تعمیرات پکیج و آب گرمکن

چگونه پکیج را سرویس کنیم | نکات مهم در رابطه با مراحل سرویس پکیج

آموزش نحوه رسوب زدایی پکیج و سرویس پکیج در منزل

پکیج دیواری امروزه جایگزین مناسبی برای موتورخانه های بزرگ و آبگرمکن‌ های دیگر است که با ابعادی کوچک در گوشه ای از محیط قابل نصب است. پکیج دیواری به دلیل مزایای فوق العاده خود از عملکرد خوبی نیز برخوردار می باشد. برای عملکرد صحیح دستگاه باید نسبت به سرویس پکیج دیواری اقدام کنید تا بتوانید بهترین عملکرد را از آن به دست آورید.

سرویس پکیج دیواری

پکیج های دیواری را می توانید در فضای بسیار کم قرار دهید و از کارایی بالای آن بهره ببرید. پکیج های دیواری معمولا قدرت بسیار زیادی دارند که علاوه بر کیفیت بالا از مصرف سوخت و هزینه ای مقرون به صرفه برخوردار هستند.

استفاده از پکیج های دیواری آسانتر بوده و نگهداری آن نیاز به تجربه و یا مهارت خاصی ندارد. برای عملکرد صحیح دستگاه باید به صورت دوره ای به سرویس پکیج دیواری بپردازید. سرویس پکیج های دیواری بسیار راحت بوده و با رعایت چند نکته می توانید به انجام این کار بپردازید.

پکیج های دیواری به طور کلی از طول عمر بالایی برخوردار هستند که البته با رعایت یک سری نکات می توانید عمر آنها را افزایش دهید. یکی از نکات حائز اهمیت برای افزایش طول عمر پکیج های دیواری سرویس کردن آنها است. بنابراین سرویس پکیج دیواری یکی از مهم ترین عوامل برای استفاده طولانی مدت از آن به شمار می رود.

طول عمر پکیج دیواری چقدر است؟

پکیج های دیواری علاوه بر مزایای فوق العاده ای که دارند در بعضی مواقع دارای معایبی هستند که با دانستن این عیب ها بهتر می توانید محصولی متناسب خریداری کنید. هزینه خرید پکیج های دیواری مقداری بالا بوده و همچنین آب گرم بهداشتی و گرمایشی به طور همزمان در دسترس شما قرار نمی گیرد.

قطعات موجود در پکیج دیواری معمولا به مرور زمان دچار فرسودگی می شوند که در این صورت عملکرد آنها با مشکل روبه رو خواهد شد. به طور میانگین طول عمر پکیج های دیواری ۷ الی ۱۰ سال است که البته با رعایت یک سری نکات در نگهداری این دستگاه می توانید طول عمر را افزایش دهید.

در صورتی که قطعات دستگاه دچار فرسودگی و یا آسیب دیدگی شوند، تعمیر و تعویض آنها از هزینه بالایی برخوردار است که توصیه می شود قبل از ایجاد مشکل آن را سرویس کنید. زیرا با بررسی پکیج دیواری و سرویس کردن آن به صورت دوره ای تا حدود زیادی می توانید از این اتفاق جلوگیری کنید.

با حفظ سلامتی قطعات به راحتی می توانید از طول عمر بالای آن استفاده کنید و بدون هیچ نگرانی از عملکرد فوق العاده آن بهره ببرید.

رعایت نکات لازم برای سرویس پکیج دیواری

با رعایت یک سری نکات مهم می توانید طولانی مدت از پکیج های دیواری استفاده کنید. یکی از راهکارهای اساسی که باید به آن توجه فرمایید، سرویس پکیج دیواری است که با انجام این کار بدون هیچ نگرانی می توانید از عملکرد بالای دستگاه لذت ببرید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  مقایسه آبگرمکن برقی و گازی | آبگرمکن های برقی و گازی چه تفاوت هایی دارند

پکیج شما با هر برندی که باشد در تمامی فصول سال بدون وقفه در حال فعالیت است. پکیج ها در فصل زمستان برای تامین گرمایشی منزل و در تابستان نیز برای گرم کردن آب بهداشتی قابل استفاده هستند. به دلیل استفاده مداوم از پکیج ممکن است قطعات آن دچار مشکلاتی شود که باید هر چه سریعتر از سرویس کار کمک بگیرید.

یکی از نکات مهم در زمینه نگهداری پکیج دیواری سرویس کردن دوره ای این دستگاه است که معمولا هر شش ماه یکبار باید صورت گیرد. با سرویس پکیج دیواری می توانید از عیب ها و نقص های کوچک دستگاه مطلع شوید و به برطرف کردن آن اقدام کنید.

موارد زیر جزء مراحل سرویس پکیج دیواری محسوب می شود که با رعایت این مراحل به راحتی می توانید عملکرد خوبی از دستگاه را در اختیار داشته باشید.

بررسی مقدماتی پکیج

قبل از اینکه به سرویس کردن بپردازید، بهتر است به صورت کلی یک بررسی مقدماتی از پکیج را انجام دهید. برای انجام این کار:

  • محفظه را از روی پکیج جدا کرده و محفظه احتراق را نیز بردارید.
  • بعد از برداشتن محافظ حالا توسط مانومتر و ترمومتر، فشار و دمای آن را بررسی کنید.
  • هنگام سرویس کردن باید احتراق شعله و نحوه عملکرد شیرهای برقی را چک نمایید.
  • با توجه به ترموستات می توانید پروسه خاموش و یا روشن شدن دستگاه را بررسی کنید.
  • عملکرد درست ترموستات یکی از عوامل مهم برای کارکرد صحیح دستگاه به شمار می رود.

چک کردن مسیر آب گرم

برای انجام این کار فیلتر آب گرم مصرفی را تمیز و میزان گنجایش حرارتی پکیج را بررسی نمایید. در این قسمت بهتر است تغییرات لازم در درجه حرارت آب گرم را چک کنید و از سلامت ترموستات مطمئن شوید. شیرهای آب مصرفی نیز باید در این مرحله به طور کامل بررسی شوند.

تمیز کردن رسوب لوله ها

یکی دیگر از مراحل سرویس پکیج دیواری مربوط به تمیزی فیلتر و رسوب لوله ها است. تجمع رسوب در لوله و قطعات دیگر یکی از مشکلات رایج برای کاربران محسوب می شود. به دلیل وجود املاح و سختی بالای آب ممکن است در قسمت لوله ها رسوب شدیدی ایجاد گردد.

در سرویس کردن پکیج دیواری رسوب زدایی و پاکسازی فیلترها صورت می گیرد که با رعایت سرویس دوره ای می توانید از تجمع رسوب تا حدود زیادی جلوگیری کنید. اگر نسبت به پاکسازی لوله ها و فیلترها بی تفاوت باشید، ممکن است فشار آبگرم کاهش پیدا کند و یا اینکه آب به درستی گرم نشود.

نحوه سرویس پکیج دیواری

بررسی مدار شوفاژ

برای بررسی مدار شوفاژ ابتدا شیرهای رفت و برگشت آن را ببندید و بعد از تخلیه شدن آب باید فیلتر را به درستی تمیز کنید. سپس میزان فشار اولیه منبع انبساط را بررسی نمایید.

بررسی مدار گاز

یکی دیگر از مراحلی که باید در طی سرویس کردن پکیج دیواری به آن توجه کنید، بررسی مدار گاز است. برای بررسی مدار گاز باید مشعل را تمیز کنید و منیفولد را بیرون آورید و به پاکسازی آن بپردازید.

در این قسمت باید از درستی کارکرد الکترود یون و جرقه زن اطمینان کسب نمایید و سپس مسیرهای گاز را کنترل و بررسی کنید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  اشتباهات رایج در تأسیسات ساختمان و لوله کشی

هواگیری پکیج

هوا گرفتن پکیج دیواری یکی از مشکلات رایج در بین اکثر کاربران است که باید زمان سرویس کردن به این نکته توجه فرمایید. هواگیری پکیج در عملکرد درست دستگاه نقش به سزایی دارد که می تواند تمامی رادیاتورها را به طور یکسان گرم نماید.

زمانی که پکیج دچار هوا گرفتگی شده باشد صداهایی از خود ایجاد می کند که با هواگیری درست مشکل حل می شود. با هواگیری میزان خطر نشتی آب تا حدود زیادی کاهش پیدا کرده و مصرف گاز نیز به حداقل می رسد.

بررسی محور پمپ سیرکولاتور

زمانی که محور پمپ سیرکولاتور مسدود باشد، آب به درستی پمپاژ نمی شود و جریان درستی پیدا نمی کند. بنابراین در هنگام سرویس کردن پکیج دیواری از بررسی محور پمپ سیرکولاتور غافل نشوید تا جریان آب گرم و آب سرد به درستی صورت گیرد.

دودکش را چک کنید

دودکش یکی از قطعات اصلی در پکیج ها محسوب می شود که عدم عملکرد صحیح آن مشکلات زیادی را ایجاد می کند. دودکش با داشتن سنسور می تواند از ایجاد مشکل شما را آگاه سازد. دودکش نقش مهمی در ایمنی دستگاه دارد که فعال شدن سنسورهای آن، نشان ایجاد خطر به شمار می رود.

بنابراین مسیر دودکش ها را به طور مداوم چک کنید و از مسدود نبودن آن مطمئن شوید. زمانی که پکیج دیواری شما بدون فن است، حتما از کلاهک در محل خروج دودکش استفاده کنید تا خارج شدن دود به درستی صورت گیرد.

سیستم ضد گریپاژ شدن پمپ

معمولا اغلب سیستم های پکیج دیواری دارای سیستمی به عنوان سیستم ضد گریپاژ شدن پمپ دارند که در عملکرد دستگاه نقش مهمی ایفا می کند. زمانی که بیست و چهار ساعت آب درون سیستم پکیج به درستی جریان نداشته باشد، پکیج، آب را توسط پمپ به جریان می اندازد.

اما اگر این پروسه به درستی صورت نگیرد، پمپ بعد از مدتی ممکن است از کار بیفتد. برای برطرف کردن این مشکل محور پمپ را بچرخانید و قطعه را روغن کاری کنید. در صورتی که پمپ عملکرد درستی را انجام نداد، باید از تعمیرکار کمک بگیرید.

با بررسی نکات بالا می توانید به طور دقیق به سرویس کردن پکیج بپردازید و از عملکرد صحیح آن بهره ببرید. سرویس پکیج دیواری یکی از مهم ترین راهکارها برای افزایش طول عمر دستگاه به شمار می رود که باید هر شش ماه یکبار صورت گیرد.

نحوه سرویس پکیج دیواری

نتیجه گیری

سرویس پکیج دیواری از جمله اقداماتی است که در جهت نگهداری و استفاده طولانی مدت از این دستگاه به کار می رود. با سرویس کردن می توانید از خراب شدن قطعات این دستگاه جلوگیری کنید. چنانچه دانش فنی برای انجام این کار را ندارید، می توانید از تخصص تعمیرکاران باتجربه استفاده کنید.

شرکت ایبک امداد با تکنسین متخصص خود بهترین خدمات سرویس دهی و تعمیر را در اختیار کاربران قرار می دهد. برای ثبت درخواست خود می توانید با شماره مندرج در صفحه تماس بگیرید.

سرویس پکیج دیواری

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

روش های سرویس پکیج دیواری

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا