تعمیرات ساختمان

نحوه بازسازی کردن سقف خانه های قدیمی | مراحل بازسازی کردن سقف خانه

از مهمترین اجزای هر خانه ای سقف می باشد که علاوه بر کاربردهایی که دارد مثل جلوگیری از ورود گرما و سرما به درون ساختمان، جدا کننده طبقات و … تاثیر زیادی در نمای داخلی ساختمان هم دارد. سقف ها دارای انواع مختلفی می باشند که هر کدام از آنها مزایا و معایبی دارند و دارای کاربرد خاصی می باشند. چنانچه قصد بازسازی کردن فضای داخلی ساختمان خود را دارید، مهم ترین بخش آن سقف ساختمان می باشد. انتخاب مناسب و درست سقف می تواند تغییر زیادی در خانه شما ایجاد کند.

انواع سقف ها جهت بازسازی خانه

سقف ها دارای انواع مختلفی می باشند و از گذشته تا به امروز تغییرات زیادی داشته اند. رایج ترین سقف ها عبارتند از:

  • سقف طاق ضربی: این نوع سقف ها از قدیمی ترین سقف ها به شمار می آیند که به علت مقاومت کم و وزن بالایی که دارند امروزه کاربردی در ساختمان ها ندارند.
  • سقف نیازیت: این نوع سقف از ترکیب آرماتور و تیرچه فلزی درست شده است و با اجرای آن نیازی به بتن وجود نخواهد داشت.
  • سقف کامپوزیت: این نوع سقف به صورت ترکیبی از بتن و فولاد ساخته شده است و اجرا کردن آن دارای محدودیت هایی می باشد به همین خاطر نمی توان در هر فضایی از آن استفاده کرد. یکی دیگر از معایب استفاده از سقف های کامپوزیت این است که تاسیسات ساختمان را نمی توان از داخل آن عبور داد.

نحوه بازسازی کردن سقف خانه های قدیمی/مراحل بازسازی کردن سقف خانه

  • سقف دال بتنی: این نوع سقف ها هم وزن زیادی دارند و هزینه اجرا کردن آن در ساختمان نسبت به دیگر نمونه ها بیشتر است.
  • سقف تیرچه بلوک: این نوع سقف ها از ترکیب بلوک، تیرچه، آرماتور و بتن ساخته شده اند و دارای فضایی مفید جهت عبور دادن لوله های تاسیساتی و تجهیزات می باشند.

انواع مختلف سقف های کاذب

قبل از به کار بردن سقف کاذب در هر ساختمان ممکن است که سقف خانه نیاز به گچ کاری داشته باشد تا پس از نصب کردن سقف کاذب زیبایی ظاهری خاصی در خانه ایجاد گردد. سقف کاذب دارای انواع مختلفی می باشد که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

سقف کاذب کناف

این نوع سقف یک نوع پوشش پارچه ای می باشد که وزن پایینی دارد و نصب کردن آن هم بسیار راحت و آسان در زمان کمی انجام می گیرد. سقف های کنافی طرفداران زیادی دارند و به علت کاربردی بودن و زیبا بودن آن بیشتر در ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد و جنس آن نیز بسیار مرغوب است. این نوع سقف در برابر حوادثی مثل زلزله، آتش‌سوزی، رطوبت و … مستحکم و بسیار مقاوم است. بنابراین اولین گزینه پیشنهادی جهت بازسازی سقف در خانه های قدیمی همین سقف کاذب کناف می باشد.

سقف کاذب گچی

یکی دیگر از انواع سقف کاذب، سقف گچی می باشد که به شکل پیش ساخته در بازار وجود دارد و معمولاً در محیط های تجاری و اداری بیشتر استفاده می شود. داشتن ظاهر جذاب و زیبا، قابلیت ضد آب بودن و ضد رطوبت بودن از دیگر ویژگی های سقف کاذب گچی می باشد. نصب آسان و قابلیت دسترسی راحت به این نوع سقف از دیگر مزایای سقف کاذب گچی است. همچنین می توان انواع مختلف نورپردازی را در این نوع سقف اجرا کرد تا نمای زیبایی به خانه شما بدهد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  مزایا و معایب استفاده از کابینت ممبران در بازسازی

سقف کاذب رابیتس

یک نوع دیگر از سقف کاذب، سقف رابیتس می باشد که نمای زیبایی دارد ولی در مقایسه با سایر سقف ها دارای وزن زیادی است. سقف کاذب رابیتس تنوع زیادی دارد و از نظر قیمت هم از دیگر مدل ها ارزان تر می باشد به همین خاطر چنانچه دنبال سقفی می گردید که قیمت مناسبی داشته باشد تا در بازسازی خانه خود صرفه جویی کرده باشید می توانید از سقف کاذب رابیتس در ساختمان های خود استفاده کنید. این نوع سقف قدیمی است ولی کیفیت آن موجب شده که همیشه در لیست پرطرفدارترین سقف های کاربردی برای بازسازی ساختمان قرار گیرد.

سقف کاذب شیشه ای

یکی از جذاب‌ترین و زیباترین سقف های کاذب که طرفداران زیادی نیز دارد، سقف شیشه ای می باشد. این نوع سقف ها جنبه تزیینی دارند و در محیط هایی که نیاز به روشن تر دیده شدن و مصرف برق کمتر می باشد مورد استفاده قرار می گیرد.نحوه بازسازی کردن سقف خانه های قدیمی/مراحل بازسازی کردن سقف خانه تنوع زیاد رنگ و طرح در سقف کاذب شیشه ای موجب می‌شود تا افراد با در نظر گرفتن دکوراسیون خانه و سلیقه خود به فکر استفاده از آن بیفتند.

سقف کاذب آکوستیک

این نوع سقف از سقف های بسیار محبوب جهت جلوگیری از ورود سروصدا به داخل ساختمان می باشد که معمولاً در مراکز درمانی، سینماها، تئاترها و … مورد استفاده قرار می گیرد. افرادی که منزل آنها در محله‌هایی قرار دارد که پر رفت و آمد می باشد و آلودگی صوتی در محله آنها وجود دارد، سقف کاذب آکوستیک بهترین گزینه برای آنها می باشد.

سقف کاذب آلومینیوم

از رایج‌ترین سقف هایی که در ساختمان ها کاربرد دارد، سقف کاذب آلومینیومی باشد. این نوع سقف بیشتر در مراکز اداری و بانک ها استفاده می شود. به علت داشتن ظاهر اداری سقف کاذب آلومینیوم، از آن در منازل زیاد استفاده نمی شود. چنانچه قصد بازسازی کردن سقف خانه خودتان را دارید، بهترین گزینه برای شما سقف های کنافی می باشد.

روش های مختلف جهت بازسازی کردن سقف خانه های قدیمی

معماری که در خانه های قدیمی مورد استفاده قرار می گرفته است بسیار با امروز متفاوت است. این موضوع باعث می‌شود که بیشتر افراد به فکر بازسازی کردن خانه خود بیفتند. میزان آسیب و خساراتی که در سقف خانه وجود دارد، نحوه بازسازی کردن آن را مشخص می کند. اصلی ترین روش بازسازی کردن سقف عبارتند از:

بازسازی حفاظتی: این روش بازسازی به شکلی است که در ابتدا باید وضعیت سقف خانه کاملا بررسی گردد تا اگر خسارتی به آن وارد شده است، مشخص شود. پس از آن با در نظر گرفتن آسیب وارد شده به سقف، بهترین روش جهت بازسازی انتخاب می شود. هر چقدر خسارت بیشتر باشد، میزان بازسازی عمیق تر خواهد شد.

بازسازی سبکی: این روش از بازسازی با در نظر گرفتن سبک دکوراسیون داخلی خانه شما و همچنین سلیقه شما در طراحی خانه صورت می گیرد. تغییراتی که در فضای خانه اعمال می‌شود بر اساس سبک دکوراسیون داخلی می باشد و باید متناسب با آن انجام شود. بنابراین ابتدا باید سبک خانه مشخص گردد و سپس بازسازی ساختمان بر اساس آن انجام شود.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  برای بازسازی خانه چه باید کرد؟ مراحل بازسازی خانه

مراحل بازسازی کردن سقف خانه

برای بازسازی کردن سقف یک خانه قدیمی باید استانداردها و اصول اساسی مد نظر قرار گیرد.

  • در اولین مرحله باید میزان خسارت وارد شده در سقف خانه مشخص شود تا بتوان به کمک آن به تعیین سبک بازسازی سقف اقدام کرد.
  • استاد کار با تجربه و یا پیمانکار حرفه ای در این زمینه می تواند مراحل کار را با مهارت و دقت زیادی انجام دهد. علاوه بر آن بازسازی کردن سقف خانه با در نظر گرفتن میزان کاری که انجام می شود، مقرون به صرفه است و در زمان کوتاهی به اتمام می رسد.

نحوه بازسازی کردن سقف خانه های قدیمی/مراحل بازسازی کردن سقف خانه

  • قبل از شروع کار حتماً باید با پیمانکار صحبت کنید و خواسته و سلیقه خود را با او در میان بگذارید. علاوه بر آن می‌توانید صفر تا صد بازسازی را به پیمانکار سپرده و جهت کاهش هزینه ها از برخی از کارهای جانبی چشم پوشی کنید.
  • در نهایت همه تعمیرات و بازسازی ها انجام می شود و نتیجه نهایی جهت بررسی به مالک تحویل خواهد شد.

سوالات متداول در مورد بازسازی کردن سقف خانه

  1. بازسازی کردن سقف خانه چگونه انجام می شود؟ بسیاری از افراد به دنبال تنوع و تغییر در خانه خود هستند و بهترین گزینه برای آنها این است که سقف خانه را بازسازی کنند. بازسازی کردن سقف می‌تواند ظاهری زیبا و تمیز به خانه بدهد. نکته مهم این است برای انجام این کار حتماً باید از افراد ماهر و حرفه ای کمک بگیرید تا بتواند به راحتی سقف کاذب را در خانه شما نصب کند.
  2. برای بازسازی کردن خانه چه نوع سقفی مناسب می باشد؟ یکی از نکات مهم جهت بازسازی کردن سقف خانه این است که بر اساس شرایط ساختمان و سلیقه افراد سقفی که مناسب خانه می باشد انتخاب شود. انواع مختلفی از سقف ها وجود دارد. سقف کناف، سقف کاذب، آکوستیک، سقف کاذب گچی، سقف کاذب شیشه ای و …
  3. مزایای بازسازی کردن سقف خانه چیست؟ بازسازی سقف خانه مزایای زیادی دارد که از آن جمله می‌توان به ایجاد تنوع در فضای داخلی خانه، وجود دیوار جدید به جای دیوار قدیمی، تمیز شدن و شیک شدن ظاهر خانه و … اشاره کرد.

سخن آخر

بازسازی کردن سقف خانه قدیمی از تخریب کامل آن و یا ساخت یک سقف جدید برای ساختمان جلوگیری می کند و در نتیجه در هزینه نیز بسیار صرفه جویی خواهد شد. اگر بافت اصلی سقف خانه آسیب زیادی ندیده باشد با روش های مختلفی می توانید تغییرات زیادی در سقف ساختمان ایجاد کنید و آن را از نظر استحکام و ساختار بهبود ببخشید. در این مقاله به بررسی روش های مختلف جهت بازسازی کردن سقف پرداختیم و همچنین انواع مختلف سقف را معرفی کردیم. شما کاربران گرامی با در نظر گرفتن نوع ساختمان خود و سلیقه ای که دارید می توانید اقدام به بازسازی سقف ساختمان خود کنید. علاوه بر آن کارشناسان ایبک امداد آماده اند تا در این مورد به شما کاربران عزیز مشاوره بدهند.

نحوه بازسازی کردن سقف خانه های قدیمی

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

نحوه بازسازی کردن سقف خانه های قدیمی | مراحل بازسازی کردن سقف خانه

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا