
اجرت لوله کشی و نصب وال هنگ و استراکچر و تعمیر فلاش تانک


توالت فرنگی توکار یا وال هنگ یک توالت فرنگی لوکس محسوب میگردد که متعلقات مربوط به آن در قسمت زیرین سرویس بهداشتی کار میگردد تا هم جلوه بصری بهتری داشته باشد و هم در فضای سرویس بهداشتی صرفهجویی شود. علاوه بر این موارد، شستن کف سرویس بهداشتی راحتتر بوده و صدای پر شدن مخزن آب و تخلیه کاهش پیدا میکند.
وال هنگ از نظر لغوی به معنای توالت فرنگی دیواری است که در این توالت فرنگی فقط قسمت نشیمنگاه در دسترس بوده و مورد استفاده قرار میگیرد و مخزن آب این نوع توالت فرنگی درون دیوار گذاشته میشود. لوله خروجی فاضلاب توالت فرنگی هم از درون دیوار به کاسه متصل میگردد.
با همه مزایای گفته شده برای وال هنگ، بالا بودن هزینه و سختیهای مربوط به نصب و تعمیرات مربوط به آن، از معایب این نوع توالت فرنگی محسوب میگردد. برای اینکه وال هنگ روی دیوار ثابت بماند، سازهای به اسم استراکچر قبل از کاشی کاری و در حین عملیات بنایی روی دیوار تعبیه میگردد، تا وزن قسمت بیرونی وال هنگ را در حین استفاده تحمل کند.
لوله کشی فاضلاب وال هنگ
لوله کشی فاضلاب وال هنگ در دیوار قرار داده میشود و برای پر کردن مخزن آب وال هنگ نیز یک لوله کشی آب وجود دارد. نصاب وال هنگ بر نصب تسلط کافی دارد و همچنین در مورد لوله کشی آب و فاضلاب و محاسبات مربوط به ارتفاع مهارت کافی دارد.
در لوله کشی فاضلاب وال هنگ مثل لوله کشی توالت فرنگی هیچ سیفونی در مسیر لوله کشی وجود ندارد و تفاوت آن با لوله کشی توالت فرنگی معمولی این میباشد که قبل از کاشی کاری و در حین عملیات بنایی باید لوله فاضلاب شهری تعبیه شود و استراکچر وال هنگ نصب گردد.
نصب استراکچر وال هنگ
استراکچر وال هنگ فریم فلزی میباشد که برای متصل نمودن کاسه توالت فرنگی و مخزن روی دیوار قرار داده میشود. بنابراین باید ساختار و ضخامت دیوار به اندازه لازم و کافی قابل اتکا باشد. قبل از نصب استراکچر چیدمان و طراحی سرویس بهداشتی انجام میشود و در داخل دیوار مذکور لوله فاضلاب کشیده میشود.
با توجه به اینکه وال هنگها در برندهای گوناگون خارجی و داخلی وجود دارند، در نحوه نصب آنها تفاوتهای زیادی وجود دارد. اما سیستم کلی نصب به صورت کلی یکسان میباشد. بهتر است که آموزش نصب استراکچر وال هنگ به صورت عملی باشد، ولی استفاده از راهنماییهایی که در دفترچه راهنمای نصب شرکت سازنده وجود دارد نیز میتواند کمک کننده باشد.
قبل از آنکه استراکچر نصب شود، اولین اقدام این است که استحکام و ضخامت دیوار مورد نظر را مورد بررسی قرار دهید. دیوارهای بیست سانت معمولاً مقاومت مناسبی برای نصب استراکچر خواهند داشت اما در صورتی که ضخامت بدنه دیوار ده سانتیمتری است، باید به وسیله پیچ و یا نصب پین به بدنه دیوار یا سقف و حتی با استفاده از مصالح ساختمانی استحکام استراکچر و دیوار را به اندازه کافی افزایش داد.
برای نصب استراکچر وال هنگ بر اساس شرایطی که سرویس بهداشتی دارد، نصب آن با ملاحظه ترازبندی، شاقول و ارتفاع از کف انجام داده میشود. در اغلب برندها قابلیت تنظیم ارتفاع وجود دارد.
وقتی که لوله کشی آماده شد، باید در ابتدا فلش تانک توکار یا مخزن را روی چهارچوب فلزی نصب نمایید. در بیشتر مواقع مخازن وال هنگ برای نصب دارای دو مکان میباشند که با توجه به انتخاب فرد نصاب روی محل مناسب در ارتفاع مختلف قرار داده میشود.
استراکچر وال هنگ یا چهارچوب فلزی دارای دو پیچ برای نگه داشتن چهار چوب روی دیوار و اتصال به دیوار میباشد. مهمترین مسئلهای که در نصب استراکچر وال هنگ باید به آن توجه نمایید، استحکام آن میباشد. دیواری که استراکچر روی آن قرار داده میشود، باید به اندازه کافی مقاومت داشته باشد تا هم وزن کاسه را در حین استفاده تحمل نماید و هم وزن استراکچر وال هنگ را بتواند تحمل کند.
پیچهای استراکچر پس از تراز کردن روی دیوار نصب میشود و لوله خرطومی فاضلاب وال هنگ به لوله فاضلاب و وصل میشود. پایه استراکچر قابل تنظیم است. با توجه به ضخامت دیوار مورد نظر ضخامت استراکچر نیز متفاوت خواهد بود و بین هشت الی دوازده سانتیمتر متفاوت است.
وقتی که استراکچر وال هنگ نصب شد و عملیات کاشی کاری انجام شد، باید کاسه وال هنگ نصب شود که با استفاده از دو پیچ در بدنه و دو پیچ در زمین متصل میگردد. پس از آن شلنگ آب پرکن فلش تانک به مخزن نصب خواهد شد. بعضی از شرکتها که استراکچر وال هنگ تولید میکنند برای نصب کاسه یک پایه نگهدارنده تعبیه میکنند که همراه وال هنگ خواهد بود.
به جز کاسه یک وال هنگ جعبه کنترل نیز دارد که در قسمت فوقانی مخزن برای تخلیه کاسه و شوت کردن آب توسط کاربر استفاده میشود. وقتی تنظیمات مورد نظر انجام شد، کلیدهای جعبه کنترل روی آن نصب میشود.
نحوه اتصال وال هنگ به صورت کلی ذکر شد، اگر تفاوتهایی وجود دارد، میتوانید از دفترچه راهنمای وال هنگ مورد نظر کمک بگیرید.
مخزن آب وال هنگ معمولاً دارای دو زمانه است که با توجه به سلیقه مشتری حجم آب را برای وارد شدن به کاسه وال هنگ انتخاب میکنند. با توجه به برند حجم منبع آب توالت فرنگی توکار بین شش الی ده لیتر است که در نوع دو زمانه خود نیمی از مخزن در حالت کمتر تخلیه میگردد.
راهنمای نصب توالت فرنگی توکار یا وال هنگ
- ارتفاع وال هنگ چهل الی چهل و پنج سانتیمتر میباشد و پیچهای پایه معمولاً در ارتفاع سی و پنج سانتیمتری وصل میگردند.
- با توجه به نوع ورود شلنگ به وال هنگ نصب شیر پسوار باید به صورت صحیح و با اطمینان انجام شود.
- بین وال هنگ و ضخامت دیوار باید تناسب وجود داشته باشد.
- قبل از کاشی کاری آب توالت فرنگی توکار تست شود.
- قبل از اینکه نصب نهایی انجام شود نباید پیچها، اتصالات و درپوشها باز شوند.
- شاقول و تراز بودن مخزن و استراکچر حتماً باید بررسی شود.
- چنانچه از روش جوشکاری برای نصب استراکچر وال هنگ استفاده میشود، باید مراقب باشید که مخزن سوراخ نشود.
تعمیرات توالت فرنگی وال هنگ
تعمیر و عیب یابی وال هنگ نیاز به مهارت و تجربه زیادی در این زمینه دارد که حتی امکان دارد از نصب آن هم مشکلتر و پیچیدهتر باشد. یکی از دلایل سخت بودن تعمیر وال هنگ عدم دسترسی به قطعات آن میباشد. همچنین اگر نصب به صورت نادرست و ناقص انجام شده باشد، در زمان استفاده از وال هنگ مشکلات زیادی به وجود خواهد آمد.
سر مواقع تعمیرات توالت فرنگی وال هنگ به نشتی از محل اتصال کاسه و فاضلاب میباشد و یا امکان دارد که به مخزن وال هنگ و دکمهها مربوط باشد.
قطعهای لولهای بین کاسه وال هنگ و لوله فاضلاب سرویس بهداشتی است که معمولاً به سبب خارج شدن از آببندی یا خرابی لاستیک مربوطه، دچار نشتی میشود. برای اینکه بتوانید این قطعه را عوض کنید، باید کاسه را باز کرده و پس از اینکه قطعه مربوطه را عوض نمودید، دوباره کاسه را نصب نمایید.
دکمه وال هنگ نیز زیاد دچار خرابی میشود. در اکثر مواقع میتوان این قطعات را عوض کرد. تعویض این قطعات از تعمیر آن راحتتر است. همچنین ممکن است که اصلاً قابل تعمیر نیز نباشند. در خرابی وال هنگ به ندرت شاهد خراب بودن شیر پرکن وال هنگ، خرابی شناور و مکانیزم تخلیه وال هنگ خواهید بود. در همه مواردی که ذکر شد تشخیص و عیب یابی درست میتواند در تعمیر وال هنگ راهگشا باشد.
بهتر است بدانید که چون مصرف وال هنگ کمتر است، قطعات یدکی مربوط به آن به سختی پیدا میشود و یکی از قسمتهای بسیار مهم در هنگام تعمیر وال هنگ نیاز به عوض کردن قطعه و خرید لوازم یدکی آن میباشد.
هزینه نصب وال هنگ
قیمت و اجرت نصب وال هنگ با توجه به شرایط لوله کشی، حجم کار و نصب تعیین میگردد، اما به صورت کلی برای نصب کاسه وال هنگ و استراکچر بدون لوله کشی حدوداً هفتصد الی یک میلیون تومان تعیین میگردد و در صورتی که نیاز به اصلاح لوله کشی باشد، هزینه افزایش پیدا خواهد کرد. در کنار این موضوع کیفیت کار تعمیرکار و نصاب وال هنگ هم در میزان اجرت تعمیرات و نصب وال هنگ موثر خواهد بود.
وال هنگ در برندهای گوناگون و معتبر مانند فلش تانک ایران، مروارید، شودر، قهرمان، گبریت، گروهه، آلکاپلاست، شواب، جاپار، رمو، بین و دوراویت در بازار وجود دارند. ممکن است که در مراحل نصب و تعمیر هر کدام از این وال هنگها تفاوتهایی وجود داشته باشد و این تفاوتها بعضاً زیاد است. در این صورت هزینهی نصب و تعمیر با توجه به برند تغییر میکند.
سخن تکمیلی
توالت فرنگی توکار یا وال هنگ نوعی توالت فرنگی میباشد که به صورت زیر کار نصب میگردد. از خصوصیات منحصر به فرد نصب وال هنگ میتوان به اشغال فضای کمتر و شکیل بودن سرویس بهداشتی اشاره نمود. در کنار کیفیت بسیار بالایی که این گونه توالت فرنگیها دارند، امکان تمیز کردن آنها راحتتر و بهتر میباشد و به این ترتیب به سرویس بهداشتی ظاهری مناسبتر میبخشند.
با توجه به اینکه وال هنگ به صورت توکار است، فقط تولید کنندگان درجه یک این محصول را تولید میکنند. به همین علت نسبت به توالت فرنگیهای معمولی قیمت بالاتری خواهند داشت. نصب وال هنگ با نصب شیرآلات توکار انجام میگردد و نیاز به مهارت و تجربه کافی خواهد داشت.

اجرت و نحوه لوله کشی و نصب وال هنگ و استراکچر
امتیاز سردبیر
مجموع امتیازات
بررسی نحوه لوله کشی و نصب وال هنگ و استراکچر
