خدمات ساختمان

راهنمای خرید سرامیک کف | انواع سرامیک و قیمت آن

زیباترین، متنوع‌ ترین و مقاوم‌ ترین کفپوش‌ ها برای خانه کفپوش سرامیکی می‌ باشد. قدمت به کار بردن سرامیک در خانه به قرن‌ ها قبل برمی‌گردد ولی به طور گسترده در قرن بیستم سرامیک کف مورد توجه قرار گرفت. آن چیزی که سرامیک را از دیگر کفپوش‌ ها مانند پارکت متمایز می‌ کند طول عمر و دوام بالای آن می‌ باشد. کفپوش سرامیکی از چندین منظر دسته‌ بندی می‌ شود که از آن جمله می‌ توان به جنس سرامیک، درجه‌ بندی، محل نصب، شکل ظاهری و … اشاره کنیم. هنگام خرید سرامیک کف باید نکات مهمی را بدانید و آنها را بررسی کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

انواع سرامیک کف بر اساس جنس آنها

نخستین دسته‌ بندی سرامیک کف که پیش از خرید لازم است اطلاعاتی در مورد آن داشته باشید دسته‌ بندی آنها بر اساس جنس می‌ باشد. در ادامه اصلی‌ ترین  سرامیک‌ ها را بر اساس جنس معرفی می‌ کنیم.

سرامیک گرانیتی

یکی از محبوب‌ ترین و پرطرفدارترین سرامیک‌ هایی که در ساختمان سازی مورد استفاده قرار گرفته است سرامیک گرانیتی می‌ باشد. این سرامیک از طرح سنگ گرانیت تولید شده و روند فرآوری و ساخت آن نیز بسیار دشوار می‌ باشد. چند کارخانه در کاشان یزد و اصفهان وجود دارند که به تولید سرامیک گرانیتی پرداخته‌ اند. ممکن است برای شما نیز جالب باشد که سرامیک گرانیتی دارای سه طرح خاص می‌ باشد و همه کارخانه‌ ها فقط همین سه طرح را می سازند. طرح فلفل نمکی، طرح رگه‌ ای، طرح قالب روستیک. این سرامیک‌ ها در دو مدل براق و مات تولید شده‌ اند که در مکان‌ های گوناگونی می‌ توان آنها را مورد استفاده قرار داد.

مزایای سرامیک گرانیتی

  • سرامیک گرانیتی از سنگ گرانیتی قیمت مناسب‌ تری دارد.
  • در اندازه‌ ها و ابعاد مختلفی تولید شده است.
  • تنوع رنگ و طرح آن بالاست.
  • در تماس با اسیدها و مواد شیمیایی مقاومت زیادی دارد.

سرامیک پرسلان

یکی دیگر از انواع کفپوش سرامیکی، سرامیک پرسلان می‌ باشد. این سرامیک‌ ها به علت به کار بردن خاک رس و مواد طبیعی در ساخت آنها و همچنین حرارت دیدن در کوره‌ ها، ظاهر و بافت یکنواختی دارند.راهنمای خرید سرامیک کف | انواع سرامیک و قیمت آن سرامیک پرسلان به علت بافت غیر متخلخل بیشتر در محیط‌ هایی که دمای هوا در آنجا بسیار پایین یا بسیار بالا است استفاده می‌ شود. این سرامیک هم در دو نوع لعاب‌ دار و پولیشی تولید شده است و یکی از جدیدترین عضو خانواده سرامیک‌ ها می‌ باشد.

مزایای سرامیک پرسلان

  • این سرامیک‌ ها نسبت به سایر سرامیک‌ ها طول عمر بالاتری دارند.
  • به راحتی می‌ توان آنها را تمیز کرد.
  • دوام بالایی دارند و در محیط‌ هایی که تردد در آنجا زیاد است مناسب می‌ باشند.
  • رنگ و طرح آن تنوع بالایی دارد.

سرامیک موزاییکی

یکی دیگر از انواع سرامیک نوع موزاییکی می‌ باشد. این سرامیک‌ ها نسبت به سرامیک‌ های قبلی که نام بردیم طرفداران کمتری داشته و برای مکان‌ های خاصی از آن استفاده می‌ شود. سرامیک موزاییکی نیز دو نوع بدون لعاب و لعاب‌ دار دارد و رنگ‌ ها و طرح آن بسیار متنوع است. از دیگر ویژگی‌ های سرامیک موزاییکی ضخامت کم آن می‌ باشد و وزن کمی دارد. سرامیک موزاییکی از ترکیب پودر سنگ، سیمان، آب و سنگدانه تشکیل شده و به همین خاطر به عنوان کفپوش محوطه نیز در ساختمان‌ ها استفاده می‌ شود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  انواع دیوارپوش | معرفی بلکا، پتینه و رومالین در صنعت ساختمان

مزایای سرامیک موزاییکی

  • قیمت آن نسبت به سایر سرامیک‌ ها ارزان‌ تر است.
  • برای فضاهای بیرونی بسیار مناسب می‌ باشد.
  • طول عمر زیادی دارد.

کاشی سرامیکی

یکی دیگر از انواع مختلف سرامیک‌ ها کاشی می‌ باشد. این نوع سرامیک به علت مدل فرآوری که در کوره‌ هایی با دمای بسیار بالا پخته می‌ شوند طول عمر و مقاومت بسیار بالایی دارند. کاشی‌ ها از دانه متخلخل و بلورین تولید شده‌ اند و در مقابل گرد و غبار و رطوبت مقاومت خوبی دارند. کاشی‌ ها هم در نمونه‌ های بدون لعاب و لعاب‌ دار ساخته شده‌ اند و هر کدام از آنها برای قسمتی از خانه مناسب می‌ باشند. از کاشی‌ های رنگی و براق بیشتر برای سرویس بهداشتی استفاده می‌ شود. به علت سطح لغزنده‌ کاشی‌ ها معمولاً از آنها برای کف خانه زیاد استفاده نمی‌ شود.

مزایای کاشی سرامیکی

  • طول عمر نسبتاً بالایی دارند.
  • کاشی‌ ها قابلیت بازیافت داشته و با طبیعت سازگار می‌ باشند.
  • تنوع زیادی دارند.
  • به راحتی و با سرعت نصب می‌ شوند.
  • قیمت مناسبی دارند.

انواع سرامیک بر اساس محل نصب

فارغ از آنکه جنس سرامیک چیست لازم است به محل نصب آن نیز توجه کنید. می خواهید سرامیک را در کدام قسمت از خانه نصب کنید؟ سرامیک‌ ها را بر اساس محل نصب می‌ توانیم در چند دسته قرار دهیم.

سرامیک برای سالن پذیرایی

یکی از بهترین کفپوش‌ ها برای سالن پذیرایی سرامیک می‌ باشد. این روزها به علت رنگ‌ ها، طرح‌ ها و قیمت‌ های متنوعی که سرامیک دارد بیشتر از آنها در سالن پذیرایی استفاده می‌ گردد. سرامیکی که مناسب سالن پذیرایی باشد در ابعاد کوچک و بزرگ تولید شده و دارای ابعاد و اندازه‌ های متفاوتی نیز می‌ باشد. سرامیک سالن پذیرایی دو نوع براق و مات دارد. نمونه براق آن باعث روشن‌ تر دیده شدن سالن پذیرایی می‌ شود و جلوه زیبایی به آن می‌ بخشد. سرامیک مخصوص سالن پذیرایی در طرح‌ های سنگی، چوبی، پارکتی و با رنگ‌ های متنوعی تولید شده‌ اند.

سرامیک برای آشپزخانه

یکی از بهترین مکان‌ ها برای استفاده از سرامیک آشپزخانه می‌ باشد. سرامیک پرسلان و گرانیتی از بهترین کفپوش‌ ها برای آشپزخانه می‌ باشند.راهنمای خرید سرامیک کف | انواع سرامیک و قیمت آن این سرامیک‌ ها نسبت به کاشی‌ های دیگر لغزندگی کمتری داشته و در ابعاد بزرگ‌ تری تولید شده‌ اند. از کاشی سرامیکی به عنوان دیوارپوش آشپزخانه هم می‌ توان استفاده نمود. به علت وجود رطوبت زیاد در آشپزخانه و احتمال ریختن آب بر روی کفپوش باید از کفپوشی استفاده شود که مقاومت زیادی داشته باشد. سرامیک نسبت به کفپوش چوبی، پارکت، کفپوش پی‌ وی‌ سی، دارای مقاومت بیشتری بوده و با آشپزخانه تناسب خوبی دارد.

سرامیک برای سرویس بهداشتی

از دیگر مکان‌ هایی که سرامیک در آن مورد استفاده قرار می‌ گیرد سرویس بهداشتی و حمام می‌ باشد. این قسمت‌ های خانه به علت آنکه دائماً در معرض رطوبت و تماس با آب هستند باید کفپوش مقاومی داشته باشند. سرامیک به هیچ عنوان با آب صدمه‌ ای نمی‌ بیند و سطح لغزنده آن نسبت به کاشی‌ ها کمتر است. این سرامیک‌ ها در رنگ‌ های متنوعی تولید شده‌ اند و تمیز کردن آنها بسیار راحت می‌ باشد به همین خاطر انتخاب مناسبی برای سرویس بهداشتی هستند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  تعمیر و بازسازی دستشویی / رفع نم سرویس بهداشتی

انواع سرامیک بر اساس طرح و رنگ

لازم است کمی ظاهر گرا تر شویم و سرامیک‌ ها را بر اساس طرح و رنگ نیز بررسی کنیم. سرامیک‌ ها در طرح‌ ها، ابعاد و رنگ‌ های مختلفی به بازار عرضه شده‌ اند که پرفروش‌ ترین آنها عبارتند از:

سرامیک طرح چوب و پارکت

یکی از رایج‌ ترین مدل‌ های سرامیک برای کفپوش ساختمان سرامیک طرح چوب و پارکت می‌ باشد. به علت علاقه زیادی که مردم به چوب دارند سرامیک‌ ها در این طرح‌ ها نیز تولید شده‌ اند. بعد از نصب سرامیک به عنوان کفپوش خانه شما کفپوشی مشابه با چوب و پارکت در خانه خود خواهید داشت ولی با لمس و قدم زدن سرامیک تصورات شما تغییر کرده و سختی و سردی سرامیک را احساس خواهید کرد. سرامیک طرح پارکت دارای ابعاد مختلفی می‌ باشد.

سرامیک طرح چهارخانه

یکی دیگر از سرامیک‌ هایی که طرفداران زیادی در بازار دارد سرامیک چهارخانه می‌ باشد. این سرامیک‌ ها در طرح‌ های لوزی و مربع به بازار عرضه شده و شیوه نصب آنها با یکدیگر متفاوت می‌ باشد. سرامیک‌ های طرح چهارخانه که دارای ابعاد کوچکی باشند معمولاً برای حمام و سرویس بهداشتی مناسب هستند. از سرامیک‌ های مربعی شکل بیشتر برای سالن پذیرایی استفاده می‌ شود و سرامیک‌ هایی که خیلی ابعاد بزرگ‌ تری دارند بیشتر در انبارها و پارکینگ‌ ها به کار برده می‌ شود.

سرامیک طرح حصیری

سرامیک حصیری یکی دیگر از انواع مختلف سرامیک‌ ها می‌ باشد که از نوع مستطیلی است و شیوه اجرای آن به شکل حصیری می‌ باشد. سرامیک حصیری بیشتر ترکیبی از رنگ‌ های روشن و تیره است و تداعی کننده تار و پود حصیر می‌ باشد. این سرامیک‌ ها با زاویه ۹۰ درجه نسبت به یکدیگر نصب می‌ شوند و بیشتر برای سالن پذیرایی و سالن انتظار مطب به کار برده می‌ شوند. از دیگر طرح‌ های سرامیک می‌ توانیم موارد زیر را نام ببریم.

  • سرامیک طرح چرخ دنده
  • سرامیک طرح زیگزاکی
  • سرامیک طرح فرش
  • سرامیک شش ضلعی
  • سرامیک سه بعدی

قیمت انواع سرامیک

برای آنکه از قیمت انواع کفپوش اطلاع داشته باشید لازم است چند نکته مهم را نیز مورد توجه قرار دهید. سرامیک‌ هایی که در ایران تولید می‌ شوند نسبت به سرامیک خارجی قیمت ارزان تری دارند اما به معنای کیفیت پایین‌ تر آنها نیست.راهنمای خرید سرامیک کف | انواع سرامیک و قیمت آن صنعت تولید سرامیک در کشور ما بسیار پیشرفته است و حتی صادرات به دیگر کشورها نیز دارد. قیمت سرامیک‌ ها با در نظر گرفتن اندازه، شرکت سازنده و جنس سرامیک متفاوت می‌ باشد. سرامیک‌ هایی که ابعاد آنها ۶۰ در ۶۰ است از نظر قیمتی نسبت به سرامیک‌ هایی که ابعاد آنها بزرگتر و ۱۲۰ در ۶۰ سانتی‌ متر می‌ باشد ارزان‌ تر است.

سخن پایانی

سرامیک‌ ها از محبوب‌ ترین کفپوش‌ ها برای ساختمان‌ های اداری و مسکونی هستند. این نوع کفپوش به علت قیمت ارزان، دوام بالا و و نصب راحت از پرفروش‌ ترین کفپوش‌ هایی می‌ باشد که در بازار ایران وجود دارد. در این مقاله از آی بک امداد به بررسی انواع مختلف کفپوش سرامیکی بر اساس جنس، شکل ظاهری و محل نصب آنها پرداختیم و رنگ‌ های مناسب آن را نیز معرفی نمودیم. خوشحال می‌ شویم نظرات خود را در مورد کفپوش سرامیکی با ما در میان بگذارید.

راهنمای خرید سرامیک کف

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

راهنمای خرید سرامیک کف، انواع سرامیک و قیمت آن

امتیاز کاربر: ۴.۰۸ ( ۶ نتایج)

نوشته های مشابه

⨭نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید⨮

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا