تعمیرات کولر آبی

کولر سلولزی چیست | راهنمای خرید کولر سلولزی

تحمل کردن گرما در فصل داغ تابستان به یکی از مهم‌ترین دغدغه ها برای افراد تبدیل شده است. همچنین انتخاب یک وسیله سرمایشی جهت خنک نمودن محیط چالش بزرگی برای افراد محسوب می شود. کولر آبی یکی از پرمصرف ترین وسایل سرمایشی می باشد که در بیشتر مناطق کشور مورد استفاده قرار می گیرد. البته باید بگوییم که استفاده کردن از کولر آبی در مناطق جنوبی و شمالی به علت شرجی بودن زیاد رایج نیست. انواع مختلف کولر آبی دارای کارکرد مشابهی می باشند اما در برخی از ویژگی ها و امکانات متفاوت هستند. یکی از سیستم های خنک کننده کولر های سلولزی می باشند که نسبت به کولر پوشالی قدمت کمتری دارند و بیشتر مورد استقبال مردم قرار گرفته اند.

کولر سلولزی چیست؟

کولرهای آبی به واسطه ایجاد رطوبت برای خنک کردن محیط اقدام می‌کنند. همه کولرهای آبی چنین ساختاری دارند. مهمترین تفاوتی که بین کولر سلولزی و دیگر مدل های کولر آبی وجود دارد استفاده کردن از پوشال معمولی می باشد. کولر سلولزی که از نامش پیداست در آن از پوشال سلولزی استفاده می‌شود اما در کولرهای دیگر پوشال چوبی معمولی وجود دارد. این پدها که همان پدهای سلولزی می باشند و به جای پوشال معمولی در کولرها قرار می‌گیرند تاثیر زیادی نیز در راندمان و عملکرد کولر آبی خواهند داشت. وظیفه پد های سلولزی دقیقا با پوشال معمولی یکسان می باشد اما میزان تراکم و جنس آنها با یکدیگر تفاوت دارد. با توجه به آن که مدت زمان زیادی از ارائه این پد ها به بازار نگذشته است اما کارکرد آنها بسیار عالی بوده و توانسته طرفداران زیادی جذب کند و البته بسیار پرفروش نیز می باشد.

نحوه کارکرد پدهای سلولزی چگونه است؟

پد های سلولزی به صورت ورقه های بسیار منظم و نازک می باشد که جنس آن ها از سلولز می باشد. میزان رطوبت پذیری در پدهای سلولزی بسیار بالاست و همچنین قابلیت جذب رطوبت را در حد بسیار زیادی دارند.کولر سلولزی چیست؟/راهنمای خرید کولر سلولزی به همین خاطر میزان خنک کنندگی در کولر های سلولزی نسبت به کولر هایی که دارای پوشال معمولی می باشند بسیار بیشتر است و می توانند مقدار بیشتری آب جذب کرده و همیشه مرطوب می مانند به همین خاطر در مناطقی که هوای آنجا خشک و گرم می باشد استفاده از کولر سلولزی توصیه می شود زیرا می تواند هوا را مرطوب و خنک نگه داشته و به محیط داخلی انتقال دهد. نحوه عملکرد پد سلولزی مشابه پوشال معمولی می باشد با این تفاوت که جذب رطوبت در آنها بیشتر است و محیط را بهتر خنک می کند.

مزایا و معایب کولرهای سلولزی

کولرهای سلولزی دارای مزایای بسیاری می باشند که در ادامه مطلب به بررسی هرکدام از آنها می پردازیم.

راندمان بالای کولر

همانطور که گفتیم میزان جذب آب توسط پدهای سلولزی در این نوع کولرها بسیار بیشتر نسبت به پوشال معمولی می باشد. همین موضوع باعث می شود تا مقدار خنک سازی کولر و راندمان کار دستگاه به کمک پدهای سلولزی افزایش پیدا کرده و بر اساس گزارش های داده شده کولرهایی که از پد سلولزی در آنها استفاده شده است راندمان کاری بیشتری دارند. در واقع عملکرد آنها ۸۰ درصد از کولرهای معمولی بیشتر است. ساختار پدهایی که در کولرهای سلولزی استفاده می شود از جنس سلولز می باشند و منظم، یکپارچه و مستحکم هستند. این ساختار موجب می‌شود که پدها زمان بسیار زیادی بتوانند بدون تغییر شکل و ایراد مورد استفاده قرار گیرند علاوه بر آن به علت آنکه میزان زیادی رطوبت جذب می کنند دچار افتادگی نیز نخواهند شد و شکل آنها تغییر نمی کند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  آشنایی با کولر آبی رومیزی | آموزش مراحل نصب کولر آبی

میزان بالای جذب آب

پدهای سلولزی دارای ساختار یکپارچه می باشند و جذب آب هم در آنها به طور یکنواخت انجام می گیرد. به همین خاطر کولرهایی که دارای پد سلولزی می باشند می توانند هوا را خنک تر و مرطوب تر کنند.

جنس پدهای سلولزی و میزان ماندگاری آنها

جنس پدهای سلولزی بیشتر از گالوانیزه و آلومینیوم می باشد. همین موضوع موجب می‌شود تا مقاومت آنها زیاد شده و وقتی در مجاورت آب قرار می گیرند اکسیده نشوند. همچنین میزان طول عمر و ماندگاری پدهای سلولزی بسیار بالاست و می توانند باعث افزایش عمر کولر آبی نیز شوند. با توجه به ماندگاری بالا و جنس محکمی که دارند نیازی نیست که هر سال این پدها تعویض گردند و کاربر می تواند هر چند سال یک بار اقدام به تعویض پدهای سلولزی نماید. پدهای سلولزی به خاطر جنسی که دارند کمتر دچار رسوب می شوند و سرعت رسوب گذاری در آنها بسیار پایین می باشد.

سازگاری با محیط زیست

مواد اولیه ای که در تولید پدهای سلولزی استفاده شده است کاملاً تجزیه پذیر می باشند به همین خاطر می توان گفت که هوای خنکی که حاصل کار کولرهای سلولزی می باشد هیچ مواد آلاینده و سمی ندارد. کولر سلولزی چیست؟/راهنمای خرید کولر سلولزیبه همین خاطر به محیط زیست آسیب نمی رساند و علاوه بر آن برای جان انسان ها نیز بی خطر می باشد زیرا به راحتی قابل تجزیه است. همچنین هیچ نوع باکتری و قارچی در آن رشد نمی کند و ضرری برای سلامتی انسان ندارد.

نصب و راه اندازی آسان

کولر سلولزی نسبت به کولرهای معمولی مدت زمان کمتری برای نصب و راه اندازی نیاز دارند. علاوه بر آن برای مراقبت و نگهداری از آنها هزینه کمتری نیاز می باشد به همین خاطر کولرهای سلولزی طرفداران بیشتری نسبت به کولرهای آبی که دارای پوشال معمولی می‌باشند دارند. یکی از کاربردی ترین و بهترین مزایای پدهای سلولزی این است که قابلیت شستشو دارند و به راحتی می توانید آنها را شستشو دهید بدون آنکه کوچکترین دغدغه‌ای در رابطه با تغییر شکل آنها داشته باشید اما پوشال های معمولی را نمی توان شست و به همین خاطر این پوشال ها محل خوبی برای انباشته شدن آلودگی ها و میکروب ها می شوند.

میزان مصرف انرژی

کولرهای سلولزی دارای قدرت زیادی جهت خنک کردن محیط می باشند و علاوه بر آن هزینه مصرف برق در آنها نسبت به کولرهای معمولی بسیار کمتر است. کولرهای سلولوزی می توانند با رطوبت پایین در شرایط هوایی مختلف دمای هوا را بسیار کاهش دهند. بنابراین با خرید کولر سلولزی می توانید در هزینه‌های مربوط به مصرف انرژی صرفه‌ جویی نمایید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  مزیت های استفاده از سایبان کولر آبی چیست؟

امنیت بالای موتور

یکی از ویژگی های بارز کولر سلولزی این است که آب در این کولرها تجمع پیدا نمی کند زیرا پدهای سلولزی جذب آب بالایی دارند. اگر جذب آب زیاد نباشد و آب تجمع پیدا کند به سمت پایین ریزش پیدا کرده و می تواند موجب آسیب به موتور کولر آبی شود به همین خاطر کولر سلولزی با ممانعت از تجمع آب می تواند از موتور کولر محافظت کند.

توانایی فیلتر هوا

کولر هایی که دارای پوشال معمولی می‌باشند به راحتی آلودگی و آلاینده ها را از خود عبور خواهند داد. علاوه بر آن با تولید باکتری و قارچ ها و انتقال آنها به محیط خانه می توانند باعث ایجاد انواع حساسیت ها و بیماری های مختلف شوند. یکی از ویژگی‌های بارز کولر سلولزی ایجاد هوای سالم و پاک می باشد. این کولرها در نقش فیلتر هوا عمل می کنند و بدون پرداخت هیچ هزینه ای هوای سالم و تمیز را برای کاربران فراهم می نمایند. علاوه بر آن گرد و غبار، ذرات معلق و آلودگی ها را نیز به خود جذب می‌کنند و از ورود آنها به محیط جلوگیری خواهند کرد.

اگر بخواهیم در مورد معایب کولرهای سلولزی صحبت کنیم تنها ایرادی که می‌توان به آنها گرفت هزینه بیشتر آن نسبت به کولرهای معمولی می باشد. به علت پدهای سلولزی که در ساختار کولر آبی سلولزی استفاده می شود هزینه خرید آن نسبت به کولر معمولی بیشتر است.

پیشنهاداتی قبل از خرید کولر آبی

پیش از این در مورد مزایا و معایب کولر آبی سلولزی صحبت کردیم اما قبل از خرید کولر باید به موارد مهمی دقت کنید و بر اساس آنها اقدام به خرید نمایید.

  • شرایط آب و هوای محیط زندگی شما
  • ظرفیت مورد نیاز
  • متراژ ساختمان
  • استحکام بدنه کولر
  • ضخامت کف کولر

مواردی که در بالا بیان کردیم از مهمترین نکاتی است که قبل از خرید کولر آبی باید به آن توجه نمایید. کولرهای سلولزی جدیدتر از کولرهای آبی معمولی می باشند و دارای مزایا و قابلیت های زیادی نیز هستند. از آنجایی که در ساختار کولر سلولزی از پد سلولزی استفاده شده است بنابراین مزایای زیادی نسبت به کولر آبی معمولی دارند.کولر سلولزی چیست؟/راهنمای خرید کولر سلولزی قبل از خرید کولر سلولزی و یا هر کولر دیگری لازم است نکات گفته شده را مد نظر قرار دهید. به عنوان مثال چنانچه کولری خریداری کنید که از ظرفیت خانه شما خیلی بزرگتر باشد در واقع هزینه اضافی پرداخت کرده و مصرف برق خود را نیز بیشتر نموده اید. بنابراین دقت به برخی از موارد گفته شده می تواند شما را در انتخاب بهتر کمک کند.

کلام آخر

در این مقاله از ایبک امداد به بررسی کامل ویژگی های کولر سلولزی و مزایا و معایب آن پرداختیم. همانطور که گفتیم کولر سلولزی نسبت به کولرهایی که دارای پوشال معمولی می‌باشند، کاربردی تر و مفیدتر هستند. با در نظر گرفتن همه ویژگی هایی که دارند نمی‌توان هزینه خرید آن را به عنوان ایراد در نظر گرفت زیرا در طولانی مدت می تواند موجب کاهش هزینه‌های جانبی شود. به همین خاطر توصیه ما به شما این است که خرید کولر سلولزی را در اولویت خود قرار دهید.

کولر سلولزی چیست

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

کولر سلولزی چیست | راهنمای خرید کولر سلولزی

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا