تعمیرات لباسشویی

انواع مختلف موتور ماشین لباسشویی

وجود یک ماشین لباسشویی در هر خانه‌ای به یکی از نیازهای بسیار ضروری تبدیل شده و کمتر خانه ای را می توان پیدا کرد که در آن ماشین لباسشویی وجود نداشته باشد. یکی از مهم‌ ترین و اصلی‌ ترین قطعات موجود در ماشین لباسشویی موتور آن می باشد. امروزه شرکت ها از موتورهای مختلف و متنوعی در ماشین لباسشویی ها استفاده می کنند که هر کدام از آنها دارای ویژگی ها و شاخصه های مختلفی می‌باشد و کاربران با در نظر گرفتن بودجه و نیاز خود اقدام به خرید یکی از آنها می کنند.

کاربرد موتور در ماشین لباسشویی

همانطور که گفتیم اصلی ترین قطعه موجود در ماشین لباسشویی موتور آن است و در واقع موتور است که باعث راه اندازی و کار کردن ماشین لباسشویی می شود. موتورهایی که داخل ماشین لباسشویی به کار برده می شوند انواع متفاوتی دارند و هر کدام از آنها دارای مکانیسم عمل مختلفی می باشند. در ادامه مطلب قصد داریم به معرفی انواع مختلف موتور در ماشین لباسشویی ها بپردازیم و کارکرد هرکدام را توضیح دهیم و تفاوت بین آنها را بیان کنیم. جهت دریافت خدمات مربوط به نصب و تعمیرات ماشین لباسشویی می توانید با تلفن های ایبک امداد تماس گرفته و از کارشناسان ما کمک بگیرید.

معرفی انواع مختلف موتور در ماشین لباسشویی

چنانچه جهت خرید یک دستگاه ماشین لباسشویی اقدام کنید و به فروشگاه های لوازم خانگی بروید حتما این سوال به ذهن شما می رسد که موتور ماشین لباسشویی از چه نوعی می باشد و عملکرد آن چگونه است. شاید اصطلاحات تخصصی در مورد موتور را ندانید و از تفاوت آنها با هم آگاه نباشید. انواع مختلف موتور ماشین لباسشوییموتورها دارای قدرت متنوعی هستند و هر چقدر قدرت آنها بالاتر باشد شست و شو نیز بهتر انجام می شود. داشتن آگاهی و اطلاعات کافی در مورد موتور ماشین لباسشویی ها می تواند باعث شود که شما انتخاب بهتری داشته باشید. برای آنکه با انواع مختلف موتور در ماشین لباسشویی آشنا شوید تا انتهای مطلب را دنبال کنید.

موتور معمولی تسمه ای

یکی از قدیمی ترین موتورهایی که در ماشین لباسشویی ها به کار می رود موتور معمولی یا تسمه ای می باشد. به این موتورها موتور ذغالی هم گفته می‌شود و از قدیمی ترین موتورهایی است که در این دستگاه ها استفاده می شود. میزان سروصدا در موتور تسمه ای تقریباً زیاد است و به همین خاطر امروزه از این نوع موتور در ماشین لباسشویی ها کمتر استفاده می شود. معمولاً ماشین لباسشویی های قدیمی دارای ارزش زیادی بودند و موتور تسمه ای یکی از دلایل بروز این مشکل در آنها بود و به همین خاطر طراحان به فکر ساخت موتوری افتادند که فاقد لرزش و صدا در حین کارکرد باشد. موتور تسمه ای به علت ساختار ساده‌ای که دارد نسبت به دیگر موتورها قیمت کمتری دارد. تعمیر کردن و یا تعویض آن هم با هزینه کمتری مواجه می‌شود و تعمیرات آن راحت‌ تر انجام خواهد شد زیرا پیچیدگی خاصی در ساختار آن وجود ندارد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  راهنمای جامع رفع خطای ماشین لباسشویی هوور Hoover

موتورهای دیجیتال یا بدون تسمه

موتورهای دیجیتال یا بدون تسمه از موتورهایی هستند که به صورت متداول در ماشین لباسشویی های امروز به کار گرفته می‌شوند. به علت سروصدا و لرزشی که در موتورهای تسمه ای ایجاد می شد طراحان اقدام به تولید موتورهای دیجیتالی و بدون تسمه کردند و آنها را داخل ماشین لباسشویی ها به کار گرفتند. این موتورهای دیجیتالی لرزش و صدای زیادی هنگام کار کردن ندارند و باعث آرامش خاطر مصرف کنندگان خواهند شد. در ساختار موتور دیجیتالی یک برد الکترونیکی وجود دارد که موتور به کمک آن راه اندازی می شود. برد الکترونیکی در موتور دیجیتالی به کار گرفته شده و بر اساس نوع ماشین لباسشویی متفاوت می باشد و همچنین دارای ویژگی های خاص و منحصر به فردی است. ظرفیت موتورهای دیجیتال یا بدون تسمه از موتور تسمه ای بیشتر است و به همین خاطر مصرف انرژی در آن کم شده است. با حذف تسمه در موتور ماشین لباسشویی راندمان کار موتور تا حد زیادی بالا رفته و احتمال خراب شدن آن نیز کاهش پیدا می‌کند.

موتور دایرکت درایو

یکی از جدیدترین نوع موتورهایی که در ماشین لباسشویی استفاده می شود موتور دایرکت درایو است. در این موتورها جریان برق به شکل مستقیم می باشد و همچنین یک درایور یا برد الکترونیکی در موتور دایرکت درایو وجود دارد که جهت راه اندازی کردن موتور مورد استفاده قرار می گیرد. موتور دایرکت درایو که معمولاً به آن موتور گیربکسی هم گفته می‌شود از نوع موتور دیجیتال یا بدون تسمه است و بر خلاف نام آن هیچ گیربکس و چرخ دنده ای در آن به کار گرفته نمی شود. امروز ماشین لباسشویی ها بیشتر با موتور دایرکت درایو هستند و این موتورها هیچ گونه صدا و لرزشی ندارند و از قدرت بالایی هم برخوردار می باشند. به همین خاطر با استقبال بسیار زیادی مواجه شده و مشتریان بسیار از آن رضایت دارند.

ویژگی های موتور دایرکت درایو

به صورت کلی می توانیم موتور دایرکت درایو را شامل ویژگی های زیر بدانیم.انواع مختلف موتور ماشین لباسشویی

  • لرزش کمتر و عملکرد بدون سروصدا
  • ضمانت قطعات موتور
  • ماندگاری بیشتر قطعات موتور دایرکت درایو
  • اندازه بزرگ مخزن لباسشویی
  • سرعت چرخش بیشتر
  • خشک شدن لباس ها در زمان کمتر

از معایب موتور دایرکت درایو می توان به هزینه تعمیرات آن اشاره کرد که نسبت به موتورهای دیگر بیشتر است. البته نیاز به تعمیر در این موتورها به ندرت اتفاق می افتد و به همین خاطر نسبت به موتور معمولی مقرون به صرفه تر هستند. تولید کنندگان به به علت آنکه این موتورها کمتر با مشکل مواجه می شوند ضمانت طولانی مدت بر روی آنها قرار می دهند. این روزها بیشتر برندهای معتبر داخلی و خارجی مانند مثل سامسونگ و ال جی در ساختار ماشین لباسشویی های خود از موتور دایرکت درایو استفاده می‌کنند و این مزیت عالی برای ماشین لباسشویی ها می باشد.

موتور آسنکرون در ماشین لباسشویی

یکی دیگر از انواع موتورهایی که در ماشین لباسشویی ها به کار گرفته می‌شود موتور آسنکرون می باشد که از محافظ حرارتی در آن استفاده می شود. این نوع موتورها به خازن برای راه اندازی نیاز دارند. ماشین لباسشویی هایی که از موتور آسنکرون در دستگاه استفاده کرده اند، دارای دور کند و تند می باشند و همچنین در دور تند آن امکان خشک نمودن لباس ها وجود دارد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  قطعات مختلف ماشین لباسشویی و عملکرد هر یک | اجزای ماشین لباسشویی

موتور یونیورسال در ماشین لباسشویی

یکی از موتورهایی که داخل ماشین لباسشویی ها به کار گرفته می‌شود موتور یونیورسال است که یک برد الکترونیکی در ساختار آن وجود دارد. همچنین یک تاکو ژنراتور جهت کنترل از راه دور در این موتورها مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت موتور یونیورسال نسبت به موتور تسمه ای بسیار گران تر است و چنانچه با مشکل مواجه شود تعمیر آن هم نیاز به هزینه زیادی خواهد داشت.

علائم سوختن موتور ماشین لباسشویی

هر مشکلی که در روند کارکرد ماشین لباسشویی ایجاد شود می تواند نشانه ای از خراب شدن یکی از قطعات دستگاه باشد. پس از چند سال استفاده کردن از ماشین لباسشویی با کارکرد آن به خوبی آشنا خواهید شد و اگر تغییری در روند آن حس کردید باید احتمال دهید که خراب شده است. یکی از مواردی که خراب شدن آن باعث اختلال کلی در کارکرد ماشین لباسشویی می شود موتور دستگاه می باشد. برای آن که از سوختن موتور و یا نیم سوز شدن آن مطمئن شوید باید موارد زیر را بررسی کنید.

  • اگر ماشین لباسشویی نتواند لباس ها را به صورت کامل خشک کند می تواند یکی از دلایل خراب شدن موتور آن باشد. در این شرایط لباس ها بیش از اندازه مرطوب هستند.
  • چنانچه مخزن ماشین لباسشویی چرخش و فرمان آبگیری و خشک کردن را صادر نکند ممکن است موتور آن دچار مشکلی شده باشد.
  • استشمام بوی سوختگی از موتور ماشین لباسشویی احتمال سوختن موتور را افزایش می دهد.
  • اگر ماشین لباسشویی به صورت ناقص آبگیری کند و یا اصلا آبگیری نکند این احتمال وجود دارد که موتور آن نیم سوز شده باشد و یا به طور کلی سوخته باشد.
  • یکی دیگر از دلایلی که می تواند نشان دهنده خراب شدن موتور ماشین لباسشویی باشد خاموش شدن ناگهانی دستگاه حین کار کردن است. در این موارد معمولا ماشین لباسشویی داغ می کند و پس از آن خاموش می شود.
  • اگر ماشین لباسشویی دچار تکان های شدید و همچنین سروصدای زیاد شود می تواند یکی از علائم خراب شدن موتور باشد.

انواع مختلف موتور ماشین لباسشویی

  • یکی دیگر از نشانه های نیم سوز شدن موتور در ماشین لباسشویی به جا ماندن کف و پودر رختشویی بر روی لباس ها می باشد. در این صورت آبکشی به صورت کامل انجام نمی‌شود و این مورد می تواند از نشانه های سوختن موتور باشد.
  • عدم چرخش کامل موتور در ماشین لباسشویی می تواند یکی دیگر از علائم خراب شدن موتور و یا سوختن آن باشد.

سخن پایانی

در این مقاله از ایبک امداد انواع متنوع موتورهای ماشین لباسشویی را مورد بررسی قرار داده و ویژگی های هر کدام از آنها را توضیح دادیم. از آنجایی که موتورهای معمولی دارای لرزش و سروصدای زیاد بود به همین خاطر نوع جدیدتری از موتور به بازار وارد شد. امروزه بیشتر از موتور دایرکت درایو که از نوع موتور دیجیتالی و بدون تسمه می باشد در ماشین لباسشویی ها استفاده می گردد و از مزایای آن بدون لرزش و بدون صدا بودن آن است. همچنین این موتورها دارای راندمان و قدرت بسیار زیادی هستند.

انواع مختلف موتور ماشین لباسشویی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

انواع مختلف موتور ماشین لباسشویی

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا