تعمیرات کولر آبی

با کولرهای آبی سلولزی آشنا شوید | مزایای پدهای سلولزی چیست

در فصل تابستان یکی از دغدغه های مردم، تحمل گرما است و اینکه از چه وسیله ای برای پایین آوردن دمای محیط استفاده شود. کولر آبی جزو وسایل سرمایشی پر استفاده در تابستان می‌باشد که در بعضی از مناطق کشور از آن استفاده می‌کنند. البته در مناطق جنوب و شمال به دلیل داشتن رطوبت زیاد، این کولر مورد استفاده قرار نمی‌گیرد و از کولرهای گازی استفاده می‌کنند. کولرهای آبی عملکرد مشابهی با هم دارند ولی ویژگی در این کولرها گاهی با هم فرق می کند. یکی از نمونه های سیستم خنک کننده، کولرهای آبی سلولزی هستند که نسبت به کولر پوشالی، قدمت کمتری دارند ولی مورد استقبال بیشتری قرار گرفتند زیرا این کولرها دارای ویژگی های خاصی هستند که شما را با آن آشنا خواهیم کرد.

کولرهای آبی سلولزی

کولر آبی سیستم واسطه تبخیری دارد که به وسیله به وجود آمدن رطوبت، باعث خنک شدن محیط خواهد شد. همه کولرهای آبی هم از همین ساختار استفاده می کنند.تفاوت مهمی که در بین مدل های مختلف کولر آبی وجود دارد، استفاده از پوشال و یا سلولزی بودن آنها است. کولرهای آبی سلولزی به جای استفاده از پوشال های چوبی، از پدهای سلولزی استفاده می‌کنند. پدها برای پوشال معمولی جایگزین بسیار مناسبی هستند و باعث بالا رفتن راندمان و بهتر شدن عملکرد کولر آبی می‌شوند. پد سلولزی هم وظیفه‌ای مانند پد معمولی دارد ولی مقدار تراکم و جنس آنها با هم فرق می کند. زمان زیادی نیست که پدهای سلولزی وارد بازار شده‌اند ولی دارای کارکرد بسیار خوبی بوده و طرفداران زیادی هم دارند و فروش آنها بسیار بالا است.

پدهای سلولزی چگونه عمل می کنند؟

پدها در کولرهای سلولزی به شکل ورقه های منظم و نازک بوده که از جنس سلولز درست شدند. مقدار رطوبت پذیری در این پدها بالا بوده و به راحتی می توانند رطوبت زیادی را جذب کنند. به همین علت هم خنک کنندگی این پدها از پوشال معمولی بسیار بیشتر است. پدهای سلولزی مقدار زیادی از آب کولر را جذب می کنند و مرطوب می شود. وقتی هوای خشک و گرم وارد محفظه کولر می شود، هوا را مرطوب و خنک کرده و آن را به داخل محیط منتقل می کند.

روش عملکرد پدهای سلولزی مانند پوشال های چوبی معمولی بوده ولی رطوبت بیشتری را جذب می کند و محیط را بهتر از پوشال های چوبی خنک می کند.

کولرهای آبی سلولزی

کولرهای آبی سلولزی چه مزایایی دارند؟

همانطور که گفتیم کولرهای آبی سلولزی، عملکرد بهتری نسبت به کولرهای آبی معمولی دارند. کیفیت و کارایی آنها بسیار بهتر است و محیط را بیشتر خنک می کنند. این کولرها دارای مزایای زیادی هستند که شما را با آنها آشنا خواهیم کرد:

۱- راندمان کولر بالا می رود.

جذب آب در این کولرها بسیار بیشتر از کولرهایی با پوشال معمولی است و این باعث شده تا خنک سازی و راندمان کولر به وسیله پد سلولزی بیشتر شود. با توجه به موارد بیان شده، راندمان کولرهای آبی سلولزی ۸۰ درصد از کولرهای معمولی بیشتر است.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  دلایل اصلی خنک نکردن کولر آبی | عملکرد صحیح کولر آبی

۲- ساختار محکم و منظم پدهای سلولزی

پدهایی که در کولرهای سلولزی از آن استفاده می‌شود، مستحکم، منظم و یکپارچه هستند. این ساختار باعث شده که پدها بدون تغییر شکل، زمان زیادی عمر کنند و با جذب رطوبت هم دچار افتادگی نشوند.

۳- مقدار جذب یکنواخت آب

همانطور که گفتیم پدهای سلولزی دارای ساختار یکپارچه ای هستند و همین باعث شده که به طور یکنواخت آب را جذب کنند. جذب یکنواخت و یکپارچه آب باعث می‌شود که پدها بتوانند هوا را خنک تر کنند.

۴- ماندگاری بالای پدهای سلولزی

پد سلولزی از جنس گالوانیزه و آلومینیوم بوده و این باعث می‌شود که مقاومت آن بیشتر از پد معمولی باشد و در مجاورت آب، اکسیداسیون نشود. علاوه بر این مورد، عمر و ماندگاری این پدها بسیار بالا بوده و این باعث زیاد شدن عمر مفید کولر آبی شما می شود. با توجه به ماندگاری بالا و جنس محکم این پدها، نیازی نیست شما سالیانه آن را تعویض کنید و می‌توانید برای ۳ تا ۵ سال از آن استفاده کنید. به دلیل جنس محکم پدهای سلولزی، کمتر در آن رسوب گذاری ایجاد می شود و سرعت رسوب گذاری در آن بسیار کم است.

۵- پدهای سلولزی دوستار محیط زیست

مواد اولیه ای که برای درست کردن پد سلولزی مورد استفاده قرار می‌گیرد، تجزیه پذیر است به همین دلیل در هنگام تولید کردن هوای خنک، مواد آلاینده و سمی تولید نمی کند. استفاده از پدهای سلولزی نه تنها در هنگام استفاده بلکه حتی بعد از آن هم برای محیط زیست و انسان خطری نداشته و تجزیه می‌شود و حتی باکتری و قارچی که برای سلامتی انسان ها ضرر داشته باشد، تولید نخواهد کرد.

۶- راحت بودن استفاده و فرایند راه اندازی کولرهای آبی سلولزی

نسبت به کولرهای پوشالی، این کولرها به زمان کمتری برای راه‌اندازی نیاز دارند و برای تعمیر و نگهداری آن هم هزینه کمتری صرف می‌شود. به همین دلیل امروزه کولرهای آبی سلولزی دارای طرفداران بیشتری بوده و افراد بسیاری از آن استفاده می کنند.

۷- قابلیت شستشو در پدهای سلولزی

یکی از مزیت های مهم پدهای سلولزی این است که نسبت به نمونه پوشال معمولی، به راحتی شسته می‌شوند. شما می‌توانید بدون نگرانی از اینکه پدها تغییر شکل بدهند، آنها را تمیز کرده و بشویید. برعکس پدهای سلولزی، پوشال های معمولی دارای قابلیت شستن نیستند و محل بسیار مناسبی برای تجمع قارچ و آلودگی می‌باشند.

۸- مصرف انرژی پایین در کولرهای آبی سلولزی

کولرهای آبی سلولزی برای خنک کردن محیط قدرت بیشتری دارند و به همین دلیل مصرف برق آنها کمتر بوده و شما مجبور به پرداخت هزینه زیاد برق نخواهید بود. پد سلولزی در تمام شرایط آب و هوایی با رطوبت کم، دمای هوای محیط را کاهش می دهد. شما می توانید با خریدن کولرهای آبی سلولزی در هزینه های جانبی صرفه جویی کنید.

۹- محافظت از موتور کولر

یکی از ویژگی های کولرهای آبی سلولزی این است که آب در آنها جمع نمی شود. وقتی که کولر جذب آب زیادی داشته باشد، آب به طرف پایین می ریزد و باعث می‌شود به موتور کولر آسیب وارد شود. در کولرهای آبی سلولزی به دلیل جمع نشدن آب، از موتور کولر هم محافظت خواهد شد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  عایق رطوبتی کولر آبی | مزایای استفاده از عایق رطوبتی

۱۰- فیلتر هوا در کولرهای آبی سلولزی

کولرهایی که دارای پوشال معمولی می باشند تمام آلاینده ها و آلودگی ها را به راحتی از پوشال ها عبور می دهند و همین می تواند باعث ایجاد باکتری و قارچ شده و آنها را به محیط منتقل کند. این قارچ ها و باکتری ها می تواند ایجاد حساسیت کرده و حتی باعث بروز بیماری های مختلف شود. می توان گفت مهم ترین ویژگی این کولرهای سلولزی، عملکرد فیلتر هوا است که بدون پرداخت هزینه اضافه، هوای سالم و پاک را برای شما به وجود می آورد. این کولرها تمام گرد و غبار داخل هوا و همه آلودگی‌ها را جذب خود کرده و از وارد شدن آنها به محیط جلوگیری می کند.

البته در کنار این مزایایی که برایتان نام بردیم کولرهای سلولزی، معایبی هم دارند که شما را با آنها آشنا می کنیم:

معایب کولرهای آبی سلولزی چیست؟

کولرهای آبی سلولزی بسیار محبوب بوده و کارایی بسیار خوبی دارند و پدهای آن از کیفیت بالایی برخوردار هستند ولی با وجود همه موارد بیان شده، این کولرها هم دارای معایبی هستند که عبارتند از:

  • کولرهای آبی سلولزی دارای قیمت بالایی می باشند.
  • گاهی پدها بوی نامطبوعی می‌دهند.
  • ممکن است پدها شوره بزنند.
  • کولرهای آبی سلولزی برای مناطقی که دارای آب شور هستند، مناسب نیستند.

 قیمت بالای کولرهای آبی سلولزی

کولر سلولزی دارای قیمت زیاد است. البته قیمت بالای آن به دلیل مزایای زیاد این کولر می باشد.

گاهی پدها بوی نامطبوع می دهند.

هر چقدر هم که هزینه نصب این کولر کم باشد و هوای با کیفیت تر و خنک تری هم تولید کند، باز هم به دلیل ساختاری که این پدهای سلولزی دارند، گاهی بوی بدی از پدها در هوا پخش شده و می تواند عامل بیماری زا هم باشد.

کولرهای آبی سلولزی

 موارد مهمی که قبل از خریدن کولر باید به آن توجه کنید:

حالا که با معایب و مزایای کولر‌های آبی سلولزی آشنا شدید، می توانید مناسب ترین گزینه را برای خرید انتخاب کنید، ولی قبل از خرید، باید به آب و هوایی زندگی خود توجه کنید. توجه به ضخامت کولر، متراژ ساختمان، استحکام بدنه کولر و…. جزو موارد مهمی است که شما در هنگام خریدن این دستگاه باید به آن دقت داشته باشید.

کولرهای آبی سلولزی جدیدتر از کولرهای آبی معمولی بوده و مزایا و قابلیت های زیادی دارند. این کولرها نسبت به کولرهایی با پوشال معمولی کاربردی تر و مفیدتر هستند و به همین دلیل هزینه زیادی هم برای خرید آن باید پرداخت کنید ولی در نظر داشته باشید که خرید کولرهای آبی سلولزی می تواند هزینه های جانبی شما را کاهش دهد. با خریدن این کولرها، شما نیاز به سرویس کمتری داشته و همچنین نیازی به عوض کردن هر ساله پوشال‌های کولر ندارید.

با کولرهای آبی سلولزی آشنا شوید

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

مزایای پدهای سلولزی چیست

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا