خدمات فاضلاب و لوله بازکنی

دلایل جمع شدن آب در سینک ظرفشویی چیست

در برخی مواقع آب در سینک ظرفشویی جمع می شود که دلایلی باعث به وجود آمدن این مشکل می شود. برای اینکه بتوانید این مشکل را رفع نمایید باید دلایل جمع شدن آب در سینک ظرفشویی را به خوبی بدانید و اطلاعات کافی را در این باره داشته باشید. آبی که در کف سینک مصرف می شود به وسیله لوله هایی که به مخزن اصلی فاضلاب متصل هستند به سمت سیفون هدایت شده و بعد از آن توسط یک لوله خرطومی مانند وارد لوله های اصلی فاضلاب می شوند. لوله های خرطومی به قسمت بالایی سیفون وصل می شوند تا همیشه مقداری آب درون سیفون باقی بماند و از ورود بوی بد به درون خانه جلوگیری کند.اگر در لوله کشی فاضلاب سیفون وجود نداشته باشد بوی فاضلاب فضای کل خانه را پر می کند و بوی ناخوشایندی را به وجود می آورد. یکی از اصلی ترین دلایل پر شدن آب در سینک این است که مسیر فاضلاب مسدود شده باشد که برای رفع گرفتگی آن باید علت و محل گرفتگی را پیدا کنید و آن را برطرف نمایید.

دلایل جمع شدن آب در سینک ظرفشویی چیست

جمع شدن آب درون سینک ظرفشویی و یا تخلیه کند آن به هر دلیلی که باشد باعث ایجاد بوی بد و آزار دهنده فاضلاب در خانه می شود. می توانید با رفع مشکل گرفتگی و روان کردن حرکت آب در فاضلاب این بوی بد را در خانه از بین برده و یا کاهش دهید. در کل برای مشکل جمع شدن آب در سینک ظرفشویی دلایل متعددی وجود دارد که در برخی مواقع حتی از زیر سینک آب نشت نیز می کند. و بعضی اوقات بوی بد به وجود می آید. اما اصلی ترین علل این مشکل به شرح زیر است:

  • در سیفون ظرفشویی رسوب و لجن تجمع پیدا کرده است.
  • اتصال و نصب سیفون آشپزخانه اشتباه است.
  • لوله فاضلاب آشپزخانه گرفته است.

این مشکلات امکان دارد در سینک ظرفشویی نیز به وجود آید. اما به دلیل اینکه از سیفون ظرفشویی بیشتر استفاده شده است و حجم بیشتری از رسوبات که به دلیل شستشوی ظروف چرب اتفاق می افتد در سیفون تجمع می یابند بیشتر این مشکلات با تمیز کردن سیفون رفع می شوند.

همچنین به دلیل اینکه ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی نیز در نزدیکی سینک ظرفشویی قرار دارد و راه فاضلاب این وسایل یکی است گرفتگی فاضلاب سینک ممکن است باعث ایجاد مشکل در استفاده از ظرفشویی و لباسشویی نیز شود.

دلایل جمع شدن آب در سینک ظرفشویی

چگونه فاضلاب لوله ظرفشویی را باز کنیم

قبل از هر اقدامی برای باز کردن راه آب فاضلاب باید بررسی نمایید که مشکل گرفتگی از کدام قسمت است. برای بررسی مشکل در ابتدا باید راه راحت تر که بررسی لوله های خروجی سینک است را انجام دهید.

البته در ابتدای کار باید یاد آوری نماییم که برای باز کردن لوله های فاضلاب به هیچ عنوان از محلول های شیمیایی و اسید های قوی استفاده نکنید.  زیرا این محلول ها علاوه بر زیانی که به سلامتی شما وارد می کنند به سیفون و همچنین سینک ظرفشویی نیز آسیب های جبران ناپذیری را میزند. محلول های شیمیایی لوله باز کن یک راه حل موقت است و اثر بلند مدت را روی لوله های فاضلاب ندارند. در کل برای باز کردن لوله های فاضلاب بهتر است از روش های فیزیکی به جای روش های شیمیایی استفاده کنید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  نحوه تعمیر لوله فاضلاب ساختمان بدون تخریب

نصب اشتباه سینک و لوله خرطومی که به داخل دیوار متصل است یکی از دلایل اصلی گرفتگی سینک می باشد. لوله خرطومی در ادامه لوله فاضلاب قرار دارد و اگر دهانه آن به صورت عمود به لوله وصل شده باشد امکان دارد بعد از مدتی رسوبات و ته مانده غذا درون آن جمع شود و باعث مسدود شدن سیفون و یا حرکت کند آب از سینک شود. حتی امکان دارد گرفتگی در ابتدای سیفون اتفاق بیفتد که این مشکل نیز باعث حرکت کند آب از سینک می شود.

بعد از اینکه موارد این چنینی را چک کردید بهترین کار این است مخزن سیفون را باز کنید و در توالت یا حیاط خانه آن را تمیز شستشو دهید. حداقل سالی یکبار باید این کار را انجام دهید. این کار علاوه بر از بین بردن رسوبات باعث تمیز شدن آلودگی های درون سیفون نیز می شود. در سینک های دو لنگه ی آشپزخانه این نوع رسوب گرفتگی بیشتر اتفاق می افتد و در این گونه مواقع باید اقدام به تمیز کردن سیفون نمایید.

اگر یکی از لنگه های سینک دچار گرفتگی شد به احتمال زیاد زیر آب سینک دچار گرفتگی شده است و باید به کمک یک پیچ گوشتی آن را باز کرده و به خوبی تمیز کنید.

از دیگر روش هایی که برای باز کردن لوله ظرفشویی استفاده می شود شستشوی آن با محلول های شیمیایی است. البته لوله باز کن های قوی برای این کار ممنوع است زیرا هم باعث آسیب به لوله کشی فاضلاب و همچنین آسیب های جسمی به افراد می شود. می توانید برای باز کردن لوله محلولی از آب گرم، پودر ماشین لباسشویی، سرکه، نوشابه، جوش شیرین و محلول های ضعیف لوله باز کنی استفاده نمایید. این محلول فقط کمک می کند تا آب به راحتی حرکت کند و برای باز کردن لوله باید از فنر لوله باز کنی استفاده کنید.

در بیشتر مواقع علت گرفتگی سینک آشپزخانه مشکل از سیفون و یا لوله خرطومی می باشد ولی اگر بعد از تمیز کردن این موارد همچنان دچار مشکل بودید باید از روش فنر لوله بازکنی برای رفع این مشکل استفاده نمایید.

انسداد لوله آشپزخانه چه دلایلی دارد

بعضی مواقع چیدمان درونی آپارتمان به شکلی است که آشپزخانه از رایزر اصلی ساختمان دور است. در این گونه مواقع لوله های فاضلاب عمودی در آشپزخانه به کار می رود و این اتفاق باعث ایجاد شیب نامناسب و ته نشین رسوبات در لوله می گردد. فاضلاب آشپزخانه یکی از پرحجم ترین فاضلاب ها در سطح خانه است و لوله کشی عمودی باعث می شود احتمال گرفتگی فاضلاب در این شرایط افزایش یابد.

همچنین علاوه بر حجم زیاد آب فاضلاب فضولات آشپزخانه چرب است و قطعات جامد دارد که باعث افزایش میزان ته نشین فضولات در لوله و گرفتگی فاضلاب می شود.

برای جلوگیری از انسداد سینک ظرفشویی چه روش هایی وجود دارد

با توجه به این نکته که بیشتر انسداد هایی که در ظرفشویی به وجود می آید به دلیل ته نشین شدن چربی ها و مواد جامد در لوله های فاضلاب است. برای اینکه از این کار جلوگیری کنید بهتر است مواد جامد درشت را به درون سینک ظرفشویی نریزید و درون سینک از یک توری ریز برای جلوگیری از ریختن مواد غذایی به فاضلاب استفاده نمایید.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  تشخیص ترکیدگی لوله فاضلاب بدون تخریب و با دستگاه

برای جلوگیری از گرفتگی فاضلاب می توانید زیرآب و مسیر خروج فاضلاب را به خوبی شستشو دهید. با این کار می توانید تا حدودی جلوی گرفتگی فاضلاب و آب گرفتگی سینک ظرفشویی را بگیرید. همچنین می توانید با استفاده از موادی مانند مایع لباسشویی و تاید، سرکه، جوش شیرین و انواع محلول های رقیق قلیایی و اسیدی برای شستشوی لوله های فاضلاب و باز کردن گرفتگی ها استفاده کنید.

بعضی اوقات وقتی آب به آرامی از سینک خارج می شود و یا سینک ظرفشویی گرفتگی پیدا کند باعث می شود سیفون ظرفشویی خراب شود و یا حتی ممکن است به کابینت ظرفشویی نیز آسیب وارد کند به همین دلیل بهتر است وقتی با جمع شدن آب در ظرفشویی مواجه شدید هر چه زودتر اقدام به باز کردن لوله فاضلاب نمایید.

چرا از سینک ظرفشویی کف بالا می آید

از دیگر نشانه های مسدود شدن فاضلاب علاوه بر جمع شدن آب در سینک، بالا آمدن کف از سینک ظرفشویی می باشد. از دلایل این مشکل می تواند ورود کف از لوله مشترک با لباسشویی و یا سینک مجاور باشد. برای حل این مشکل نیز همانند دیگر مشکلات باید راه آب را باز کنید. امکان دارد برخی اوقات بعد از یک بار بالا آمدن کف دیگر این اتفاق تکرار نشود ولی اگر این موضوع دوباره تکرار شدن باید اقدام به تمیز کردن لوله فاضلاب و سیفون نمایید. برای این کار می توانید سیفون را باز کرده و شستشو دهید. همچنین برای تمیز کردن لوله فاضلاب نیز از محلول های ضعیف مخصوص لوله و یا از جوش شیرین و سرکه استفاده نمایید.

دلایل جمع شدن آب در سینک ظرفشویی

به چه دلیل در سینک ظرفشویی صدای آب می آید

در هنگام استفاده طبیعی است که در سینک ظرفشویی صدای آب بیاید. اما اگر وقتی از ظرفشویی استفاده نمی کنید و از سینک صدای آب به گوش می رسد ممکن است مشکلاتی مانند اتصال شلنگ هایی که زیر سینک قرار دارد به یک دیگر و یا به بدنه چوبی یا فلزی زیر کابینت باشد. دلیل این اتفاق این است که شلنگ ها فشار آب ساختمان را تحمل می کنند و اگر نامتعارف نصب شده باشند باعث ایجاد صدای آب در سینک ظرفشویی می شوند.

از دیگر علت هایی که می تواند باعث ایجاد صدای آب در سینک ظرفشویی شود گرفتگی در مسیر لوله فاضلاب و یا لوله های سیفون ظرفشویی باشد. این صدا هشداری برای گرفتگی های بیشتر فاضلاب و جمع شدن آب و کف در سینک ظرفشویی می باشد.

برای جلوگیری از به وجود آمدن مشکلات بیشتر گرفتگی فاضلاب و عدم حرکت آب از لوله های فاضلاب بلافاصله بعد از شنیدن صدای آب در سینک ظرفشویی اقدام به تمیز کردن سیفون ظرفشویی و لوله های فاضلاب نمایید.

علت های جمع شدن آب در سینک ظرفشویی

امتیاز سردبیر - ۹.۹

۹.۹

مجموع امتیازات

دلایل جمع شدن آب در سینک ظرفشویی و روش های رفع آن را در این مقاله می آموزید.

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا