتری را به ماشین لباس شویی وارد می کند. در مقاله های گذشته به بررسی صدا در هنگام خشک کردن ماشین لباسشویی پرداختیم ، حال به علل ایجاد صدا در هنگام تخلیه آب خواهیم رفت و راه های حل این مشکل را بررسی می کنیم.

 

صدا هنگام تخلیه آب
خراب برای صدای ماشین لباس شویی هنگام تخلیه آب؛

اگر ماشین لباس شویی زمان تخلیه آب صدا و یا لرزش دارد، باید برای پیدا کردن علت به دنبال خرابی یکی از قطعات باشید.در ادامه برخی از این قطعات را که ممکن است باعث صدا شده باشند را بررسی می کنیم.

۱.خرابی پمپ تخلیه؛

وظیفه تخلیه آب کثیف در ماشین لباس شویی به عهده پمپ تخلیه آب می باشد که در زیر مخزن لباس شویی نصب شده و یک لوله از پمپ به مخزن و از قسمت بیرونی مخزن یک لوله متصل شده است. خرابی پمپ ماشین لباسشویی هم می تواند باعث خاموش شدن ناگهانی شود و هم یکی از مهمترین علت های صدا در ماشین لباس شویی هنگام تخلیه آب باشد. چنان چه پمپ شکسته یا مسدود شده باشد، زمانی که ماشین لباس شویی روشن است صدای آزار دهنده ای به گوش می رسد.

پمپ در ماشین لباس شویی هر چند قطعه کوچکی است اما از نظر اینکه نقش بسیار مهمی دارد، اگر خراب شود و به آن بی توجهی کنید خسارت زیادی و یا حتی جبران ناپذیری می تواند برای ماشین لباس شویی به بار بیاورد. دلایل دیگری که می تواند در ماشین لباس شویی هنگام تخلیه آب ایجاد صدای ناهنجار کند عبارتند از ؛

  • شکسته شدن پروانه پمپ
  • سوختن پمپ بخاطر فرسوده شدن
  • برق نوسان داشته باشد
  • آشغال در پمپ گیر کرده باشد

چگونه پمپ ماشین لباس شویی را عوض کنید؛

با مشاهده خرابی پمپ در مرحله اول باید آن را تعمیر کنید اما اگر امکان تعمیر آن نبود دیگر باید تعویض شود. محل قرار گرفتن پمپ تخلیه در جلو و پایین ماشین لباس شویی می باشد. ابتدا باید برق دستگاه را قطع کنید. چون با سیم های برق در ارتباط هستید بهتر است دمپایی پلاستیکی بپوشید. سپس این مراحل را انجام دهید؛

  • قبل از هر کاری آب داخل ماشین لباس شویی را تخلیه کنید.
  • برای پیدا کردن موقعیت پمپ تخلیه باید ابتدا پنل بالا و پشت ماشین لباس شویی را جدا کنید.
  • در ماشین لباس شویی های مختلف ممکن است جای پمپ تخلیه متفاوت باشد اما در اکثر آن ها پمپ در قسمت پایین و سمت چپ قرار دارد.
  • لباس شویی را به پهلو بخوابانید تا بتوانید کار تعویض پمپ را انجام دهید.
  • اگر با تعمیرات لباس شویی آشنا نیستید قبل از باز کردن پمپ ابتدا از جای آن عکس بگیرید تا موقع نصب پمپ جدید بدانید کجا و چگونه نصب شده بود.
  • به کمک یک دم باریک اتصالات سیم و سوکت ها را از آن جدا کنید.
  • لوله ها و بست ها را نیز به کمک دم باریک یا انبر دست از پمپ تخلیه جدا کنید.
  • پیچ های پمپ تخلیه را نیز به کمک یک پیچ گوشتی از ماشین لباس شویی جدا کنید.
  • اگر آب از دستگاه خارج شد به سرعت با یک دستمال آن را خشک کنید زیرا ممکن است آب خارج شده به سیم ها و سوکت ها آسیب برساند.
  • با کمک یک پیچ گوشتی پمپ تخلیه جدید را نصب کنید و بدون اینکه به پیچها فشار بیاورید آنها را ببندید.
  • ماشین لباس شویی را به حالت ایستاده بر گردانید و سپس به برق بزنید.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  دلایل مهم سروصدای ماشین لباسشویی بوش چیست؟

صدا هنگام تخلیه آب

۲.کثیفی فیلتر؛

 

یکی دیگر از علت های صدا در لباس شویی هنگام تخلیه آب، کثیفی فیلتر آن است. فیلتر نه تنها از بوی بد در ماشین لباس شویی جلوگیری می کند بلکه تاثیر زیادی نیز در عمل کرد آن دارد. بنا بر این خیلی مهم است که تمیز و سالم باشد.

تمامی ماشین لباس شویی ها دارای فیلتر آب هستند که در قسمت پایین آن قرار دارد و باید به صورت دوره ای آن را تمیز کنید. این قطعه در ابتدای مسیر خروجی آب قرار دارد و علاوه بر تصفیه آب از ورود پرز ، آشغال و اجسام سفت و تیز به داخل پمپ تخلیه جلوگیری می کند.

بهتر است فیلتر ماشین لباس شویی هر ۶ ماه عوض شود. اما اگر هنگام تخلیه آب از لباس شویی خود صدا می شنوید منتظر زمان نباشید و فیلتر را زودتر عوض کنید. بهتر است برای عوض کردن فیلتر از دفتر چه راهنما استفاده کنید ولی در کل برای شستشوی ماشین لباس شویی و تعویض فیلتر در مدل های مختلف آن مراحل زیر قابل اجراست؛

  • ابتدا برق ماشین لباس شویی را بکشید.
  • شیر آب را نیز ببندید.
  • درب فیلتر را باز کنید و دیوار پوش داخلی را بدون وارد کردن فشار بچرخانید.
  • یک ظرف گود بیاورید و لوله تخلیه آب را داخل آن بگذارید تا آب مخزن به داخل آن بریزد.
  • فیلتر را در بیاورید.
  • به کمک یک مسواک و مواد شوینده فیلتر را تمیز کنید نباید از اجسام تیز برای این کار استفاده کنید زیرا به فیلتر آسیب می رسد با دقت فیلتر را بشویید و دقت کنید کناره های پروانه چیزی یا کثیفی باقی نمانده باشد.
  • بعد از تمیز کردن فیلتر و لوله تخلیه آب آن ها را در جای خود قرار دهید.باید دقت کنید فیلتر درست سر جایش قرار گرفته باشد در غیر این صورت با نشتی آب روبه رو خواهید شد.
  • درب فیلتر را ببندید و شیر آب را باز کنید و برق را نیز وصل کنید.

۳.عیب در شیلنگ تخلیه آب؛

 

یکی دیگر از علل صدای ماشین لباس شویی هنگام تخلیه آب معیوب بودن شیلنگ تخلیه می باشد. استهلاک، شستشوی روزانه، گیر کردن اجسام و پوسیده شدن از جمله مواردی است که منجر به خرابی شیلنگ تخلیه آب می شوند. برای حل مشکل پیش آمده مراحل زیر الزامی می باشد؛

  • اول از هر کاری برق ماشین لباس شویی را بکشید و آن را از دیوار فاصله دهید تا بتوانید به راحتی به شیلنگ دسترسی داشته باشید و شیر آب ماشین را ببندید.
  • ابتدا ببینید شیلنگ پیچ یا تا نخورده باشد که مانع عبور آب شود.
  • اگر هیچ تا خوردگی در شیلنگ مشاهده نشد آن را از جایش در بیاورید.
  • داخل آن را بررسی کنید تا چیزی در آن گیر نکرده باشد . در صورت مشاهده اجسام ریز در آن با کمک یک شیلنگ و فشار آب ولرم مانع را خارج کنید.
  • اگر شیلنگ پاره شده باشد حتما باید تعویض شود.
  • برای خرید شیلنگ اگر نمی دانید که باید چه مدلی بخرید از دفترچه راهنما کمک بگیرید.
  • اگر در دفترچه نتوانستید به مدل شیلنگ پی ببرید به برگه فولادی که در پشت ماشین لباس شویی نصب شده نگاه کنید و کد و شماره سریالش آنجا نوشته شده است.
پیشنهاد آی‌بک امداد :  تعمیر ماشین لباسشویی جنرال الکتریک

صدا هنگام تخلیه آب

۴.مسدود شدن لوله تخلیه آب؛

مسدود شدن لوله تخلیه آب یکی دیگر از علل صدا در ماشین لباس شویی هنگام تخلیه آب می تواند باشد. اگر لوله تخلیه آب به هر دلیلی گرفته باشد خروج آب با مشکل مواجه می شود. از جمله چیز هایی که ممکن است باعث گرفتگی لوله بشوند عبارتند از؛پرز لباس و پارچه و یا پتو، وجود رسوب زیاد در آب، کثیفی و چرب بودن بیش از حد لباس ها، به وجود آمدن لجن بخاطر عدم جرم زدایی دوره ای آن و یا ورود موی زیاد و بلند به ماشین همراه لباس.

چگونگی باز کردن لوله تخلیه آب؛

قبل از هر کاری ابتدا برق دستگاه را قطع کرده و آب را ببندید و اگر لباسی در آن وجود دارد خارج کنید زیرا هنگام تمیز کردن لوله ممکن است آب فاضلاب به داخل بر گردد. به روش زیر لوله فاضلاب را تمیز کنید؛

ابتدا به کمک یک سطل آب گرم در طی چند مرحله سعی کنید آب به داخل لوله ریخته و لوله را باز کنید که در این صورت اگر گرفتگی شدید نباشد مشکل حل می شود.

به کمک مواد شوینده سعی کنید لوله را باز کنید به این صورت که مواد را در لوله ریخته و سی دقیقه صبر کنید و در آخر آن را با آب گرم بشویید.

اگر با این دو روش لوله باز نشد باید از فنر استفاده کنید.

اگر خودتان قصد فنر زدن دارید ابتدا شیلنگ را جدا کرده و فنر را در داخل لوله فاضلاب کنید و بچر خانید تا باز شود.

فنر زدن را تا باز شدن کامل لوله ادامه دهید.

بعد از باز شدن لوله شیلنگ را ببندید و ماشین لباس شویی را به برق بزنید.

چگونه می توانید جلوی ایجاد صدا در ماشین لباس شویی هنگام تخلیه آب را بگیرید؛

تا به این جا علل صدای ماشین هنگام تخلیه آب را بررسی کردیم حال قصد داریم که راه های جلوگیری از ایجاد صدا را نیز بیان کنیم.

باید به کمک مواد جرم زدا هر ۶ ماه لباس شویی را تمیز کنید تا حدود زیادی این عمل از بروز مشکلات بعدی در ماشین جلوگیری می کند.

سعی کنید لباس هایی را که وسایل تزیینی مانند پولک، مروارید، سنگ و .. دارند و همچنین پارچه های کوچک را در ماشین لباس شویی نیندازید زیرا این اجسام سخت و ریز می توانند راه تخلیه آب را ببندند و ایجاد صدا در آن کنند.

شیلنگ تخلیه را به صورت دوره ای بررسی کنید تا از پیچ و یا تا خوردگی آن اطمینان حاصل کنید.

سخن پایانی؛

در اینجا علل صدا در ماشین لباس شویی هنگام تخلیه آب بررسی شد، از جمله از این علل خرابی پمپ تخلیه، کثیفی فیلتر، معیوب بودن شیلنگ آب و مسدود بودن شیلنگ تخلیه هستند. علاوه بر بیان علل این صدا برای حل این مشکلات نیز راه حل دادیم. اما اگر باز هم نتوانستید خود مشکل را حل کنید با یک تعمیر کار ماشین لباس شویی تماس بگیرید.

 

 

 

 

 

 

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

صدا هنگام تخلیه آب

امتیاز نویسنده

مجموع امتیاز

مقاله ای کامل در رابطه با صدای ماشین لباسشویی هنگام تخلیه آب

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا