بازسازی بناهای تجاری | نکات مهم در مورد بازسازی مغازه های تجاری
امروزه در دنیای تجارت برای اشتباه جایی وجود ندارد. عملکرد شما میتواند تأثیر مستقیمی بر روی سود و فروش شما داشته باشد. جزئیات مغازه باعث می شود که مشتری از خرید خود تجربه عالی پیدا کند. بازسازی مغازه و بناهای تجاری به جذب مشتری کمک خواهد کرد. البته به این نکته مهم توجه کنید که این کار باید حتماً حرفهای انجام شود و بهتر است جهت بازسازی بناهای تجاری از یک طراح حرفهای کمک بگیرید.
بازسازی بناهای تجاری
بازسازی بناهای تجاری هم مانند بازسازی منزل باید طبق اصول انجام شود، حتی این اصول میتواند در کسب و کارهای مختلف با هم فرق کند. واحدهای تجاری به دلیل جذب مشتری نیاز به بازسازی پیدا میکنند و گاهی قسمتهای کهنه بنا که از کار افتاده و مورد استفاده قرار نمیگیرند، به دلیل کاربردی شدن بازسازی و مرمت میشوند.
البته بعضی از بناهای تجاری و فروشگاهها برای بازسازی ضرورتی ندارند و فقط برای کاربری جدید و یا زیباسازی اقدام به بازسازی مرکز تجاری میکنند و گاهی هم ممکن است اداره سلامت و بهداشت برای بعضی از مراکز تجاری فروشگاهها و یا حتی اداره ها دستور بازسازی بدهد تا سطح کارایی آنها بالا برود. در ادامه شما را با انواع بازسازی در سازههای اداری و تجاری آشنا میکنیم:
- بازسازی آرایشگاههای زنانه
- بازسازی واحدهای اداری و تجاری
- بازسازی مزون لباس
- بازسازی مطب های دندانپزشکی و پزشکی
- و…
بازسازی آرایشگاههای زنانه
معمولاً آرایشگاههای زنانه برای به روز شدن و زیباتر شدن مکان، بازسازی را انجام میدهند، زیرا در این محل به روز بودن میتواند برای مشتریان جذابیت زیادی به همراه داشته باشد. گاهی هم ممکن است نیاز باشد در سالنهای آرایشگاه، قسمتهای کاشت ناخن و تتو به سالن زیبایی اضافه شود و این باعث ایجاد انگیزه برای بازسازی کردن سالن می شود.
بازسازی واحدهای اداری و تجاری
به دلیل اجاره ای بودن بیشتر واحدهای تجاری، با تغییر مکان، تغییرات دکوراسیون هم الزامی می شود زیرا امکان دارد دکوراسیون داخلی محیط جدید با مشتریان و کاربرد کسب و کار هماهنگی نداشته باشد.
بازسازی مزون لباس
برای اینکه دکوراسیون داخلی مزون لباس را تغییر دهید باید به سلیقه مشتری توجه کرده و فضا بر اساس احتیاج مشتری مدرن کنید. تغییر وسایل دکوراتیو و همچنین تغییرات دکور، برای راضی نگه داشتن و جذب مشتری و همچنین هماهنگ کردن فضا با محصولی که در آن مکان فروخته می شود، انجام می گیرد.
بازسازی مطب های دندانپزشکی و پزشکی
بازسازی مطب های دندانپزشکی و پزشکی برای راحت بودن مراجعین انجام میشود و امکان استفاده کردن از تجهیزات پزشکی و ادوات را آماده و فراهم میکند.
بازسازی مغازه
بازسازی کردن مغازههای قدیمی میتواند کاری لذت بخش و هیجان انگیز باشد. طراحی درونی و بیرونی مغازه در اصل قسمت مهمی از معرفی کار و برند شماست. بازسازی کردن مغازه قدیمی برای کارمندان و مشتریان میتواند تفاوت عمده ایجاد کند ولی باید بدانید که بازسازی مغازههای قدیمی کار حرفهای بوده و نیاز به کمک فرد ماهر و باتجربه دارید تا بتوانید این کار را با آگاهی کامل انجام دهید.
در دنیای امروز حرف اول را رقابت میزند، اگر میخواهید کسب و کار موفقی داشته باشید باید بتوانید بیشتر از رقبای خود به چشم بیایید. بازسازی میتواند این کار را به راحتی برای شما انجام دهد.
بازسازی مغازه یا فروشگاه یعنی ایجاد تغییراتی اساسی در نمای داخلی و بیرونی مغازه که اگر این تغییرات خلاقانه باشد، میتوانید مشتریان و مخاطبان بیشتری را جذب کنید. حتی ممکن است عابرانی که ابتدا قصد خرید نداشتند هم جذب فروشگاه شما شوند.
نکات مهم برای بازسازی مغازه
اگر به هر دلیلی تصمیم گرفتید که مغازه خود را بازسازی کنید حتماً باید با یک فرد با تجربه در این مورد مشورت کنید قبل از بازسازی به موارد زیر توجه کنید:
- ابتدا انتظارات و اهدافتان را معین کنید.
- فضای فروش را با بهترین روش ایجاد کنید.
- تجربه مشتریان خود را به سطح جدید برسانید.
- بهره وری از کارکنان را زیاد کنید.
برای بازسازی کردن مغازههای قدیمی باید به ویترین توجه خاصی کنید ویترین اولین قسمتی است که مخاطب آن را مشاهده میکند شما میتوانید با یک دکور متفاوت و زیبا به همراه نورپردازی توجه مشتری را به مغازه جلب کنید.
یکی دیگر از قسمتهای مهم مغازه، ورودی آن است باید ورودی به شکلی طراحی شده باشد که مخاطب ترغیب شده و وارد مغازه شود. باید فضای کافی جهت عبور و مرور در هنگام شلوغی برای مشتریان وجود داشته باشد.
بازسازی کردن سقف و کف را کاملاً جدی بگیرید. بهتر است با استفاده از کف سازیهای زیبا مثل لمینت یا پارکت و یا سف های کاذب زیبا، فضایی فروشگاه را کاملاً تغییر بدهید. استفاده کردن از تمهای رنگی برای هماهنگ کردن دیوارها و قسمتهای مختلف مغازه، میتواند ترفند خوبی برای جذب مشتری باشد.
هدف از بازسازی مغازه چیست؟
آیا بازسازی مغازه برای تجارت ضروری است؟ هر چند وقت یک بار باید مغازه را بازسازی کرد؟ این سؤالی است که معمولاً صاحب مغازه ها از خود میپرسند.
به طور کلی باید گفت هر چند سال یک بار باید برای بازسازی مغازه اقدام کنید. بازسازی شامل اعمالی مانند رنگ زدن به دیوارها و یا به روز رسانی کردن وسایل روشنایی است. وقتی از بازسازی صحبت به میان میآید، معمولاً به صاحب مغازه پیشنهاد میشود که حداقل بین ۵ الی ۷ سال یک بار برای بازسازی مغازه اقدام کند. بازسازی عمدتاً شامل تغییر دادن پلان طبقات، جنبههای زیبایی و بهداشتی و یا عملکردی مغازه، و حتی عرض راهروها میباشد. صرف نظر از دلیلی که برای بازسازی دارید حتماً باید یک جدول زمانی برای این کار داشته باشید. این کار به شما کمک خواهد کرد که از هزینههای زیاد و تأخیر در کار بازسازی جلوگیری کنید. در هنگام برنامهریزی برای بازسازی مغازه، باید در نظر داشته باشید که این بازسازی چقدر طول کشیده و چطور میتواند بر کسب و کار شما اثر بگذارد.
چرا تعمیر و بازسازی مغازه اهمیت زیادی دارد؟
قسمتی از پیشرفت کسب و کار و همچنین تجارت به ظاهر آن بستگی دارد. یکی از موارد بسیار مهمی که میتواند باعث جلب مشتری شود، طراحی دکوراسیون های داخلی و همچنین چیدمان محصولات است و حتی ظاهر مغازه هم میتواند دید خریدار را تغییر بدهد و یا روی خرید او تأثیر بگذارد. گاهی نیاز است که شما فروشگاه خود را بازسازی کنید تا به این طریق بتوانید فروش و سوددهی را تا درصد بالایی افزایش دهید. به دلایل زیر بازسازی مغازه اهمیت زیادی دارد:
- محبوبتر شدن مغازه
- افزایش فروش
- تشویق کارمندان
- طراحی داخلی مدرن و کارآمد
۱- محبوب تر شدن مغازه
به دلیل رقابت زیادی که در فضای خرده فروشی وجود دارد، شما باید برای افزایش سود بیشتر و همچنین فروش بیشتر، هر کاری که می توانید انجام بدهید، پس وقتی رقبای شما به علت نداشتن بودجه مغازه را بازسازی نمیکنند این میتواند برای شما شانس بزرگی باشد و مغازه را به محیطی ایدهآل جهت رقابت تبدیل کرده و از مغازههای رقیب پیشی بگیرید. شاید یک تصویر مدرن و جدید بتواند مشتریان رقیب را به طرف مغازه شما جذب کند.
۲- افزایش فروش
وقتی شما مغازه را بازسازی میکنید به شکل خودکار باعث تشویق مشتری میشوید تا تغییرات مغازه را کشف کرده و در صورت مناسب بودن طراحی داخل مغازه، آنها به خرید مجدد تشویق خواهند شد.
بازسازی مناسب مغازه میتواند مشتری بیشتری را به طرف فروشگاه شما جذب کند و فروش شما بیشتر شود. وقتی برای بازسازی فروشگاه پول خرج میکنید می توان گفت به مشتری یک پیام واضح فرستادهاید که به فروشگاه تان افتخار کرده و میخواهید در همان مکان بمانید. مطمئن باشید بازسازی فروشگاه تا حدود ۵۰ درصد فروش را افزایش خواهد داد و این میتواند برای شما یک سرمایهگذاری مناسب باشد.
۳- تشویق کارمندان
وقتی شما مغازه را بازسازی میکنید روحیه کارمندان هم تغییر پیدا کرده و میتوانند بهتر کار کنند. اگر کارمندان شما شاد باشند مسلماً فروش بیشتری خواهید داشت زیرا آنها به خوبی با مشتری ارتباط برقرار کرده و باعث خواهند شد فروش محصولات افزایش پیدا کند.
در صورتی که کارکنان و کارمندان از دکوراسیون داخلی و طراحی مغازه راضی باشند، مسلماً با لذت بیشتری کار میکنند و انگیزه بیشتری برای کار پیدا خواهند کرد. فروشگاهی که زیبا، مدرن، مد روز و با طراوت باشد کارکنان با انرژی تری داشته و فروش بیشتری هم خواهد داشت.
۴- طراحی داخلی مدرن و کارآمد
یکی از دلایل اساسی موفقیت، حرکت روان و راحت در فروشگاه است زیرا به مشتری این امکان را خواهد داد که به راحتی حرکت کرده و رضایت او جلب میشود و در نتیجه فروش شما هم بیشتر خواهد شد. در صورتی که اگر جریان حرکت ضعیف باشد، باعث نارضایتی مشتری شده و مسلماً دیگر مشتری به فروشگاه شما نخواهد آمد. باید فضا کاملاً باز بوده و تمام اجناس در دید کامل مشتری قرار داشته باشد تا نظر او را جلب کند. البته این نکته مهم را به یاد داشته باشید که بازسازی کردن مغازه به کارمندان کمک خواهد کرد تا بتوانند بهتر مشتریهای داخل مغازه را در زیر نظر داشته و دزدان موفق به دزدی از مغازه نشوند.
سخن پایانی
در این مقاله از ایبک شما را با نکات مهم در مورد بازسازی بناهای تجاری و مغازه به طور کامل آشنا کردیم و همچنین گفتیم که بازسازی مغازه و بنای تجاری چه اهمیتی دارد؟ به این نکته مهم توجه داشته باشید که قبل از بازسازی حتماً باید با یک فرد با تجربه در این زمینه مشورت کنید و تمام هزینههای احتمالی را تخمین بزنید تا بین کار، با کمبود بودجه مواجه نشوید.
بازسازی بناهای تجاری
امتیاز سردبیر
مجموع امتیاز
نکات مهم در مورد بازسازی مغازه های تجاری