پارتیشن بندی اداری جهت شخصی سازی فضا
پارتیشن بندی اداری میتواند امنیت کارمندان و همچنین اطلاعات محیط را تضمین کند. پارتیشن بندی روشی آسان و سریع برای شخصی سازی فضای کار بوده و نیازهای کسب و کار را تأمین میکند. پنلهای پارتیشن اداری انواع مختلفی دارد از پارتیشن شیشهای گرفته تا پارتیشنهای کوتاه. در کسب و کار باید پنلهای پارتیشن بندی بر اساس فضا و طراحی مورد نیاز انتخاب شود.
لزوم پارتیشن بندی اداری
چیدمان دفتر کار میتواند در عملکرد شرکت تأثیر بسزایی داشته باشد. در اصل باید بگوییم که اگر پارتیشن بندی درست اجرا شود، میتواند فضای مناسبی برای کار بوده و روحیه بهرهوری کارمندان شرکت را افزایش دهد. یکی از راههای به صرفه و ساده برای اینکه به این هدف دست پیدا کنید این است که از پارتیشنهای اداری استفاده کنید. نصب آسان و انعطاف پذیری آنها میتواند فضای مناسبی را در محیط کار ایجاد کرده و با ایجاد شرایط متنوع شما می توانید هر چیز را در جای خود قرار دهید و علاوه بر آن روش جذاب و شیکی است تا شما در محل کار جذابیت بصری ایجاد کنید.
قبل از اینکه شما از پارتیشن اداری در محیط کار استفاده کنید، باید ابتدا بدانید چه هدفی برای این کار دارید؟ آیا میخواهید تیم خود را گسترش دهید یا هدفتان محدود کردن فضاها و استفاده مناسب از تمام فضا میباشد؟ دانستن هدف کمک خواهد کرد که چیدمان را بهتر پیاده سازی کنید. گاهی لازم است از پارتیشنهای اداری بلند استفاده کنید زیرا ممکن است سر و صدا حواس کارمندان را پرت کند و گاهی لازم است برای پارتیشن از دیوارهای کوتاه استفاده کنید تا بتوانید با یک محیط مشترک، ارتباط مناسبی بین کارمندان ایجاد کنید. به هر حال باید فراموش نکنید که پارتیشن میتواند در ایمنی و سلامت کارمندان تأثیرگذار باشد. باید فضایی ایجاد کنید که نور طبیعی داشته و باز باشد تا بتواند در روحیه افراد تأثیر مثبتی بگذارد.
پارتیشن بندی اداری جهت شخصی سازی فضا
در طراحیهای مدرن اداری به دلیل انعطاف پذیر شدن ساختمان مجموعهها را بدون اتاق درست میکنند. به همین دلیل باید از پارتیشن بندی مناسب برای این محیط استفاده کرد ولی برای این کار باید به نکات مهمی توجه کنید. همانطور که میدانید کاربرد اصلی و مهم پارتیشنهای اداری این است که قسمتهای مختلف را از یکدیگر جدا میکنند. شما میتوانید با پارتیشن در کمترین زمان و به آسانی محیط کارتان را مطابق سلیقه و میل خود و بر حسب نیازتان تقسیم بندی کنید. وقتی برای هر کارمند یک فضای مجزا ایجاد شود، مسلماً راندمان کاری شرکت بالا میرود. با به وجود آمدن یک فضای مجزا برای کارمندان، افراد نسبت به کارشان احساس مسئولیت بیشتری کرده و تلاش بیشتری برای دستهبندی اسناد و مرتب کردن آنها انجام میدهند.
وقتی اتاق کارمندان از یکدیگر تفکیک شود آنها با آرامش بیشتری کار خود را انجام خواهند داد. استفاده کردن از پارتیشن اداری باعث میشود ساختمان اداره به شکل دلخواه و به طور شناور تقسیم بندی شود. از پارتیشن اداری امروزه برای جدا کردن ساختمانهای اداری استفاده میکنند. پارتیشنها در اندازهها و ابعاد مختلفی وجود داشته و از مواد مختلفی مثل شیشه، آلومینیوم و چوب درست میشوند. پارتیشنها علاوه بر اینکه فضا را از هم جدا میکنند برای طراحی دکوراسیون اداره هم مورد استفاده قرار میگیرند.
پارتیشنهای اداری همانطور که گفتیم در انواع مختلفی هستند مانند پارتیشن های اداری ام دی اف و شیشه، پارتیشن های دوجداره شیشهای سالید، پارتیشن های اداری کمد، پارتیشن های شیشهای آلومینیوم استیل، پارتیشن های دوجداره هایگلاس، پارتیشن های دوجداره آکوستیک و پارتیشن های دوجداره ام دی اف.
همانطور که میدانید ام دی اف دارای سطح صافی بوده و قابلیت رنگ آمیزی و روکش کاری دارد پس میتواند برای پارتیشن انتخاب مناسبی باشد. ام دی اف همچنین مقاومت زیادی در مقابل خمیدگی و تغییر شکل دارد و نوعی عایق صوتی هم برای محیط اداره محسوب میشود که از منتقل شدن از صدا به قسمتهای دیگر جلوگیری میکند.
پارتیشن بندی اداری چه مزایایی دارد؟
پارتیشن اداری یک روش ساده و ارزان است تا شما بتوانید برای کارمندان حریم خصوصی ایجاد کنید. این روش در مقایسه با دیوارهای مخصوص اداره جات، انعطاف پذیرتر و ارزانتر است و در صورت نیاز میتوانید به راحتی آنها را جابجا کنید. مثلاً میتوان با تغییر دادن اندازه قسمتها، آنها را کم و یا زیاد کرد. برای اینکه حریم خصوصی بیشتر حس شود، ارتفاع دیوارهای پارتیشن را میتوانید افزایش دهید و یا در صورت نیاز آنها را پایین بیاورید. از این پارتیشنها برای کم کردن سر و صداها در فضای اداری هم استفاده میشود و این کمک میکند که کارمندان دچار حواس پرتی نشده و برای انجام کار، تمرکز بیشتری داشته باشند.
لغت پارتیشن یک کلمه لاتین میباشد و مهمترین عملکرد آن هم در ادارجات برای تقسیم بندی و جداسازی محیط و همچنین استفاده کامل و بهینه از کل فضا میباشد. میتوان پارتیشنها را کشیده و آنها را تا سقف ادامه بدهید و هم میتوانید به صورت کوتاه از آن استفاده کنید. پارتیشنها در دو نوع متحرک و ثابت وجود دارند که نوع متحرک آن به شما کمک میکند در صورت نیاز به راحتی آنها را جابجا کنید و در ساختار شرکت تنوع ایجاد کنید، ولی اگر به جابجایی نیاز ندارید، میتوانید از پارتیشن ثابت استفاده کنید. معمولاً پارتیشنهای اداری از جنس شیشه، چوب و فلزاتی مثل آلومینیوم میباشند. پارتیشن اداری نه تنها محیط را زیبا میکند، بلکه باعث ایجاد فضایی آرام میشود و تمرکز کارکنان را افزایش میدهد.
انتخاب پارتیشنهای اداری مناسب
انتخاب پارتیشنهای اداری بستگی به فضای مورد نظر داشته و باید نیاز خود را برای استفاده از آنها در نظر بگیرید. انتخاب پارتیشن به عوامل زیادی بستگی دارد مثلاً پارتیشن میز برای دفترهای کوچک انتخاب مناسبی است. این پارتیشن در روی میز کار قرار گرفته و میز کار کارمندان را جدا میکند و فضایی را هم در کف اداره اشغال نخواهد کرد.
پارتیشنهایی هم تقسیم کننده اتاق هستند که در روی کف قرار میگیرند، اینها همه کارهترین تقسیم کننده هستند که رنگهای مختلفی داشته و کمی از سطح کف را اشغال میکنند. در هنگام انتخاب پارتیشن دقت داشته باشید که از جهت بصری هم باید چشمگیر باشد. پارتیشنهایی هم در روی سقف نصب میشوند که مثل پردههای شناور میباشند. بعضی از پارتیشنهای دیواری هم شیشهای بوده که مرز فیزیکی را در بین فضای کار ایجاد میکند و به دفتر کار فضای مدرن و براقی میبخشد.
انواع پارتیشن های اداری
همانطور که گفتیم در هنگام انتخاب پارتیشن مناسب، باید حتماً نیاز خود را در نظر بگیرید. لازم است ابتدا با انواع پارتیشنهای اداری آشنا باشید تا بهترین گزینه را انتخاب کنید:
۱- پارتیشن کف تا سقف
به این پارتیشنها، تمام قد هم میگویند. این پارتیشن بندی یک راه مناسب برای جدا کردن فضای کاری است که باعث میشود فضاها کاملاً از هم جدا شوند. میتوان گفت این نوع، بهترین جایگزین برای دیوارها هستند. برای این پارتیشن معمولاً از فلز استفاده میکنند و به راحتی میتوان آنها را از مکانی به مکانی دیگر منتقل کرد.
۲- پارتیشن شیشه ای
معمولاً این پارتیشنها به شکل پنلهای تمام قد و نیم قد درست میشوند و به دلیل سادگی و همچنین ایجاد فضای مدرن و شیک در محیط، بین مردم محبوبیت زیادی دارند. این پارتیشنها را معمولاً از آلومینیوم و شیشه درست میکنند و از مزیت مهم آن هم این است که باعث کاهش نویز میشوند و به خوبی نور را در تمام محیط کار پخش می کنند.
۳- پارتیشن نیم قد
یکی از متداولترین پارتیشنها نوع نیم قد است که محیطی خصوصی را برای کارمندان اداره ایجاد میکند و به راحتی میتوان آن را به مکان دیگری منتقل کرد. این پارتیشن ۴ دیوار دارد و یک دهانه هم برای ورود و خروج در نظر گرفته شده است. در اصل میتوان گفت دیوار چهارم آن وسط بوده و جای خالی دارد که افراد بتوانند از آن خارج شده و یا وارد شوند. داخل هر کابین هم یک فضا برای میز کار و رایانه وجود دارد.
۴- پارتیشنهای اداری با خاصیت جابجایی
این پارتیشنها قابل حمل بوده و به وسیله غلتکهایی که به پایین دیواره آنها وصل شده، به راحتی میتوانید آنها را جابجا کنید و از آن برای جداسازی فضا استفاده کنید.
۵- دیوارهای آکوردئونی
این پارتیشن تقریباً شبیه به پارتیشن قابل حمل بوده و دیوارهای آکوردئونی به شکل ظاهری پارتیشنبندی اداری را ایجاد میکند. این دیوارها اندازههای مختلفی دارند و شما میتوانید با توجه به نیازتان قد آن را بلند یا متوسط انتخاب کنید. دیوارهای آکاردئونی به راحتی جابجا میشوند و میتوانید آنها را تا کنید. مشکل این دیوارها این است که عایق صدا نبوده به زمین متصل نمیشوند.
سخن پایانی
امروزه در دفاتر کوچک و بزرگ در سراسر دنیا پارتیشنهای اداری دیده میشوند. شما حتی یک دفتر مدرن هم به سختی میتوانید پیدا کنید که حداقل یک پارتیشن در آن نباشد. پارتیشنها بسیار مفید بوده و نیازهای اداری را برطرف میکنند و در طیف وسیعی از ادارات کاربرد دارند.
به وسیله پارتیشن میتوان یک دفتر کار ساده و موقت و یک نفره و یا حتی یک اتاق مدیره و یا اتاق کنفرانس موقت ایجاد کرد. پارتیشن بندیهای اداری برای دفاتری که تحت مالکیت شخص بوده و یا حتی اجاره هستند هم مناسب است. استفاده از آنها نیاز به مجوز نداشته و به راحتی و در کمترین زمان میتوان آنها را برپا کرده و مونتاژ کنید.
در گذشته از دیوارهای ثابت و گچی و یا دیوارهای پیش ساخته برای سازههای ساختمانی اداره جات استفاده میشد و جابجا کردن دیوارها کار بسیار سختی بود ولی امروزه استفاده از پارتیشنهای اداری کار را راحت کرده و میتوانید بدون هزینه زیاد و همچنین تخریب دیوارها، آنها را جابجا کرده و محیط دلخواهتان را ایجاد کنید.
پارتیشن بندی اداری جهت شخصی سازی فضا
امتیاز سردبیر
مجموع امتیاز
پارتیشنهای اداری با خاصیت جابجایی