خدمات فاضلاب و لوله بازکنی

تفاوت دستگاه لوله بازکنی با فنر و پمپ تراکم هوا | آشنایی با دستگاه های لوله بازکنی

شماره تلفن نمایندگی تعمیر یخچال، تلویزیون 021

وقتی با گرفتگی لوله فاضلاب روبرو می شوید ابتدا به روش های خانگی متوسل خواهید شد و اگر مشکل برطرف نشد به سراغ محلول های شیمیایی می روید در صورت برطرف نشدن مشکل حتماً با شرکت های لوله بازکنی تماس خواهید گرفت.

شاید بهتر باشد قبل از تماس با شرکت های لوله بازکنی با دستگاه لوله باز کنی فنر و پمپ تراکم هوا کمی آشنا شوید در این مقاله از ایبک امداد می خواهیم برای شما تفاوت لوله بازکنی با فنر و پمپ تراکم هوا را توضیح دهیم لطفاً با ما همراه باشید.

مقایسه لوله بازکنی با پمپ تراکم هوا و فنر

در لوله باز کنی، از دستگاه پمپ تراکم هوا و فنر بیشترین استفاده می شود هر کدام از این دستگاه ها طراحی خاص و ساختار منحصر به فرد خود را دارا می باشند در ادامه می خواهیم این دو دستگاه را به شکل تخصصی با یکدیگر مقایسه کنیم.

وقتی شما برای برطرف کردن گرفتگی لوله فاضلاب با شرکت لوله باز کنی تماس می گیرید ابتدا از شما در مورد نوع گرفتگی و شدت آن سوال می کنند تا لوله بازکن را به وسیله دستگاه مورد نیاز به محل اعزام کنند دقت داشته باشید که خدمات لوله بازکنی برای برطرف کردن گرفتگی تضمینی بوده و صد درصد است و باید حتماً طبق اصول انجام شود.

گرفتگی لوله فاضلاب یک معضل می باشد که بسیار آزاردهنده است امکان دارد گرفتگی به اشکال مختلفی باشد هر گرفتگی به روش خاصی  برطرف می شود ممکن است گرفتگی جزئی بوده و لوله بازکن بتواند به راحتی و حتی با استفاده از فنر دستی مشکل را برطرف کند ولی گاهی ممکن است گرفتگی ها سخت باشند و حتماً باید از دستگاه های مجهز تر برای برطرف کردن گرفتگی استفاده شود.

گرفتگی های لوله فاضلاب به مهارت و تجربه زیادی نیاز دارند اولین تفاوت لوله بازکنی پمپ تراکم هوا و فنر در نحوه استفاده و همچنین قیمت آن می باشد هر کدام از این وسایل بسته به نوع گرفتگی و شرایط گرفتگی لوله فاضلاب مورد استفاده قرار می گیرد داشتن مهارت لوله بازکن برای تشخیص این شرایط بسیار حیاتی و مهم است.

 برطرف کردن گرفتگی لوله فاضلاب با فنر

یکی از روش هایی که برای برطرف کردن گرفتگی لوله از آن زیاد استفاده می شود و بسیار هم پرکاربرد است استفاده از فنر می باشد این کار به وسیله یک فنر و دستگاه لوله بازکنی انجام می‌شود استفاده از فنر بسیار کم خطر بوده و اصلی ترین بخش این دستگاه فنر به متراژ های مختلف می باشد هر چه طول فنر بیشتر باشد نیروی آن هم زیادتر خواهد شد این نیرو به وسیله دستگاه لوله بازکنی به فنر وارد شده و با چرخش دورانی و ارتعاش فنر باعث برطرف کردن گرفتگی و رسوبات لوله می شود .

در گذشته برای استفاده از فنر ابتدا به روش های مختلف فنر را به شکل دستی وارد لوله فاضلاب می کردند و آن را تکان می‌دادند تا مسیر عبور فاضلاب را باز کند اگر گرفتگی سطحی بود با همین روش مشکل برطرف می شد زیرا فنر در داخل لوله پیچ و تاب خورده و سختی ها را خارج می کرد. مثلاً گرفتگی ظرفشویی و لوله حمام به دلیل چربی، خاک، مو و… می باشد که با انباشته شدن آنها، لوله مسدود می شود. در اینصورت با فنر به صورت دستی، این گرفتگی ها را به راحتی برطرف می کردند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  بهترین محلول لوله بازکن فاضلاب|مزایا و معایب استفاده از محلول لوله بازکن فاضلاب

دستگاه لوله بازکنی فنر با حرکت دورانی و ارتعاشی فنر داخل لوله شده و جرم های سفت و سخت را از بین می برد. این دستگاه حرکت دورانی معکوس داشته و می‌تواند به راحتی مشکل را برطرف کند.

دریل برقی یکی دیگر از ابزاری است که برای باز کردن لوله به وسیله فنر از آن استفاده می شد استفاده از دریل خطراتی به همراه داشت و ممکن بود به دلیل سرعت بالا و غیر قابل کنترل، فنر در رفته و همه جا را آلوده کند و یا به دلیل سرعت زیاد به اتصالات لوله آسیب برساند. البته امروزه از دریل زیاد استفاده نمی‌شود استفاده از دریل در قدیم بسیار رایج بود.

بعد از آن، دستگاه های ایمن تر و پیشرفته تر جایگزین دریل شد اکنون دستگاه های پیشرفته تری که به آن دستگاه لوله بازکنی با فنر می گوییم با قدرت بالا وارد عرصه شده که می تواند گرفتگی های خیلی سخت را هم با تضمین صد در صد برطرف کند.

دستگاه لوله بازکنی

روش استفاده از دستگاه لوله بازکنی با فنر

روش استفاده از فنر با توجه به نوع گرفتگی فرق می کند ولی به طور کلی ریزه کاری های لازم و مسائل مربوط به برطرف کردن گرفتگی لوله با فنر به تجربه و مهارت لوله بازکن بستگی دارد برای برطرف کردن گرفتگی لوله فاضلاب با فنر به روش زیر عمل می کنند:

  • لوله باز کن بعد از اینکه گرفتگی را ارزیابی کرد در مرحله اول فنر معمولی را از دریچه عبور می دهد و سپس فنر را خم کرده و وارد لوله فاضلاب می کند.
  • به وسیله دکمه ای که در روی دستگاه قرار دارد جهت و قدرت دوران فنر را تعیین می کند. یک حالت رو به جلو بوده و تا رسیدن به گرفتگی و لایروبی لوله ادامه خواهد داشت.
  • سپس برای رفع گرفتگی و بازگشت فنر، از دکمه دوران معکوس استفاده می کند تا از شکستن و خم شدن فنر جلوگیری کند.
  • اهرم مخصوصی در روی دستگاه تعبیه شده که حرکت ارتعاشی و دورانی را به فنر منتقل می کند و به این وسیله تمام کثیفی ها و جرم ها از بین می رود.
  • اگر گرفتگی زیاد باشد و فنر معمولی مشکل را برطرف نکند از فنرهای متراژ بالا تر و فولادی استفاده می‌کنند زیرا اگر فنر ضخیم تر باشد نیروی وارده به فنر هم بیشتر است.
  • در انتها و پایان کار مسیر عبور فاضلاب را تست کرده و بعد از آن به وسیله مواد شوینده و آب گرم لوله را شستشو می دهند.

دستگاه لوله بازکنی با فنر چه مزیت هایی دارد؟

دستگاه های لوله بازکنی با فنر انعطاف پذیری زیادی داشته و بهترین روش برای برطرف کردن گرفتگی های لوله می باشد فنر می تواند به راحتی هر نوع گرفتگی را برطرف کند حتی اگر قطعه ای طلا در داخل فاضلاب گیر کند فنر آن را به داخل خود برده و می تواند آن را بیرون بیاورد.

یکی دیگر از مزایای این دستگاه این است که زیاد بزرگ نبوده و به راحتی قابل حمل است. دستگاه فنر با برق معمولی کارکرده و قابلیت برطرف کردن گرفتگی های شدید را هم دارد. با استفاده از سر فنر که قابل تغییر هم هست می توانید انواع گرفتگی ها را برطرف کنید. مثلاً در لوله های آشپزخانه که لوله های آن باریک تر می باشد از فنر های باریک استفاده شده و در لوله های کلفت تر مانند لوله فاضلاب از فنرهای کلفت استفاده می‌کنند.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  فلوتر توالت فرنگی چیست | تعمیر فلوتر توالت فرنگی

روش استفاده از دستگاه لوله بازکنی با پمپ تراکم هوا

بعد از دستگاه فنر که کاربرد بسیاری در لوله بازکنی دارد دستگاه پمپ تراکم هوا بسیار پرکاربرد می باشد شرکت های لوله بازکنی از دستگاه پمپ تراکم هوا استفاده های زیادی می کنند البته این دستگاه کارایی متفاوتی با فنر دارد.

روش استفاده از دستگاه لوله بازکنی با پمپ تراکم هوا به این گونه است که هوای دمیده شده داخل لوله های فاضلاب باعث برطرف کردن گرفتگی لوله خواهد شد لوله بازکن باید نکات اصولی را برای استفاده از پمپ تراکم هوا در نظر داشته باشد و فشار صددرصدی هوا به داخل لوله فاضلاب را در نظر بگیرد و از هدر رفتن فشار جلوگیری کند.

دستگاه پمپ تراکم هوا هم مانند فنر به راحتی قابل حمل بوده و می توان آن را جابجا کرد. این دستگاه قابلیت تنظیم فشار را دارد و برای رفع انواع گرفتگی ها مورد استفاده قرار می گیرد اگر دستگاه فنر قادر به برطرف کردن مشکل نباشد از این دستگاه استفاده می کنند. مزیت مشترکی که هر دو دستگاه دارند کار کردن آنها با برق تک فاز و همچنین سبکی در این دو دستگاه می باشد و به راحتی می‌توان از هر دو دستگاه در شرایط مختلف استفاده کرد.

در ادامه می خواهیم شما را با تفاوت دستگاه لوله بازکنی پمپ تراکم هوا و فنر آشنا کنیم.

تفاوت دستگاه لوله بازکنی پمپ تراکم هوا با فنر چیست؟

همانطور که اشاره کردیم دستگاه لوله بازکنی با فنر کارایی زیادی داشته و در بسیاری از موارد از آن استفاده می کنند مزیت این دستگاه این است که کوچک بوده و داخل محفظه قرار گرفته است و بدون ایجاد خطر می تواند به راحتی انواع گرفتگی های لوله را برطرف کند فنر بسیار انعطاف پذیر بوده و برای گرفتگی های با سنگ و خاک از آن استفاده می کنند در صورتی که دستگاه پمپ تراکم هوا این مزیت را ندارد و با صدای مهیبی کار خود را شروع می کند.

یک مزیت بسیار مهم دستگاه پمپ تراکم هوا این است که می توان به راحتی مقدار فشار آن را تنظیم کرد و بر اساس نیاز لوله می توانید فشار را کم یا زیاد کنید در صورتی که در لوله بازکنی با فنر اینگونه نبوده و فشار آن قابل تنظیم نیست. مزیت دیگر هر دو دستگاه این است که با برق معمولی کار می کنند.

در صورتی که با گرفتگی لوله فاضلاب روبرو شدید حتماً با شرکت های لوله‌ بازکنی تماس بگیرید تا متخصصین بعد از بررسی گرفتگی لوله، تشخیص بدهند که استفاده از کدام روش مناسب تر می باشد.

دستگاه لوله بازکنی

سخن پایانی

در این مقاله از ایبک امداد شما را با تفاوت لوله بازکنی با پمپ تراکم هوا و فنر آشنا کردیم همانطور که گفتیم هر دو دستگاه کارایی بالایی داشته و شما باید با توجه به نوع گرفتگی از آن استفاده کنید و تشخیص استفاده از نوع دستگاه هم بر عهده متخصص و کارشناس است.

اگر در این زمینه سوالی داشتید می توانید در بخش دیدگاه ها مطرح کنید تا متخصصین ایبک امداد پاسخگوی شما باشند.

تعمیر یخچال شبانه روزی

31

تفاوت دستگاه لوله بازکنی با فنر و پمپ تراکم هوا

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

تفاوت دستگاه لوله بازکنی پمپ تراکم هوا با فنر چیست؟

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا