تعمیرات پکیج و آب گرمکن

دلیل آب دادن آبگرمکن دیواری چیست و چطور آن را برطرف کنیم؟

دلیل آب دادن آبگرمکن دیواری چیست و چطور آن را برطرف کنیم؟ | عیب یابی آبگرمکن دیواری

آبگرمکن‌ها نیز مانند وسایل دیگر باید به صورت صحیح مورد استفاده قرار بگیرند. مشکلات آبگرمکن‌ها مانند سوراخ شدن و نشتی قسمت‌های مختلف موجب بروز مشکلات زیادی خواهند شد. هر کدام از این مشکلات علت‌های خاصی داشته و برای برطرف کردن آنها باید دلیل آنها را پیدا کنید. بهتر است که از بروز این مشکلات پیشگیری کنید. در این صورت از آسیب‌ها و ضررهای بعدی جلوگیری خواهد شد.

دلایل نشت آب از آبگرمکن دیواری

  • سوراخ شدن و ترک برداشتن قاب برنجی
  •  خرابی و یا ترک برداشتن بخشی از شیر احتراق
  • مشکل و خرابی در اورینگ محوری که برای تنظیم دما می‌باشد.
  • لوله مبدل گرمایی سوراخ است.
  • واشر خرابی دارد.
  • لوله‌ای که مخصوص بیرون آمدن آب گرم مبدل است شل شده است.
  • شیر احتراق آهسته شل است.
  • کاسه نمدی شیر تغذیه خراب است.

دلیل سوراخ شدن آبگرمکن دیواری

سوراخ شدن آبگرمکن دیواری دلایل متفاوتی می‌تواند داشته باشد که می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • مهره رابطی که به رگلاتور آب وصل است، شل شده است.
  • واشری که به مهره رابط رگلاتور وصل است، خراب است.
  • درپوش رگلاتور شل شده است.
  • بدنه رگلاتور ترک برداشته و یا سوراخ شده است.
  • واشر و دنده درپوش رگلاتور خراب است.
  • دیافراگم رگلاتور خرابی دارد.

چرا شیر اطمینان آبگرمکن دیواری آب می‌دهد؟

یکی از مشکلاتی که کاربران با آن مواجه می‌شوند این است، که از شیر اطمینان آبگرمکن دیواری نشت آب رخ می‌دهد. شیر تخلیه یا همان شیر اطمینان از قطعه‌های اصلی هر آبگرمکن می‌باشد، که در پایین اتصالات قرار دارد و فشار درونی را کنترل می‌کند و امکان دارد به علت‌های گوناگونی فشارهایی را تحمل کند و این موجب سوراخ شدن شیر اطمینان خواهد شد.

به عنوان نمونه وقتی یک شوک گرمایی وارد می‌شود یا به صورت غیر منتظر ضربه‌هایی وارد می‌شود، می‌تواند موجب شود که شیر اطمینان سوراخ شود. سوراخ شدن شیر اطمینان موجب کم شدن فشار آبگرمکن خواهد شد. وقتی فشار آبگرمکن افت پیدا می‌کند، نشان دهنده سوراخ بودن شیر اطمینان یا همان شیر تخلیه می‌باشد. چنانچه شیر تخلیه سوراخ باشد، باید با کارشناس تعمیرات آبگرمکن تماس حاصل کنید تا آن را برای شما عوض کند.

برای عوض کردن شیر اطمینان در آبگرمکن برقی و گازی باید برق و گاز را قطع کنید و سپس آب سرد را ببندید و با استفاده از شلنگ آب را تخلیه نمایید. در ابتدا یک طرف شلنگ را به شیر تخلیه و طرف دیگر آن را در فاضلاب قرار دهید. سپس شیر آب گرم و شیر اطمینان را باز کنید، تا هوایی که در مخزن وجود دارد خارج شود مخزن باید کاملاً تخلیه شود تا بتوانید با استفاده از آچار فرانسه شیر اطمینان را عوض نمایید. برای نصب شیر جدید از نوار تفلون استفاده نمایید وقتی شیر را قرار دادید، لوله ها را متصل کنید باید توجه کنید، که قبل از باز کردن شیر ورودی گاز، آبگرمکن را از آب پر کنید.

آب بندی نادرست اتصالات موجب نشت آبگرمکن دیواری

اتصالاتی که به آبگرمکن وصل هستند دو نوع می‌باشند. یکی از این اتصالات به آبگرمکن متصل است و دیگری اتصالاتی که به بخش زیر آبگرمکن وصل می‌شوند. در صورتی که این اتصالات به صورت نادرست آب‌بندی و وصل شود، موجب خواهد شد که آبگرمکن با مشکل نشت آب روبرو شود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  روش ریست کردن پکیج ایران رادیاتور| رفع مشکلات پکیج ایران رادیاتور

در صورتی که دلیل نشت آب از آبگرمکن به علت آب بندی اتصالات است، باید همه اتصالات را مورد بررسی قرار دهید. وقتی که مطمئن شدید، نشت آبگرمکن به کدام قسمت مربوط است، باید همه شیر های ورودی و خروجی را بسته و نسبت به تعمیر و تعویض قطعه اقدامات لازم را انجام دهید.

آبگرمکن دیواری

سوراخ شدن یا ترک خوردن مبدل

ترک خوردن و یا سوراخ شدن مبدل می‌تواند از جمله علت‌های نشت آب از آبگرمکن دیواری باشد. در صورتی که آبگرمکن تک مبدله است، با شکستن و یا ترک برداشتن مبدل این مشکل بروز خواهد کرد. در این حالت در پایین آبگرمکن قطره‌های آب را خواهید دید. علت این مشکل سوراخ شدن راه‌های ورودی است که به دلیل داغ بودن آب ایجاد می‌شود. چون لوله‌های آب گرم با شعله مستقیم در تماس هستند، در صورتی که از آب گرم استفاده شود نشت آب بیشتر خواهد شد. برای اینکه آبگرمکن عملکرد بهتری داشته باشد، بهتر است مبدل را عوض کنید.

پارگی لوله ها یا اتصالات

در درون آبگرمکن محل حرکت آب لوله‌ها می‌باشند و مرغوب بودن و کیفیت خوب آنها بسیار اهمیت دارد. این لوله‌ها بیشتر برنجی بوده و به راحتی دچار آسیب و نشتی نمی‌شوند. دلیل آسیب دیدن و ترک خوردن لوله‌ها در برخی موارد آسیب دیدن اورینگ می‌باشد. آسیب دیدن واشرها یا همان اورینگ به علت دمای زیاد دستگاه می‌باشد. البته به غیر از این عوامل گوناگون دیگری مثل ضربه خوردن لوله‌ها و رسوب گرفتن آنها می‌تواند موجب ایجاد مشکل نشت آب از آبگرمکن خواهد شد که باید همه این موارد مورد بررسی قرار بگیرند.

سوراخ شدن آبگرمکن دیواری

یکی دیگر از عواملی که موجب می‌شود از آبگرمکن دیواری نشت آب رخ دهد این است که مخزن دستگاه سوراخ شده است. مخزن آبگرمکن به علت حرارت مستقیم و زیاد امکان دارد که به مرور زمان سوراخ شده یا به دلیل پوسیدگی ترک بردارد. به همین علت وقتی آبگرمکن سوراخ می‌شود از آن آب نشت خواهد کرد. برای اینکه این مشکل را برطرف کنید بخشی از مخزن آبگرمکن دیواری که سوراخ است را باید جوش بزنید.

یکی از راهکارها برای اینکه سوراخ مخزن آبگرمکن را برطرف کنید، این است که از خمیر اپوکسی استفاده نمایید. این راهکار از جمله شیوه های جدید برای برطرف کردن نشتی از آبگرمکن می باشد. وقتی که سوراخ مخزن آبگرمکن دیواری را پیدا کردید، با سمباده آن را تمیز کنید و از خشک بودن آن اطمینان حاصل کنید.

دستکش پوشیده و مقداری از خمیر اپوکسی را ورز دهید و مخلوط نمایید و خمیر را در قسمت سوراخ و اطراف آن تا شعاع ۴ سانتی متری بزنید. خمیر اپوکسی با گذشت یک ساعت سفت خواهد شد.

نشت آب از لوله آب

لوله آب در بالای آبگرمکن قرار داده شده است. در برخی مواقع امکان دارد که آب از این قسمت نشت کند و از عایق گذشته و به زمین بریزد. در این حالت کاربران فکر می‌کنند که آبگرمکن با مشکل نشتی مواجه شده است، اما اینگونه نیست. لوله ای که در بالای آبگرمکن قرار دارد را مورد بررسی قرار دهید. در صورتی که لوله نشتی دارد و سوراخ شده است، باید آن را عوض کنید. قبل از اینکه اقدامی برای عوض کردن این لوله ها انجام دهید، باید شیر فلکه را ببندید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  دلایل خاموش شدن پکیج پس از چند ثانیه

چکه کردن پایه لوله دستگاه

پایه لوله دستگاه در بالای آن قرار دارد. این پایه‌ها باریک می‌باشند، به همین علت در آنها امکان وجود مشکل نشتی بسیار زیاد است. در آبگرمکن‌های گازی و برقی این دلیل و مشکل زیاد اتفاق می‌افتد. برای اینکه مشکل را برطرف کنید، باید پایه لوله را عوض کنید.

 آبگرمکن دیواری

واشر المنت در آبگرمکن برقی

اگر نشت آب از بخش داخلی آبگرمکن برقی است، می‌توانید واشر المنت آن را بررسی نمایید. آبگرمکن‌های برقی دارای دو المنت می‌باشند که در پشت کاور واشرها قرار گرفته و به مخزن وصل می‌باشد. برق دستگاه را قطع کنید و سپس پیچ‌های کاور آبگرمکن را باز نمایید و علت نشتی را بیابید.

در صورتی که به خاطر المنت است، باید واشر را عوض کنید. برای اینکه واشر را عوض کنید، مخزن را به صورت کامل تخلیه نمایید. شیر آب سرد را بسته و شلنگی به آن متصل کنید، توجه کنید، که مخزن تا المنت به صورت کامل تخلیه گردد. با استفاده از آچار المنت را باز کرده و واشری که ایراد دارد را بردارید و پایین المنت را با دقت و به صورت کامل تمیز نمایید. المنت و واشر جدید را در مکان خودشان به صورت صحیح نصب کرده و محکم کنید.

وقتی این مراحل را انجام دادید شیر تخلیه را سفت کنید و شیر ورودی را باز نمایید، تا مخزن دستگاه از آب پر شود.

نشت آب از فلکه دما و فشار

وقتی شیر فلکه آبگرمکن را اتصال می‌دهید، باید عایق کاری آن با دقت انجام شود و با استفاده از نوار تفلون و چسب لوله آن را ببندید. در این صورت وقتی فشار آبگرمکن بیش از اندازه بالا می‌رود یا آبگرمکن بیش از اندازه داغ می‌شود، از اطراف آن آب چکه نخواهد کرد. برای اینکه از این مشکل جلوگیری نمایید، باید اطمینان حاصل کنید که فشار آب به صورت صحیح تنظیم شده است. اگر پس از تنظیم دما و فشار باز هم نشت آب در فلکه فشار و دما وجود دارد، باید توسط لوله کش مورد بررسی قرار بگیرند.

سخن تکمیلی

آبگرمکن دیواری با توجه به مزایایی که دارد، زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد. این آبگرمکن‌ها ابعاد کوچک و جمع و جوری دارند و فضای زیادی برای نصب نیاز نخواهند داشت. این مورد برای افرادی که با کمبود فضا مواجه هستند، بسیار اهمیت دارد. آبگرمکن دیواری نیز مانند وسایل دیگر ممکن است به مرور زمان به دلایل مختلف با ایرادات و مشکلاتی مواجه شود، که از جمله آنها می‌توان به نشت آب از آبگرمکن دیواری اشاره کرد.

دلایل زیادی برای بروز این مشکل وجود دارد که این موارد را در بالا توضیح دادیم. برای اینکه بتوانید عیب یابی و تعمیر آبگرمکن دیواری خود را به صورت اصولی انجام دهید، باید با دلایل نشت آب از این دستگاه آشنا باشید. در این صورت می‌توانید اقدامات لازم را برای رفع مشکل انجام دهید.

دلیل آب دادن آبگرمکن دیواری چیست و چطور آن را برطرف کنیم؟

امتیاز سردبیر

مجموع امتیازات

بررسی دلایل آب دادن آبگرمکن دیواری

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا