تعمیرات پکیج و آب گرمکن

پکیج دیواری تک مبدل و دو مبدل | هر آنچه هنگام خرید پکیج دیواری لازم است بدانید

پکیج دیواری تک مبدل و دو مبدل | هر آنچه هنگام خرید پکیج دیواری لازم است بدانید

اگر قصد دارید تا برای خانه یا محل کارتان برای گرم کردن آب گرم از پکیج دیواری استفاده کنید. ممکن است با اصطلاح پکیج دیواری تک مبدل و دو مبدل برخورد کرده باشید.

در این مقاله به طور کلی قرار است ابتدا با پکیج های دیواری و نصب آن ها آشنا شوید و بعد از آن شیوه های نگهداری این پکیج های دیواری به شما آموزش داده شود تا کارتان به تعمیرات پکیج دیواری نیافتد. به طور کلی هر وسیله خانگی برای بهتر کردن زندگی شما و اینکه کارهایتان را بتوانید به راحتی انجام دهید ایجاد شده است پس باید علاوه بر یادگیری کاربرد آن ها در منزلتان با روش های نگهداری آن ها نیز آشنا شوید تا از خسارات واردشده در آینده به شما جلوگیری شود.

مبدل پکیج دیواری :

ابتدا قبل از بررسی انواع مختلف مبدل ها در پکیج دیواری باید با خود مبدل و کاربرد آن در وسایل خانگی از جمله پکیج دیواری آشنا شوید.

یکی از کاربرد های اساسی پکیج دیواری در ساختمان خانه یا محل کارتان گرم کردن آب مصرفی و همچنین رساندن آب گرم مورد نیاز رادیاتور های شوفاژ شما می باشد. آب سرد لوله کشی وارد سیستم خانه شما شده و وارد پکیج خانه شما شده و مبدل وظیفه ی گرم کردن این آب  سرد را برعهده دارد و شما هنگام بازکردن شیر آب گرم می توانید از آب گرم شده توسط مبدل استفاده کنید و لذت ببرید.بعد از گرم شدن و استفاده از این آب برای مصارف مختلف آب مصرفی ازمدار خارج می شود.

اما برای گرم کردن خانه با شوفاژ هم شما به پکیج دیواری و مبدل آن نیاز دارید  اما شیوه ی کار در اینجا کمی متفاوت است ابتدا آب توسط پکیج دیواری و مبدل آن گرم شده و وارد لوله ها و مدار شده تا رادیاتور شوفاژ شما را گرم کند ولی برعکس مثال توضیح شده  در قبل این بار آب از مدار خارج نشده و توسط پمپ پکیج دیواری دوباره در مدار استفاده می شود این عمل به صورت چرخشی تا زمانی ادامه پیدا می کند تا گرما به میزان مطلوب و از پیش تعیین شده برسد.

هر پکیج دیواری در مدل ها و برند های مختلف عرضه می شود ولی هر کدام از پکیج های دیواری یا به صورت تک مبدل یا به صورت دو مبدل عرضه می شود که در ادامه به بررسی هر کدام می پردازیم.

پکیج دیواری تک مبدل یا بی ترمیک (bithermic):

پکیج دیواری تک مبدل از یک مبدل حرارتی برای گرم کردن و مدیریت آب مصرفی در شیر آب ها و رادیاتور ها استفاده می کند. ساختار کلی پکیج دیواری تک مبدل یا بی ترمیک از یک شیر سه راهی و یک کلید سلکتور تشکیل شده است. شیر سه راهی از یک ورودی و دو خروجی تشکیل شده است.یعنی اّب لوله کشی از یک ورودی شیر سه راهی در مبدل وارد شده و برای منظور گرم کردن آب مصرفی یا گرم کردن رادیاتور های شوفاژ از دو خروجی آن خارج می شود. اگر شما از پکیج دیواری تان در فصل زمستان استفاده کنید و آن را برای گرمایش خانه تان استفاده کنید این شیر سه راهی نقش کلیدی در آن عمل می کند . این شیر علاوه بر این که آب را به گردش در می آورد نقش مهمی در پمپ پکیج دیواری هم برعهده دارد.

پیشنهاد آی‌بک امداد :  فلومتر یا فلوسوئیچ پکیج چیست؟ | قطعات درون فلوسوئیچ

از مزیت های پکیج دیواری تک مبدل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در پکیج دیواری تک مبدل از یک پمپ برای به گردش در آوردن آب گرم شده توسط مبدل استفاده می شود که این پمپ فقط در فصل زمستان فعال می شود و آب مصرفی در رادیاتور های را به صورت چرخشی در مدار به گردش می آورد و در فصول گرم سال نیاز به فعال کردن آن نیست پس این کار سبب می شود تا در نصف سال شما از پمپ پکیج دیواری تان استفاده نکنید و در نتیجه استهلاک آن کم شود.
  • مزیت دیگر پکیج های دیواری تک مبدل این است آب لوله کشی سرد  برای گرم شده در تماس مستقیم با شعله قرار گرفته و در نتیجه سریع تر گرم می شود.
  • پکیج های دیواری تک مبدل ساختار ساده ای دارند و در نتیجه عیب یابی و کار با آن ها دردسر خاصی ندارد.

هر وسیله خانگی علاوه بر داشتن مزایای ،دارای معایبی نیز می باشد که در موارد ذیل خلاصه می شود:

  • آب مصرفی در پکیج دیواری تک مبدل گاهی با نوساناتی همراه است که شما با سرد و گرم شدن آب آن را تجربه می کنید که از جمله معایب آن می توان به شمار آورد.
  • استفاده از پکیج دیواری تک مبدل هم رسوب گیری بیشتری دارد که این مورد را هم می توان از معایب این پکیج های دیواری مدل تک مبدل دانست.نقشه تفاوت پکیج تک مبدل و دو مبدل

پکیج دیواری دو مبدل یا مونوترمیک :

در این نوع از پکیج های دیواری از دو مبدل یکی مبدل اصلی و دیگری مبدل صفحه ای استفاده می کنند که هر کدام وظایف خاص خود را دارند و نقش متفاوتی را در پکیج دیواری ایفا می کنند. در فصل زمستان هنگامی که شما می خواهید منزل یا محل کارتان را توسط پکیج دیواری گرم کنید آب مورد نیاز آن از طریق مبدل اصلی فراهم شده و وارد رادیاتور ها شده و شما می توانید از گرمای مطلوب لذت ببرید و در این کاربرد شما سرو کاری با مبدل صفحه ای در پکیج دیواری تان ندارید.

اما برای کاربرد دیگر پکیج دیواری یعنی گرم کردن آب مصرفی شما یک مدار بین مبدل صفحه ای و مبدل اصلی بوجود می آید و هنگامی که شما شیر آب گرم را باز می کنید آب گرم موجود در مبدل اصلی به مبدل صفحه ای رسیده و شما از اّب گرم لذت می برید.

در واقع در پکیج های دیواری دو مبدل یک مدار بین مبدل صفحه ای و اصلی ایجاد شده که آب گرم شده در مبدل اصلی هنگام باز کردن شیر آب گرم به مبدل صفحه ای وارد شده و باعث گرم شدن آب مصرفی شما می شود.

از جمله مزیت های پکیج های دیواری دو مبدل می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • اولین مزیت آن برعکس پکیج دیواری تک مبدل این است که آب گرم مصرفی در مدار به صورت یکنواخت گرم می شود و شما نوسانات تجربه شده در پکیج دیواری تک مبدل را هنگام گرم و سرد شدن آب ندارید.
  • این مدل نسبت به مدل پکیج دیواری تک مبدل رسوب کمتری را تولید می کند.1560523960.مقایسه پکیج شوفاژ دیواری
پیشنهاد آی‌بک امداد :  فن پکیج دیواری بوتان | آنچه در مورد خرابی فن پکیج بوتان باید بدانید

مقایسه پکیج دیواری تک مبدل با دو مبدل :

در این قسمت قرار است که به بررسی تفاوت های بین پکیج دیواری تک مبدل و دو مبدل بپردازیم تا شما هنگام خرید با دید بازتری انتخاب کنید. اولین تفاوت عمده پکیج های دیواری تک مبدل با دو مبدل در این است که در ساختار پکیج های دیواری تک مبدل از یک مخزن استفاده کرده و  لوله های شیر آب و شوفاژ همه در داخل یک پکیج قرار دارد اما در مدل پکیج دیواری دو مبدل از دو مخزن اصلی و صفحه ای برای انجام وظایف پکیج دیواری استفاده می شود که همانطور که در قبل هم توضیح داده شد هنگام استفاده از پکیج دیواری برای گرم کردن شوفاژ ها از مخزن اصلی و هنگام استفاده از شیر آب گرم آب گرم مورد نیاز از طریق مدار از مخزن اصلی به مخزن صفحه ای منتقل می شود.

تفاوت دیگری که بین پکیج دیواری تک مبدل و دو مبدل وجود دارد در ساختار لوله های آن می باشد به این صورت که ساختار لوله ها در پکیج دیواری تک مبدل از ۴ اتصال استفاده می کند که دو تا از آن ها به صورت یک دوم بوده و دو تا از آن ها به صورت سه چهارم می باشد. از اتصالات  یک دوم برای گرم کردن آب مصرفی منزلتان و اتصالات سه چهارم برای گرم کردن شوفاژ ها مورد استفاده قرار می گیرد . اما در مدل پکیج دیواری دو مبدل از دو اتصال سه چهارم استفاده می شود که هم برای گرم کردن آب مصرفی خانه تان و هم شوفاژها از آن استفاده می شود.

کدام مدل از پکیج های دیواری بهتر است ؟ پکیج دیواری تک مبدل یا دو مبدل :

انتخاب پکیج دیواری تک مبدل یا دو مبدل در درجه اول بستگی به شرایط منطقه ای شهر شما دارد یعنی اگر شما در شهری زندگی می کنید که رسوبات و املاح موجود در آب آن زیاد است بهتر است از پکیج های دیواری دو مبدل استفاده کنید ولی اگر املاح موجود در آب شهر شما کم است چون پکیج های دیواری تک مبدل قیمت پایین تری دارند از آن ها استفاده کنید تا برای شما صرفه اقتصادی داشته باشند.

مورد دوم که در انتخاب پکیج دیواری باید به آن دقت کنید میزان اهمیت یکنواخت آب گرم در سیستم شما می باشد . همانطور که در قبل هم توضیح داده شده پکیج های دیواری تک مبدل دارای نوسان هنگام استفاده از  آب گرم هستند در حالی که پکیج های دیواری دو مبدل گرمای یکنواخت تری را به آب گرم مصرفی شما می دهند.

به طور کلی توصیه می شود تا هنگام خرید پکیج دیواری از یک متخصص در این زمینه کمک بگیرید تا بتواند راهنمای کاملی به شما بر اساس  شرایط زندگی خودتان ارائه دهد. اگر در این زمینه به راهنمایی و مشاوره نیاز داشتید می توانید با کارشناس ما در ایبک امداد در تماس باشید.

 

پکیج دیواری تک مبدل و دو مبدل

امتیاز سردبیر

مجموع امتیاز

پکیج دیواری تک مبدل و دو مبدل | هر آنچه هنگام خرید پکیج دیواری لازم است بدانید

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا